het logo van gbook gastenboek

Start je eigen gastenboek met Gbook


Kom in contact met je bezoekers

Vanaf slechts € 2.-

Gbook hosting bestellen

Gbook bij Yourhosting

Gbook (ook bekend als PHP Gastenboek) is een open source programma waarmee je eenvoudig een gastenboek op je website plaatst. Gbook beschikt over geavanceerde spamprotectie tools en heeft diverse standaardfuncties, zoals het beheren van je berichten en het opgeven van het aantal posts per pagina. Het systeem werkt bovendien zonder database. Gbook is gratis inbegrepen bij elk hostingpakket!

Voordelen

Eenvoudig in gebruik
Geen database nodig
Geavanceerde anti-spam tools

screenshots van gbook gastenboeken

In 3 eenvoudige stappen een eigen Gbook-website

1
Kies domeinnaam
je eigen .nl voor maar € 1.-
2
Kies hostingpakket
hosting vanaf € 2.- p/mnd
3
Installeer Gbook
in een paar klikken

Voorkom Phishing!

Wist je dat veel phishing-sites gebruik maken van een gratis SSL-certificaat? Ook cybercrimininelen weten de eenvoudige weg naar een gratis SSL inmiddels goed te vinden. Dit maakt de betrouwbaarheid van een gratis SSL daarom ook een stuk minder. Vertrouwen uitstralen? Kies dan voor een Domain Validation SSL, waarbij er validatie op de domeinnaam plaatsvindt. 

Kies je certificaat

Gbook-support

Gbook installeren is heel eenvoudig. Gebruik onze Gbook installatiehandleiding en na een paar klikken draait een volledig werkende versie van Gbook op je account. Vragen over het installatieproces of updates stel je via het supportformulier

 

Gbook-hosting

Wij hosten je Gbook-website op state-of-the-art apparatuur in twee optimaal beveiligde datacentra in Amsterdam. Alle servers voldoen aan de hoogste eisen en meest recente standaarden. Bovendien maken we dagelijks back-ups van alle data. Je website is daardoor uiterst zorgvuldig beveiligd.

Onze klanten

Vergaande service

Gemotiveerde medewerkers staan je graag te woord, ook ‘s avonds en op zaterdag. Klanten beoordelen onze service met een 8,5.

Jarenlange ervaring

We hebben meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van hosting, domeinnamen en websites, en investeren continu in de verdere ontwikkeling van onze kennis.

Betrouwbaar

We hosten je website op geavanceerde apparatuur met een uptime van 99,99%. Voor al onze pakketten geldt maar liefst 100 dagen: Niet goed? Geld terug!