Home Zoeken Domeinnamen en SSL E-mail Hosting & VPS Website Office 365 Cloud & Backup Over ons Support Inloggen

Start je eigen gastenboek met Gbook
kom in contact met je bezoekers

Gbook bij Yourhosting

Gbook (ook bekend als PHP Gastenboek) is een open source programma waarmee je eenvoudig een gastenboek op je website plaatst. Gbook beschikt over geavanceerde spamprotectie tools en heeft diverse standaardfuncties, zoals het beheren van je berichten en het opgeven van het aantal posts per pagina. Het systeem werkt bovendien zonder database. Gbook is gratis inbegrepen bij elk hostingpakket!

Voordelen

  • Eenvoudig in gebruik
  • Geen database nodig
  • Geavanceerde anti-spam tools
Bestel

In 3 eenvoudige stappen een eigen Gbook-website


1

Kies domeinnaam

(je eigen .nl voor maar € 1.-)

2

Kies hostingpakket

(hosting vanaf € 2.- p/mnd)

3

Installeer Gbook

(in een paar klikken)

Bestel

Gbook-support

Gbook installeren is heel eenvoudig. Gebruik onze installatiehandleiding en na een paar klikken draait een volledig werkende versie van Gbook op je account. Vragen over het installatieproces of updates stel je via het supportformulier. Heb je vragen over de functionaliteit of de werking van Gbook? Kijk dan op een van onderstaande website:

Gbook

Gbook-hosting

Wij hosten je Gbook-website op state-of-the-art apparatuur in twee optimaal beveiligde datacentra in Amsterdam. Alle servers voldoen aan de hoogste eisen en meest recente standaarden. Bovendien maken we dagelijks back-ups van alle data. Je website is daardoor uiterst zorgvuldig beveiligd.

Onze klanten

8,5

Vergaande service

Gemotiveerde medewerkers staan je graag te woord, ook ‘s avonds en op zaterdag. Klanten beoordelen onze service met een 8,5.

Jarenlange ervaring

We hebben meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van hosting, domeinnamen en websites, en investeren continu in de verdere ontwikkeling van onze kennis.

Betrouwbaar

We hosten je website op geavanceerde apparatuur met een uptime van 99,99%. Voor al onze pakketten geldt maar liefst 100 dagen: Niet goed? Geld terug!

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018