Meer dan 15 jaar betrouwbare webhosting
Live support via telefoon en chat
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Live support via telefoon en chat

het logo van Joomla! CMS

Oneindig veel mogelijkheden met Joomla!


Voor het maken van een complete en interactieve website

Vanaf slechts   € 2,-

Bestel Joomla! Hosting

Joomla! bij Yourhosting

Joomla! is populaire software voor particuliere en professionele websites. Het is eenvoudig te bedienen en heeft toch uitgebreide mogelijkheden.

Met Joomla! creëer je websites zoals netwerken, communities, nieuwsartikelen en fora. Bijna alle instellingen pas je naar eigen wens aan. Je hebt daarbij ontelbare websiteontwerpen en functionaliteiten tot je beschikking. Met de Joomla! Administrator creëer je nieuwe pagina’s en menu’s, voeg je afbeeldingen en video’s toe en installeer je thema’s en extensies.

Voordelen

Eenvoudig beheer
Veel uitbreidingsmogelijkheden
Veel beschikbare thema’s

verschillende screenshots van Joomla! websites

In 3 eenvoudige stappen een eigen Joomla!-website

1
Kies domeinnaam
je eigen .nl voor maar € 1,-
2
Kies hostingpakket
hosting vanaf € 2,- p/mnd
3
Installeer Joomla!
in een paar klikken

Voorkom Phishing 

Wist je dat veel phishing-sites gebruik maken van een gratis SSL-certificaat? Ook cybercrimininelen weten de eenvoudige weg naar een gratis SSL inmiddels goed te vinden. Dit maakt de betrouwbaarheid van een gratis SSL daarom ook een stuk minder. Vertrouwen uitstralen? Kies dan voor een Domain Validation SSL, waarbij er validatie op de domeinnaam plaatsvindt. 

Kies je certificaat

Joomla!-support

Joomla! installeren is heel eenvoudig. Gebruik onze installatiehandleiding en na een paar klikken draait een volledig werkende versie van Joomla! op je account. Vragen over het installatieproces of updates stel je via het supportformulier. Heb je vragen over de functionaliteit of de werking van Joomla!? Kijk dan op onderstaande website.

Joomla! Forum
handleiding met joomla! logo
 

Joomla!-hosting

Wij hosten je Joomla!-website op state-of-the-art apparatuur in twee optimaal beveiligde datacentra in Amsterdam. Alle servers voldoen aan de hoogste eisen en meest recente standaarden. Bovendien maken we dagelijks back-ups van alle data. Je website is daardoor uiterst zorgvuldig beveiligd.

Onze klanten

Vergaande service

Gemotiveerde medewerkers staan je graag te woord, ook ‘s avonds en op zaterdag. Klanten beoordelen onze service met een 8,5.

Jarenlange ervaring

We hebben meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van hosting, domeinnamen en websites, en investeren continu in de verdere ontwikkeling van onze kennis.

Betrouwbaar

We hosten je website op geavanceerde apparatuur met een uptime van 99,99%. Voor al onze pakketten geldt maar liefst 100 dagen: Niet goed? Geld terug!