het logo van lazarus

Start je eigen gastenboek met Lazarus


Lazarus is niet meer leverbaar. Een gastenboek starten? Maak gebruik van Gbook!

Ga naar Gbook

Lazarus bij Yourhosting

Wil je dat je bezoekers een bericht kunnen achterlaten op je website? Lazarus is een open source gastenboek waarmee bezoekers jou een bericht kunnen sturen. Lazarus heeft uitgebreide mogelijkheden, zoals het controleren van berichten voor ze worden geplaatst, aanpasbare templates en een sterke spamcontrole. Je installeert de software eenvoudig op je website. Het systeem werkt met een database.

Voordelen

Eenvoudig in gebruik
Uitgebreide mogelijkheden
Geavanceerde anti-spam tools

Lazarus is niet meer leverbaar. Maak gebruik van de mogelijkheden van Gbook voor jouw online gastenboek.

Gbook

In 3 eenvoudige stappen een eigen Lazarus-website

1
Kies domeinnaam
je eigen .nl voor maar € 1.-
2
Kies hostingpakket
hosting vanaf € 2.- p/mnd
3
Installeer Lazarus
in een paar klikken
 

Voorkom Phishing!

Wist je dat veel phishing-sites gebruik maken van een gratis SSL-certificaat? Ook cybercrimininelen weten de eenvoudige weg naar een gratis SSL inmiddels goed te vinden. Dit maakt de betrouwbaarheid van een gratis SSL daarom ook een stuk minder. Vertrouwen uitstralen? Kies dan voor een Domain Validation SSL, waarbij er validatie op de domeinnaam plaatsvindt. 

Kies je certificaat

Lazarus-support

Lazarus installeren is heel eenvoudig. Gebruik onze Lazarus installatiehandleiding en na een paar klikken draait een volledig werkende versie van Lazarus op je account. Vragen over het installatieproces of updates stel je via het supportformulier.

 

Lazarus-hosting

Wij hosten je Lazarus-gastenboek op state-of-the-art apparatuur in twee optimaal beveiligde datacentra in Amsterdam. Alle servers voldoen aan de hoogste eisen en meest recente standaarden. Bovendien maken we dagelijks back-ups van alle data. Je website is daardoor uiterst zorgvuldig beveiligd.

Onze klanten

Vergaande service

Gemotiveerde medewerkers staan je graag te woord, ook ‘s avonds en op zaterdag. Klanten beoordelen onze service met een 8,5.

Jarenlange ervaring

We hebben meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van hosting, domeinnamen en websites, en investeren continu in de verdere ontwikkeling van onze kennis.

Betrouwbaar

We hosten je website op geavanceerde apparatuur met een uptime van 99,99%. Voor al onze pakketten geldt maar liefst 100 dagen: Niet goed? Geld terug!