Start je eigen gastenboek met Lazarus
maak je website interactief

Lazarus bij Yourhosting

Wil je dat je bezoekers een bericht kunnen achterlaten op je website? Lazarus is een open source gastenboek waarmee bezoekers jou een bericht kunnen sturen. Lazarus heeft uitgebreide mogelijkheden, zoals het controleren van berichten voor ze worden geplaatst, aanpasbare templates en een sterke spamcontrole. Je installeert de software eenvoudig op je website. Het systeem werkt met een database.

Voordelen

  • Eenvoudig in gebruik
  • Uitgebreide mogelijkheden
  • Geavanceerde anti-spam tools
Bestel

In 3 eenvoudige stappen een eigen Lazarus-website


1

Kies domeinnaam

(je eigen .nl voor maar € 1.-)

2

Kies hostingpakket

(hosting vanaf € 2.- p/mnd)

3

Installeer Lazarus

(in een paar klikken)

Bestel

Lazarus-support

Lazarus installeren is heel eenvoudig. Gebruik onze installatiehandleiding en na een paar klikken draait een volledig werkende versie van Lazarus op je account. Vragen over het installatieproces of updates stel je via het supportformulier.

Lazarus-hosting

Wij hosten je Lazarus-website op state-of-the-art apparatuur in twee optimaal beveiligde datacentra in Amsterdam. Alle servers voldoen aan de hoogste eisen en meest recente standaarden. Bovendien maken we dagelijks back-ups van alle data. Je website is daardoor uiterst zorgvuldig beveiligd.

Onze klanten

8,5

Vergaande service

Gemotiveerde medewerkers staan je graag te woord, ook ‘s avonds en op zaterdag. Klanten beoordelen onze service met een 8,5.

Jarenlange ervaring

We hebben meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van hosting, domeinnamen en websites, en investeren continu in de verdere ontwikkeling van onze kennis.

Betrouwbaar

We hosten je website op geavanceerde apparatuur met een uptime van 99,99%. Voor al onze pakketten geldt maar liefst 100 dagen: Niet goed? Geld terug!