Start je eigen wiki met MediaWiki
kennis deel je met anderen

MediaWiki bij Yourhosting

Wil je op de hoogte blijven van alle veranderingen over je favoriete onderwerp, dan is MediaWiki iets voor jou! Deze uitgebreide software is zeer geschikt voor het opslaan, bijhouden en beheren van kennis bij projecten of voor je bedrijfsvoering. Veel wiki's gebruiken de software van MediaWiki en de meeste content in een wiki staat opgeslagen in een MediaWiki-installatie. Hierdoor is MediaWiki ook geschikt voor jouw website. MediaWiki wordt onder andere gebruikt door Wikipedia.

Voordelen

  • Uitgebreide mogelijkheden
  • Eenvoudig in gebruik
  • Ongelimiteerd aantal pagina's
Bestel

In 3 eenvoudige stappen een eigen MediaWiki-website


1

Kies domeinnaam

(je eigen .nl voor maar € 1.-)

2

Kies hostingpakket

(hosting vanaf € 2.- p/mnd)

3

Installeer MediaWiki

(in een paar klikken)

Bestel

MediaWiki-support

MediaWiki installeren is heel eenvoudig. Gebruik onze installatiehandleiding en na een paar klikken draait een volledig werkende versie van MediaWiki op je account. Vragen over het installatieproces of updates stel je via het supportformulier. Heb je vragen over de functionaliteit of de werking van MediaWiki? Kijk dan op onderstaande websites:

MediaWiki Handleiding MediaWiki FAQ MediaWiki Forum

MediaWiki-hosting

Wij hosten je MediaWiki-website op state-of-the-art apparatuur in twee optimaal beveiligde datacentra in Amsterdam. Alle servers voldoen aan de hoogste eisen en meest recente standaarden. Bovendien maken we dagelijks back-ups van alle data. Je website is daardoor uiterst zorgvuldig beveiligd.

Onze klanten

8,5

Vergaande service

Gemotiveerde medewerkers staan je graag te woord, ook ‘s avonds en op zaterdag. Klanten beoordelen onze service met een 8,5.

Jarenlange ervaring

We hebben meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van hosting, domeinnamen en websites, en investeren continu in de verdere ontwikkeling van onze kennis.

Betrouwbaar

We hosten je website op geavanceerde apparatuur met een uptime van 99,99%. Voor al onze pakketten geldt maar liefst 100 dagen: Niet goed? Geld terug!