Bereik je doelgroep
met het nieuwsbriefsysteem van phpList

phpList bij Yourhosting

Wil je je doelgroep informeren via een e-mailnieuwsbrief, dan is phpList iets voor jou! phpList is een webapplicatie waarmee je een gepersonaliseerde mailinglistmanager of CRM-systeem (customer relationship management) kunt maken. Je maakt en verstuurt berichten, nieuwsbrieven en actiemailings online via je browser. phpList is schaalbaar en werkt goed met (zeer) grote mailinglijsten. Koppel bepaalde gebruikers aan de juiste doelgroep en spreek je ontvanger persoonlijk aan door het plaatsen van placeholders.

Voordelen

  • Gepersonaliseerd CRM-systeem
  • Geschikt voor grote mailinglijsten
  • Persoonlijk aanspreken doelgroepen
Bestel

In 3 eenvoudige stappen een eigen phpList-website


1

Kies domeinnaam

(je eigen .nl voor maar € 1.-)

2

Kies hostingpakket

(hosting vanaf € 2.- p/mnd)

3

Installeer phpList

(in een paar klikken)

Bestel

phpList-support

phpList installeren is heel eenvoudig. Gebruik onze installatiehandleiding en na een paar klikken draait een volledig werkende versie van phpList op je account. Vragen over het installatieproces of updates stel je via het supportformulier.Heb je vragen over de functionaliteit of de werking van phpList? Kijk dan op onderstaande website:

phpList Forum

phpList-hosting

Wij hosten je phpList-website op state-of-the-art apparatuur in twee optimaal beveiligde datacentra in Amsterdam. Alle servers voldoen aan de hoogste eisen en meest recente standaarden. Bovendien maken we dagelijks back-ups van alle data. Je website is daardoor uiterst zorgvuldig beveiligd.

Onze klanten

8,5

Vergaande service

Gemotiveerde medewerkers staan je graag te woord, ook ‘s avonds en op zaterdag. Klanten beoordelen onze service met een 8,5.

Jarenlange ervaring

We hebben meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van hosting, domeinnamen en websites, en investeren continu in de verdere ontwikkeling van onze kennis.

Betrouwbaar

We hosten je website op geavanceerde apparatuur met een uptime van 99,99%. Voor al onze pakketten geldt maar liefst 100 dagen: Niet goed? Geld terug!