het logo van phpmyfaq

Start je eigen FAQ met phpMyFAQ


Een ongelimiteerd aantal vragen online

Vanaf slechts € 11,99 per maand

ACTIE: Start pakket nu 3 maanden  € 0,99 per maand!

phpMyFAQ hosting bestellen

phpMyFAQ bij Yourhosting

Met phpMyFAQ maak en onderhoud je eenvoudig overzichtelijke en uitgebreide faq's (frequently asked questions / veelgestelde vragen). Je kunt een ongelimiteerd aantal categorieën en subcategorieën aanmaken. Bepaal zelf de beheerrollen van gebruikers voor het bekijken, aanmaken en bewerken van content. Je kunt zelfs de hele content beveiligen. De software ondersteunt verschillende databasesystemen, waaronder MySQL, PostgreSQL, SQLite MSSQL Server en MariaDB.

Voordelen

Ongelimiteerd aantal categorieën
Beheerrollen gebruikers beheren
Ondersteuning diverse databases

In 3 eenvoudige stappen een eigen phpMyFAQ-website

Met een domeinnaam en hostingpakket heb je de basisbenodigdheden voor je website in huis.
De beste software om een zakelijke website te maken hebben we hier al voor je uitgezocht.

1
Kies domeinnaam
je eigen .nl voor maar € 0,99
2
Kies hostingpakket
hosting vanaf € 11,99 p/mnd
3
Installeer phpMyFAQ
in een paar klikken

Voldoe aan de wetgeving, gebruik een SSL-certificaat!

Volgens de wet ben je verplicht een SSL-certificaat te hebben als je persoonsinformatie verwerkt met jouw website. Stuur je een nieuwsbrief, verzamel je e-mailadressen, heb je een webshop en een betaalomgeving? Dan is een SSL-certificaat noodzakelijk.

Kies je certificaat

phpMyFAQ-support

pphpMyFAQ installeren is heel eenvoudig. Gebruik onze installatiehandleiding en na een paar klikken draait een volledig werkende versie van phpMyFAQ op je account. Vragen over het installatieproces of updates stel je via het supportformulier. Heb je vragen over de functionaliteit of de werking van phpMyFAQ? Kijk dan op onderstaande website:

phpMyFAQ Forum
 

phpMyFAQ-hosting

Wij hosten je phpMyFAQ-website op state-of-the-art apparatuur in twee optimaal beveiligde datacentra in Amsterdam. Alle servers voldoen aan de hoogste eisen en meest recente standaarden. Bovendien maken we dagelijks back-ups van alle data. Je website is daardoor uiterst zorgvuldig beveiligd.

Onze klanten

Vergaande service

Gemotiveerde medewerkers staan je graag te woord, ook ‘s avonds en op zaterdag. Klanten beoordelen onze service met een 8,5.

Jarenlange ervaring

We hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van hosting, domeinnamen en websites, en investeren continu in de verdere ontwikkeling van onze kennis.

Betrouwbaar

We hosten je website op geavanceerde apparatuur met een uptime van 99,99%. Voor al onze pakketten geldt maar liefst 100 dagen: Niet goed? Geld terug!