het logo van mijnwebsite sitebuilder

Een website maken was nog nooit zo makkelijk


Bouw in korte tijd je eigen website, ook zonder HTML-kennis. Sluit een domeinnaam bij ons af en krijg gratis MijnWebsite Lite.

Probeer de demoToon prijzen

Website maken? Kies design, sleep en plaats!

MijnWebsite is voor iedereen geschikt. Voor mensen die voor het eerst een website maken, maar ook voor professionele webbouwers. Met de handige Drag & Drop-functie, sleep je tekstblokken en afbeeldingen gemakkelijk naar de juiste plek. Het enige waar je je druk om hoeft te maken, is welke van de meer dan 120 templates je het mooist vindt. Of je maakt helemaal je eigen design, dat kan ook.

Standaard bij MijnWebsite

Mobielvriendelijk

Een website die niet goed toont op mobiele telefoons is zó 2016. Als jij een website maakt via MijnWebsite dan is deze repsonsive. Dit betekent dat jouw website niet alleen een plaatje is op jouw computer, maar ook op je telefoon en tablet. En daar hoef je niets voor te doen!

Drag & drop-functie

Soms heb je een plaatje in je hoofd van de perfecte website. Als je dan eenmaal fanatiek bezig bent met een website maken, verandert dat plaatje nog wel eens. Geen probleem met de handige Drag & Drop-functie van MijnWebsite. Speel met de plekken van afbeeldingen, tekstblokken en buttons zonder dat je uren bezig bent met coderen.

Kies je design

Ben je geen designheld maar wil je wel een mooie website? Met één van de 120 templates heb jij een goede basis waarmee jouw website professionaliteit uitstraalt. Om het je nog makkelijker te maken, heeft MijnWebsite categorieën voor de verschillende templates. Van ‘Eten & Drinken’ tot ‘Sport & Recreatie’, voor iedereen een passend design!

Eigen domeinnaam

Bij MijnWebsite heb je een eigen domeinnaam. Welke domeinnaamextensie kies jij? Houd je het bij .nl of .com? Of ga je voor een originelere domeinnaamextensie, zoals .yoga of .vodka? Met meer dan 900 domeinnaamextensies, vind je altijd wel een geschikte domeinnaam voor jouw website.

Goed vindbaar

MijnWebsite houdt rekening met SEO (Search Engine Optimization). Met welk zoekwoord wil je dat jouw website gevonden wordt? Voer het in bij het SEO-gedeelte van de pagina en maak het Google en websitebezoekers makkelijker om jouw website op dat zoekwoord te vinden. Vul de pagina ook aan met een mooie meta-omschrijving en je website wordt nóg beter vindbaar.

Blog en nieuwsberichten

Houd de aandacht van jouw websitebezoekers vast met interessante blogs en nieuwtjes. MijnWebsites blog-functie maakt bloggen wel erg makkelijk. Bedenk een pakkende titel, schrijf de tekst, voeg een mooie afbeelding toe en publiceer. Laat die bezoekers maar komen!

Gratis SSL

Beveilig jouw website met een SSL-certificaat. Voor veel websites is dit vanuit de AVG-wet zelfs verplicht. Bovendien voorkom je met een SSL-certificaat de dreigende “onveilig”-melding die websitebezoekers vaak krijgen bij een website zonder SSL.

Social media

Krijg meer social mediavolgers! Via MijnWebsite link je met gemak onder andere jouw Facebook, Instagram en LinkedIn. Zo blijf je in contact met jouw doelgroep en houd je ze op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Prijzen & pakketten

 

Start

MijnWebsite


Start direct met je eigen blog of eenvoudige website


 • Onbeperkt aantal pagina's
 • Premium templates
 • Video
 •  Premium afbeeldingen
 •  Fotogalerij
 •  Paypal
 •  Eigen scripts en HTML-code
 •  Wachtwoordbeveiligde pagina's

Incl. Gratis SSL


populair

Plus

MijnWebsite


Voor een complete website inclusief fotogalerij en portfolio


 • Onbeperkt aantal pagina's
 • Premium templates
 • Video
 • Premium afbeeldingen
 • Fotogalerij
 •  Paypal
 •  Eigen scripts en HTML-code
 •  Wachtwoordbeveiligde pagina's

Incl. Gratis SSL


Pro

MijnWebsite


Extra's zoals PayPal, custom HTML en wachtwoordbeveiligde pagina's


 • Onbeperkt aantal pagina's
 • Premium templates
 • Video
 • Premium afbeeldingen
 • Fotogalerij
 • Paypal
 • Eigen scripts en HTML-code
 • Wachtwoordbeveiligde pagina's

Incl. Gratis SSL


Meer specificaties

 

Lite

MijnWebsite

Start

MijnWebsite

populair

Plus

MijnWebsite

Pro

MijnWebsite

Aantal pagina's1OnbeperktOnbeperktOnbeperkt
Max. aantal bestanden350100Onbeperkt
E-mailaccounts 306080
Juridische bescherming content
Reclamevrij 
POP3 en IMAP 
Uitgaande e-mailserver (SMTP) 
Premium templates 
Premium content widgets 
Google Analytics
Gratis SSL 
Video 
Premium afbeeldingen  
Fotogalerij  
PayPal   
Eigen scripts en HTML-code   
Wachtwoordbeveiligde pagina's   
Dataverkeer1 GB15 GBOnbeperktOnbeperkt
Max. e-mailruimte 3 GB6 GB10 GB
Max. mailboxgrootte 1 GB2 GB10 GB
Max. bestandsgrootte5 MB15 MB15 MB15 MB
Toegestane bestandsformaten.jpg, .png, .gif.jpg, .png, .gif.jpg, .png, .gif.jpg, .png, .gif

Gratis

Bij iedere domeinnaam

Bestellen

€ 4.50

Per maand

Bestellen

€ 8.50

Per maand

Bestellen

€ 16.-

Per maand

Bestellen

Klant voorbeelden

Kies een template voor je website

Ga jij voor een strak of speels design? Met de keuze uit meer dan 120 templates heb je bij MijnWebsite volop mogelijkheden voor het design van je website. En het mooiste is; je betaalt er niets extra voor! Probeer verschillende templates en kijk welke jij het mooist en gebruiksvriendelijkst vindt.

Tip: houd rekening met jouw doelgroep en probeer je in hun te verplaatsen. Het is uiteindelijk de bedoeling dat zij met plezier op jouw website surfen.

Bekijk alle 120+ templates

Probeer MijnWebsite met de gratis demo

Wil je alvast oefenen met het website bouwen? Probeer de gratis MijnWebsite demo. Je maakt dan alvast kennis met de MijnWebsite Builder en ziet zelf hoe gemakkelijk een website maken kan zijn.

Probeer de demo

In 5 stappen een website maken:

 1. Kies één van de meer dan 120 templates.
 2. Sleep de blokken die jij op jouw website wil hebben, met de Drag & Drop-functie
 3. Vink SSL aan bij ‘Instellen’
 4. Vul jouw website met teksten en afbeeldingen
 5. Tevreden? Klik op publiceer. Je kunt je website daarna altijd nog aanpassen.

Met één klik een veilige website

Je wil niet alleen een mooie, maar ook een veilige website maken. Voorkom dat jouw websitebezoekers een ‘onveilig’-melding krijgen wanneer ze jouw website bezoeken. Bij MijnWebsite installeer je in één klik een SSL-certificaat op jouw website (Instellen > SSL). Door het SSL-certificaat verschijnt er bij bezoekers een slotje in hun adresbalk en voorzie jij jouw URL van https in plaats van http (de ‘s’ staat voor ‘secure’). Met SSL straalt jouw website betrouwbaarheid uit.

Verfijn je design

Met de meer dan 120 templates kies jij de basis voor het design van jouw website. Met de opties binnen MijnWebsite kun je daarna een unieke website maken. Welke blokken wil jij aan jouw website toevoegen? Denk aan social media-icoontjes, knoppen, een galerij, een kalender of een contactformulier. Genoeg mogelijkheden om je website eigen te maken.

Inzicht in je websitestatistieken

Je wil een website maken die goed bezocht wordt, maar hoe weet je of je op de goede weg bent? Via de ‘Stats’ van MijnWebsite heb je direct inzicht in hoeveel bezoekers jouw website krijgt en welke pagina’s ze het meest bezoeken. Zo weet jij precies welke pagina’s al succesvol zijn en welke pagina’s nog enige aandacht vereisen. Wil je jouw website beter vindbaar maken in Google? Lees dan onze SEO-blogs:

Je eigen webshop beginnen met MijnWebsite Winkel

Met MijnWebsite Winkel maak jij jouw droom om een eigen webshop te beginnen werkelijkheid. En dat op dezelfde, laagdrempelige manier als met de MijnWebsite builder. Een webshop bouwen met MijnWebsite Winkel is ook een kwestie van design kiezen en blokken slepen met de handige Drag & Drop-functie. Voeg zelf jouw productassortiment aan je website toe en je webshop is een feit!

Probeer de demo

Gratis MijnWebsite Lite bij een domeinnaam!

Weet je zeker dat je een website wil beginnen, maar twijfel je nog over welk CMS (Content Management System) je het fijnste vindt? Registreer alvast een domeinnaam en ga aan de slag met MijnWebsite Lite. Als MijnWebsite je goed bevalt, kun je altijd nog één van de grotere pakketten afnemen.

MijnWebsite Support

Onze klantenservice helpt je graag met alle vragen rondom MijnWebsite. Stel je vraag aan onze chatbot Yar of neem contact op via de reguliere chat, WhatsApp, Facebook of Twitter. Veelgestelde vragen over MijnWebsite vind je op de MijnWebsite supportpagina.

Ook interessant

MijnWebsite Winkel

Wil je een eigen webshop beginnen? Maak dan gebruik van MijnWebsite Winkel. Kies een template, voeg je producten toe en start met de verkoop van je producten!

Meer over MijnWebsite Winkel

Webhosting

Kies voor onze hostingpakketten als je zelf wilt bepalen welke software en toepassingen je gebruikt. Daarnaast up- en downgrade je eenvoudig naar een ander pakket.

Meer over hosting

Altijd de beste support

Wij staan altijd voor je klaar met de beste ondersteuning voor MijnWebsite via WhatsApp, e-mail en chat. Ook 's avonds en op zaterdag, wel zo makkelijk. Als jij in je vrije uren aan je website werkt, zijn we altijd bereikbaar voor je vragen.