Yourhosting MijnWebsite logo

Een website maken was
nog nooit zo makkelijk


Een website maken was nog nooit zo makkelijk Zonder enige technische kennis klik en sleep je je website in elkaar

Start de gratis demo vanaf 4.00

Vandaag nog je eigen
website maken met MijnWebsite

Kies je template, vul en sleep met tekst en afbeeldingen, en publiceer. Met MijnWebsite kan iedereen een mooie en mobielvriendelijke website maken. Ga vandaag dus nog aan de slag! Je krijgt standaard bij elke domeinnaam al een gratis website van MijnWebsite Lite.

Bekijk alle 120+ templates

Waarom MijnWebsite

Makkelijke drag & drop-functie

Pas je website eenvoudig aan zonder HTML-kennis

Geen gedoe met HTML of CSS, maar direct zien wat je aanpast. Met MijnWebsite sleep je tekstblokken naar de juiste plek en vult ze met je eigen teksten. Voeg eenvoudig je eigen afbeeldingen toe en je pagina is in een handomdraai klaar. Een eigen website maken was nog nooit zo makkelijk!

Mobielvriendelijke website

Geoptimaliseerd voor laptop, tablet én mobiel

Vanaf welk apparaat je bezoekers je website ook bekijken, jouw website past zich automatisch aan aan het scherm waarop het bekeken wordt. Bovendien kun je je website op elk apparaat bewerken. Op je pc of in de trein met je smartphone: je werkt aan je website wanneer het jou het beste uitkomt.

Welk pakket past bij jou

100% tevredenheidsgarantie

MijnWebsite Lite


Ideaal als online visitekaartje
of contactpagina
 

Gratis bij elke domeinnaam Bestel

MijnWebsite Start


Start direct met je eigen blog
of eenvoudige website
 

4.00 per maand Bestel
populair

MijnWebsite Plus


Voor een complete website
inclusief fotogalerij en portfolio
 

8.00 per maand Bestel

MijnWebsite Pro


Voor vele extra's zoals PayPal, custom HTML en wachtwoordbeveiligde pagina's

16.00 per maand Bestel

Standaard bij MijnWebsite

Eigen domeinnaam

Koppel MijnWebsite aan je eigen unieke domeinnaam. Of het nu een .nl, of .com is, je kunt je website aan elke domeinnaam koppelen.

Goed vindbaar

Onze sitebuilder bouwt je website zo op dat het automatisch rekening houdt met een goede vindbaarheid in zoekmachines als Google.

Kies je design

Kies één van onze kant-en-klare designs. Wat voor website je ook wilt, er is altijd een design dat bij jouw website past.

Blog en nieuwsberichten

Deel het laatste nieuws of houd je eigen blog bij op je website. Zo houd je je website levendig en actueel en trek je meer bezoekers.

Gratis SSL

Zorg voor een extra veilige uitstraling en beveilig je website met een SSL-certificaat. Je krijgt SSL gratis bij onze betaalde pakketten.

Social media

Link je social media-accounts zoals Facebook, Twitter en YouTube aan je website. Zo kunnen je bezoekers direct zien op welke kanalen je actief bent.

Een eigen webshop beginnen?
Start direct met MijnWebsite Winkel

Klantvoorbeelden

 • Meester Max

  “Met behulp van de sitebuilder van MijnWebsite kan ik gemakkelijk pagina's indelen. Ik bepaal zelf hoeveel pagina’s er komen, waar de afbeeldingen en teksten komen en wat voor kleuren ik gebruik."
  -Rob Surminski, oprichter van Meestermax.nl.

  Meester Max is een start-up waarbij enthousiaste en goede docenten worden gekoppeld aan leerlingen, verspreid over de hele wereld. Een uur Nederlandse les met een echte meester of juf blijkt beter te werken dan een online leeromgeving of de zelfstudie-opdrachten die concurrenten aanbieden.

  Bekijk meestermax.nl
 • Kruizkeezen

  Ron van der Steeg, eigenaar van Kruizkeezen.nl: “Ik ben verrast over eenvoud en snelheid waarmee ik een website had gemaakt die voldoet aan mijn wensen. Het is zeer zeker de moeite waard om eerst de mogelijkheden van MijnWebsite te bekijken als er een website – al dan niet met een winkel – gemaakt moet worden. Grote kans dat je zeer tevreden bent met het resultaat.”

  Youpio is een eenmansbedrijf dat het spel Kruizkeezen op de markt heeft gebracht. Naast het spel is ook een app ontwikkeld: WordPIN een app om pincodes en alarmcodes op je smartphone op te slaan.

  Bekijk kruizkeezen.nl
 • Volkszanger Mart Hoogkamer

  “Als je de tabbladen van MijnWebsite doorneemt en wat logisch nadenkt, wijst het zich vanzelf. Een bijkomend voordeel is dat de website meteen up-to-date is en direct online is na publiceren, top!”

  Mart Hoogkamer is artiest, zanger en entertainer. Hij heeft meegedaan aan Holland’s Got Talent en werd daar tweede. Zijn eerste single samen met Willeke Alberti is begin september uitgekomen.

  Bekijk marthoogkamer.nl

Altijd de beste support

Wij staan altijd voor je klaar met de beste ondersteuning voor MijnWebsite via telefoon, e-mail en chat. Ook ’s avonds en op zaterdag, wel zo makkelijk. Als jij in je vrije uren aan je website werkt, zijn we altijd bereikbaar voor je vragen. Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen om te zien of jouw vraag ertussen staat.

Bekijk alle veelgestelde vragen