Advies, ontwerp & begeleiding

Maatwerkadvies van experts

Wij denken graag met u mee

U zoekt een veilige plek voor uw bedrijfskritische data en software en u wilt maximaal profiteren van de mogelijkheden die een private, public of hybride cloud u te bieden hebben. Daarnaast wilt u verzekerd zijn van uitstekende prestaties en uw kosten onder controle houden. Wij denken graag met u mee. Zonder moeilijke termen, maar in no-nonsense taal.

Contact opnemen

Heeft u vragen over onze zakelijke diensten of wilt u persoonlijk advies? Neem contact op met een van onze accountmanagers via 038-2305010. U kunt ons bereiken op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wilt u vrijblijvend advies? Bel 038-2305010 of stuur een bericht

Maatwerkadvies, ontwerp & begeleiding

Onze experts begeleiden u van begin tot eind bij de infrastructuur van uw software en data, flexibele capaciteit op
afroep en de inrichting van online werkplekken. Onze werkwijze:

Maatwerkprojecten

In de private cloud staan uw bedrijfskritische data en software veilig bij ons gehost in een Nederlands datacenter. Door te combineren met de public cloud heeft u extra voordelen op het gebied van schaalbaarheid en performance. Dit noemen we een hybride cloudoplossing.

Met Office 365 bent u maximaal flexibel en beheerst u optimaal uw kosten. Combineert u dit met uw bestaande fysieke infrastructuur voor specifieke bedrijfssoftware, of kiest u ervoor uw overige bedrijfssoftware met DeskAnywhere te flexibiliseren?

Samen met u brengen we zorgvuldig uw specifieke behoefte in kaart. We creëren daarmee een optimale oplossing die u ontzorgt. U neemt een flexibele, betrouwbare partner in de arm die bereikbaar voor u is. Wij garanderen toekomstbestendige IT-oplossingen die naadloos aansluiten op uw business.

Implementatie en beheer

Een projectleider die uw vaste aanspreekpunt is, borgt dat we bij uw implementatie de kwaliteit leveren waarvoor we staan. Met op ITIL gebaseerde methoden staan deskundige medewerkers klaar om ondersteuning te bieden waar nodig. Onze specialisten monitoren uw omgeving 24/7 en grijpen direct in als het mis dreigt te gaan. In overleg met u leggen wij uw behoeftes op het gebied van ondersteuning vast in een SLA.

Implementatie en beheer

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Voor de kwaliteit van onze dienstverlening besteden wij veel aandacht aan ons netwerk en beveiliging. Wij zijn ISO 27001- en NEN 7510-gecertificeerd en voldoen daarmee aan de hoogste, internationale normeisen voor informatiebeveiliging voor alle type organisaties. Uw data staat in Nederlandse datacenters buiten de invloedssfeer van de Amerikaanse Patriot Act.

ISO nen gecertificeerd

Wilt u vrijblijvend advies? Bel 038-2305010 of stuur een bericht

Contactformulier

*Verplichte velden

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2017

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2017