Uw hele bedrijf in de cloud

Ga ik met mijn bedrijf volledig in de cloud of kies ik voor een hybride oplossing? Wat is in mijn situatie de beste keuze? En wie helpt mij kiezen? Wij leggen het uit en denken graag met u mee. Bij ons geen moeilijke termen, maar no-nonsense taal.

Maak succesvol de stap naar de cloud. Wij...

Ik ben Bart van Yourhosting

We vinden het belangrijk dat u weet met wie u zaken doet. Daarom hebben we voor onze commercials geen stemacteur ingehuurd, maar heeft Bart Carlier (onze Algemeen Directeur) ze ingesproken. Hij is, net als de rest van onze organisatie, erg betrokken bij ondernemend Nederland. Ook ziet u hem in de uitzending van Da’s Goed Geregeld, waarin hij vertelt over het creëren van online succes.

Bekijk de tv-uitzending Beluister onze commercials

Krijgt uw ict de aandacht die het verdient?

We begrijpen dat uitbesteding van ict spannend kan zijn. De serverruimte, waar al uw data staat, is het hart van de organisatie en verdient daarom uw meeste aandacht. Maar kunt u die altijd geven? En blijft er genoeg tijd en focus over voor de kern van uw business?

Uw ict beveiligen is onze hoogste prioriteit

Overstappen naar de cloud bespaart u tijd, kosten en zorgen. Onze specialisten monitoren 24/7 alle verkeer continu en bij kleine onregelmatigheden houden we een vinger aan de pols om direct in te grijpen als het mis dreigt te gaan. Zo kunt u zorgeloos zakendoen.

Microsoft Gold Certified Partner

Wij zijn Microsoft Gold Certified Partner. Deze hoogste status binnen het Microsoft Partner Network wordt toegekend aan partners die voldoen aan zware toelatingseisen op het gebied van klantreferenties, succesvolle implementaties, specialisatie en certificering van medewerkers.

Office 365 bij Yourhosting

Meer dan office

Vanaf 3.20 per maand

Meer over Office 365
DeskAnywhere bij Yourhosting

Maatwerk desktop in de cloud

Prijs op aanvraag

Meer over DeskAnywhere
DeskAnywhere bij Yourhosting

Specialist in Managed hosting

Vanaf 125.- per maand

Meer over Managed Hosting

Nader kennismaken? Graag! Bel 038-2305010 of stuur een bericht

Contactformulier

*Verplichte velden

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2017

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2017