Uw partner voor maatwerk
IT- en cloudoplossingen

Wie zijn we?

Of uw organisatie nu klein of groot is, u kunt op Yourhosting Business bouwen. Wij bieden de juiste oplossing van standaard hosting tot maatwerk IT- en clouddiensten. We opereren met gedegen kennis vanuit de brede achterban van Yourholding met ruim 160.000 klanten.

cloud

Het beste van de (hybride) cloud

We leveren IT-oplossingen van hoge kwaliteit. Service, gemak en zekerheid voor onze klanten staan altijd voorop. Uw bedrijfskritische software en data staan veilig bij ons in een Nederlandse private cloud en uw minder kritieke onderdelen bijvoorbeeld in een public cloud. Met onze schaalbare infrastructuur en hybride mogelijkeden die Azure en Azure Stack met zich meebrengen, kunnen wij snel inspelen op de veranderende behoefte van klanten.

Maatwerkprojecten

Wij zijn uw flexibele, betrouwbare partner die ontzorgt en altijd bereikbaar is. Samen met u brengen we zorgvuldig uw behoefte in kaart en creëren we op basis daarvan een optimale maatwerkoplossing. Bij de implementatie borgt een projectleider de kwaliteit waar we voor staan. Met op ITIL gebaseerde methoden staan onze deskundige medewerkers dag en nacht klaar om waar nodig ondersteuning te bieden. Meer over advies, ontwerp en implementatie.

cloud
cloud

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Voor de kwaliteit van onze dienstverlening besteden wij veel aandacht aan ons netwerk en beveiliging. Wij zijn ISO 27001- en NEN 7510-gecertificeerd en voldoen daarmee aan de hoogste, internationale normeisen voor informatiebeveiliging voor alle type organisaties. Uw data staat in Nederlandse datacenters buiten de invloedssfeer van de Amerikaanse Patriot Act.

Microsoft Gold Certified Partner

Wij zijn Microsoft Gold Certified Partner. Deze hoogste status binnen het Microsoft Partner Network wordt toegekend aan partners die voldoen aan zware toelatingseisen op het gebied van klantreferenties, succesvolle implementaties, specialisatie en certificering van medewerkers.

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2017

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2017