Uitstekende beveiliging en privacy
van al uw bedrijfsinformatie

Veilig online

Bij Yourhosting bent u verzekerd van een veilige en betrouwbare omgeving voor al uw bedrijfsinformatie. Met meer dan 15 jaar ervaring weten we hoe we alle soorten internetbedreigingen zo goed als mogelijk elimineren.

ISO NEN certificaat

De beste prestaties voor uw webshop

Gecertificeerde informatiebeveiliging

Wij zijn ISO 27001- en NEN 7510-gecertificeerd en voldoen daarmee aan de hoogste, internationale normeisen voor informatiebeveiliging voor alle type organisaties.

ISO 27001-gecertificeerd

ISO 27001 is de internationale norm voor informatiebeveiliging. Onze certificering toont aan dat we een scherp securitybeleid hebben vastgesteld en hanteren. De uitvoering en doorontwikkeling van dit beleid is een continu proces waarmee we een uitstekende beveiliging van uw gegevens waarborgen.

NEN 7510-gecertificeerd

NEN 7510 is de beveiligingsnorm in de zorgsector en valt onder het toezicht van de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ). Onze certificering toont aan dat we adequate ict-systemen inrichten voor zorginstellingen, en informatie beveiligen volgens de wettelijke eisen rond het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD).

Privacy - Veilig gehost in Nederland

We beschermen gevoelige informatie - zoals uw gegevens en die van uw klanten, leden of patiënten - optimaal tegen ongeautoriseerde toegang en bewerking. Onze informatiebeveiliging is daarvoor gewaardeerd met de hoogst haalbare certificeringen. Daarnaast is Yourhosting 100% in Nederlandse handen en uw data staat in Nederlandse datacenters. Het blijft daarmee buiten het bereik van de Amerikaanse Patriot Act.

Veilige hosting

24/7 Monitoring

Wij monitoren ons netwerk en onze servers 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ook ’s nachts en in het weekend is er een technisch team actief dat eventuele storingen direct signaleert en oplost. De recovery-tijd hangt af van het type probleem, de responsetijd is meestal enkele minuten.

Geavanceerde DDoS-protectie

Een DDoS-aanval komt van buitenaf en is helaas niet te voorkomen. Wél beperken we de gevolgen aanzienlijk door het internetverkeer op ons netwerk continu te analyseren met de meest geavanceerde, moderne systemen. Zo signaleren we onregelmatigheden en grijpen we snel in.

Betrouwbare antivirus en –spam

Al het e-mailverkeer van onze managed hostingdiensten loopt via onze Spamexperts-cluster. Internetdreigingen als malware, phishing, virussen en spam beperken we zo tot een minimum. De impact op uw (virtuele) hardware van het continue scannen is minimaal.

Flexibele firewalls

Onze flexibele firewalls zijn voorzien van de modernste technieken en gedeeld in te zetten op maatwerkprojecten. Ze beveiligen in eerste instantie het gehele netwerk, maar kunnen ook integraal deel uitmaken van uw maatwerkoplossing. U kunt ook een virtuele firewall laten configureren.

Onze firewalls ondersteunen onder andere:
  • VPN, Traffic Shaping
  • Intrusion Prevention System (IPS)
  • Application Control
  • Vulnerability Management
  • IPv6
  • Web Filtering
  • Layer 2/3 Routing
  • WAN Optimisation & Web Caching

Meer informatie? Bel 038-2305010 of stuur een bericht

Contactformulier

*Verplichte velden

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2017

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2017