Netwerk en infrastructuur

Wij bieden u een stabiel, betrouwbaar en veilig netwerk. Voor een sterke, wereldwijde bereikbaarheid en snelheid is ons netwerk verbonden met de beste internetconnecties in een optimaal beveiligd netwerk. Schaalbare en gevirtualiseerde hardware binnen het netwerk stellen ons in staat om flexibel en snel in te spelen op klantbehoeftes. Ons technische team staat 24/7 paraat om de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen. In 2013 en 2014 kende ons netwerk een uptime van maar liefst 99,999%.

cyso schema

Groene datacenters

Wij hebben onze diensten ondergebracht in twee van de beste datacenters van Nederland: Equinix en Globalswitch. Deze state-of-the-art datacenters zijn CO2-neutraal en met elkaar verbonden door een redundant glasvezelnetwerk

Connectiviteit

Het netwerk van Yourhosting bestaat uit een redundant 40Gbit/s switch netwerk. Pieken in dataverkeer vangen wij op met meerdere 10Gbit connecties. De verbindingen zijn onderling aaneengeschakeld en lopen via geografisch gescheiden routes. Beide locaties zijn verbonden met diverse exchanges, peerings en transit-providers, zoals NL-ix, OpenPeering, AMS-IX, nLayer en Level 3.

  • 10G AmsIX
  • 10G Cogent
  • 10G GTT
  • 10G Level3
  • 10G NLix

High Availability

Qua connectiviteit hebben we gekozen voor een exclusieve mix van carriers, hoogwaardige firewallconstructies en DDoS-protectie. Voor maximale uptime zijn alle kritieke netwerkcomponenten redundant uitgevoerd. Voorzieningen op het gebied van stroom, beveiliging, koeling en normeringen zijn van eersteklas niveau.

Maatwerk en SLA

Stelt u speciale eisen aan de beveiliging of inrichting van het netwerk, dan gaan we hierover graag met u in gesprek. Meer informatie over onze veiligheidsmaatregelen leest u hier.

Over Yourhosting Business

Yourhosting Business is uw partner voor zowel standaard hostingdiensten en webdesign als voor maatwerk ICT-oplossingen in de cloud.


Wij bedienen de (groot)zakelijk markt met gedegen kennis van zaken en opereren vanuit de brede achterban van Yourholding met ruim 160.000 klanten.


Met onze expertise en snelheid maken we integraal deel uit van uw organisatie, zodat u zich zelf kunt richten op uw eigen business.

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2017

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2017