Een website maken
was nog nooit zo makkelijk

Start de gratis demo

Maak eenvoudig uw professionele website
met MijnWebsite

Kies uw template, vul het met tekst en afbeeldingen en zet uw website in een paar klikken online!
Bij elke domeinnaam zit al een gratis website van MijnWebsite Lite inbegrepen.

Waarom MijnWebsite

Eenvoudig aanpassen met drag & drop

Klik makkelijk en snel uw website in elkaar

U maakt uw eigen professionele bedrijfswebsite in een handomdraai. Met de drag & drop-functie sleept u de tekstblokken op de juiste plek en vult ze met uw eigen teksten. Voeg eenvoudig uw eigen logo toe, kies afbeeldingen uit onze database en uw website is klaar voor publicatie.

Mobielvriendelijk

Geoptimaliseerd voor pc, tablet én mobiel

Of het nu op pc, laptop, tablet of mobiel is, uw website past zich aan aan het apparaat waarop het bekeken wordt. Bovendien bewerkt u uw website waar en wanneer u wilt. Op uw laptop of onderweg op uw smartphone; u werkt aan uw website wanneer het u het beste uitkomt.

Welk pakket past bij u

100% tevredenheidsgarantie

MijnWebsite Lite


Ideaal als online visitekaartje
of contactpagina
 

Gratis bij elke domeinnaam Bestel

MijnWebsite Start


Snel een eenvoudige en professionele bedrijfswebsite
 

4.00 per maand Bestel
populair

MijnWebsite Plus


Een complete website inclusief premium afbeeldingen en fotogalerij

8.00 per maand Bestel

MijnWebsite Pro


Voor vele extra's zoals video, SSL, custom HTML en wachtwoordbeveiligde pagina's

16.00 per maand Bestel

Standaard bij MijnWebsite

Eigen domeinnaam

Koppel uw website aan uw eigen unieke domeinnaam. Of het nu een .nl is of een .online, u kunt uw website aan elke domeinnaam koppelen.

Goed vindbaar

Onze websitebuilder bouwt uw website zo op dat het automatisch rekening houdt met een goede online vindbaarheid in zoekmachines als Google en Bing.

Kies je design

Kies één van onze kant-en-klare designs. Wat voor website je ook wilt, er is altijd een design dat bij jouw website past.

Blog en nieuwsberichten

Deel het laatste nieuws of houd een blog bij op uw website. Zo houdt u uw klanten op de hoogte van het laatste nieuws en trekt u meer bezoekers.

Gratis SSL

Zorg voor een extra veilige uitstraling en beveilig uw website met een SSL-certificaat. U krijgt SSL gratis bij onze betaalde pakketten.

Social media

Link uw social media-accounts zoals Facebook, Twitter en YouTube aan uw website. Zo kunnen uw bezoekers direct zien op welke kanalen uw bedrijf actief is.

Klantvoorbeelden

 • Kruizkeezen

  Ron van der Steeg, eigenaar van Kruizkeezen.nl: “Ik ben verrast over eenvoud en snelheid waarmee ik een website had gemaakt die voldoet aan mijn wensen. Het is zeer zeker de moeite waard om eerst de mogelijkheden van MijnWebsite te bekijken als er een website – al dan niet met een winkel – gemaakt moet worden. Grote kans dat je zeer tevreden bent met het resultaat.”

  Youpio is een eenmansbedrijf dat het spel Kruizkeezen op de markt heeft gebracht. Naast het spel is ook een app ontwikkeld: WordPIN een app om pincodes en alarmcodes op je smartphone op te slaan.

  Bekijk kruizkeezen.nl
 • Volkszanger Mart Hoogkamer

  “Als je de tabbladen van MijnWebsite doorneemt en wat logisch nadenkt, wijst het zich vanzelf. Een bijkomend voordeel is dat de website meteen up-to-date is en direct online is na publiceren, top!”

  Mart Hoogkamer is artiest, zanger en entertainer. Hij heeft meegedaan aan Holland’s Got Talent en werd daar tweede. Zijn eerste single samen met Willeke Alberti is begin september uitgekomen.

  Bekijk marthoogkamer.nl

Uw eigen professionele webshop?
Start direct met MijnWebsite Winkel

Altijd de beste support

Wij staan altijd voor u klaar met de beste ondersteuning voor MijnWebsite via telefoon, e-mail en chat. Ook ’s avonds en in het weekend, wel zo makkelijk. Wanneer u aan uw website werkt, zijn wij altijd bereikbaar voor uw vragen. Kijk bij onze veelgestelde vragen om te zien of uw vraag ertussen staat.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2017

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2017