Een eigen webwinkel
was nog nooit zo makkelijk

Start de gratis demo

Maak eenvoudig uw professionele webshop met MijnWebsite Winkel

Kies uw template, voeg uw producten toe en start direct met de verkoop van uw producten!

Waarom MijnWebsite Winkel

Eenvoudig aanpassen met drag & drop

Klik eenvoudig uw webshop in elkaar

Met de drag & drop-functie van MijnWebsite past u uw webshop eenvoudig aan. Sleep de contentblokken naar de juiste plek en vul ze met uw eigen teksten en afbeeldingen. Voeg uw producten en prijsacties toe en uw webshop is klaar voor de verkoop.

Mobielvriendelijk

Geoptimaliseerd voor pc, tablet én mobiel

Uw klanten kunnen vanaf elk apparaat shoppen, want uw webshop past zich automatisch aan aan het scherm waarop het getoond wordt. Bovendien werkt u aan uw webshop wanneer het u uitkomt: op de zaak op uw pc of onderweg op uw tablet. Daarnaast beheert u uw webshop eenvoudig via de app.

Welk pakket past bij u

MijnWebsite Winkel Start


Voeg tot 100 producten toe en beheer uw voorraad en prijsacties via de app

13.00 per maand bij een 3 maandenabonnement Bestel
populair

MijnWebsite Winkel Plus


Een complete webshop met 1000 producten en meer kortingsmogelijkheden

25.00 per maand bij een 3 maandenabonnement Bestel

MijnWebsite Winkel Pro


Integreer uw webshop met uw offline business voor optimale verkoop

50.00 per maand bij een 3 maandenabonnement Bestel

Standaard bij MijnWebsite Winkel

Inclusief e-mail

Handel uw e-mail snel en professioneel af met uw eigen e-mailaccounts. Standaard inbegrepen bij uw MijnWebsite Winkel-pakket.

Beheer uw webshop via de app

Met de app beheert u uw webshop ook onderweg op uw tablet of smartphone. Wijzig uw producten, voeg prijsacties toe en volg uw bestellingen.

Verschillende betaalmogelijkheden

Kies uit ruim 30 verschillende veilige manieren om betalingen van uw klanten te ontvangen, zoals iDeal, PayPal of creditcard.

Beheer uw voorraad

Voeg eenvoudig per product toe hoeveel ervan op voorraad is. Wanneer een klant een product koopt, past de voorraad zich automatisch aan.

Google Analytics

Maak de resultaten van uw webshop inzichtelijk door de integratiemogelijkheid met Google Analytics en verbeter zo continu uw webshop.

Maak kortingsbonnen aan

Met kortingsbonnen kunt u uw klanten met een code korting geven. Uw klanten wisselen deze code in bij een online betaling.

Klantvoorbeelden

 • EXCITE-HOCKEY

  Bram Reitsma van Team Excite: “Ik werk al een tijdje erg prettig met MijnWebsite Winkel. Gebruiksvriendelijk door het eenvoudige drag & dropsysteem, mooie standaardontwerpen. Strak vormgegeven. Je hoeft eigenlijk alleen je eigen foto’s, teksten en producten up te loaden. Ik zou het zeker aanraden, het werkt erg makkelijk.”

  Excite maakt en verkoopt hockeysticks en sportartikelen.

  Bekijk excite-hockey.com
 • Kruizkeezen

  Ron van der Steeg, eigenaar van Kruizkeezen.nl: “Ik ben verrast over eenvoud en snelheid waarmee ik een website had gemaakt die voldoet aan mijn wensen. Het is zeer zeker de moeite waard om eerst de mogelijkheden van MijnWebsite te bekijken als er een website – al dan niet met een winkel – gemaakt moet worden. Grote kans dat je zeer tevreden bent met het resultaat.”

  Youpio is een eenmansbedrijf dat het spel Kruizkeezen op de markt heeft gebracht. Naast het spel is ook een app ontwikkeld: WordPIN een app om pincodes en alarmcodes op je smartphone op te slaan.

  Bekijk kruizkeezen.nl

Liever een complete en professionele webshop zelf bouwen? Met Magento heeft u totale controle en beheer over uw webwinkel. Met Magento-hosting van Yourhosting bent u verzekerd van een uiterst betrouwbare, schaalbare en razendsnelle webshop.

Lees meer over Magento-hosting

Altijd de beste support

Wij staan altijd voor u klaar met de beste support via telefoon, e-mail en chat. Ook ’s avonds en in het weekend als u aan uw webshop werkt, zijn we bereikbaar voor uw vragen. Kijk bij onze veelgestelde vragen om te zien of uw vraag ertussen staat.

Veilig en betrouwbaar

Uw webshop is gehost in Nederland, in twee optimaal beveiligde en state-of-the-art datacentra in Amsterdam. Alle servers voldoen aan de hoogste eisen en meest recente standaarden. Uw webshop staat dus altijd veilig.

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2017

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2017