logo van microsoft azure

Azure Public Cloud bij Yourhosting


Ontdek de eindeloze mogelijkheden van het public cloudplatform van Microsoft

Ja, ik wil onbezorgd naar de cloud

Begin vol vertrouwen aan cloud computing

Azure Public Cloud biedt uitgebreide mogelijkheden waarmee ontwikkelaars en IT-professionals toepassingen kunnen bouwen, implementeren en beheren in het wereldwijde netwerk van datacenters. Er zijn geen upfront investeringen in hardware meer nodig, je bespaart op onderhoud en betaalt naar gebruik.

Voordelen

De cloud groeit met je mee
Focus op kernactiviteiten
Geen zorgen over security

De cloud groeit met je mee

Veranderingen vinden razendsnel plaats. Als bedrijf is het daarom belangrijk om flexibel te kunnen reageren op onzekerheden. In de cloud kun je automatisch op- en afschalen. Investeren in dure servers waarvan de maximale capaciteit niet wordt gebruikt, is niet langer noodzakelijk. Je betaalt alleen voor de capaciteit die je daadwerkelijk gebruikt.

Focus op kernactiviteiten

Innovatie is belangrijk om jezelf te onderscheiden van de concurrentie. IT-afdelingen zijn veel tijd kwijt aan onderhoud, updates en beheer van datacentra op locatie. Dankzij de cloud kunnen IT-afdelingen dit uitbesteden en zich volledig richten op het creëren van waarde voor organisaties met innovatieve technologie.

Geen zorgen over security

Cybercriminaliteit komt dagelijks in het nieuws. Methoden van hackers om toegang te krijgen tot servers worden steeds geavanceerder. Het is niet de vraag of je organisatie wordt gehackt, maar vooral wanneer. Dankzij de cloud verminder je de risico’s door beveiligingsproblemen proactief te detecteren en hierop te reageren.

Wil je weten wat Azure Cloud voor jou kan betekenen?

Neem contact op

Controle over data

De publieke cloud van Microsoft Azure biedt bedrijven veel voordelen. Er zijn geen upfront investeringen in hardware meer nodig, je bespaart op onderhoud en implementeert voortaan razendsnel IT-oplossingen. Data binnen Azure Public Cloud kan wereldwijd worden opgeslagen.

Op basis van wet- en regelgeving is het in sommige gevallen vereist om de data op een bepaalde locatie op te slaan. Dankzij Azure Stack is het mogelijk om zelf te bepalen waar je (privacygevoelige) data staat en behoud je tegelijkertijd de flexibiliteit en voordelen van public cloudoplossingen.

Lees meer over Azure Stack

verken de kansen van de cloud

8 groeikansen met de hybrid cloud

De cloud is inmiddels de primaire optie voor veel organisaties. Maar welke data en applicaties zet je wel of niet in de cloud en bij wie? Bedrijven hebben hierbij de keuze uit de private en public cloud.

De hybrid cloud maakt het mogelijk om zowel te profiteren van de voordelen van public als private cloudservices. Download de whitepaper en ontdek 8 groeikansen van de hybride cloud.

Download whitepaper

 

 

Waarom Azure & Azure Stack Cloud bij Yourhosting

Cloud computing is meer dan alleen een technische verandering. Het heeft impact op de manier waarop we werken, denken en leven. Yourhosting is expert op het gebied van cloud computing en continu op de hoogte van de nieuwste technologieën. Wij helpen u om uw opties te begrijpen en de juiste beslissingen te nemen. Werk samen met Microsoft en Yourhosting en begin vol vertrouwen met cloud computing.

Samen met u brengen we zorgvuldig uw specifieke behoefte in kaart. We geven advies tijdens het beslissingsproces en de implementatie of nemen deze geheel uit handen. Onze Azure- en Azure Stack-diensten beschikken over een ongekend supportlevel zodat u er nooit alleen voor staat. Het verbruik van de diensten staat op één factuur, voor betaling is geen creditcard vereist.

Microsoft Gold Partner

Wij zijn Microsoft Gold Certified Partner. Deze hoogste status binnen het Microsoft Partner Network wordt toegekend aan partners die voldoen aan zware toelatingseisen op het gebied van klantreferenties, succesvolle implementaties, specialisatie en certificering van medewerkers.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Wij zijn ISO 27001- en NEN 7510-gecertificeerd en voldoen daarmee aan de hoogste, internationale normeisen voor informatiebeveiliging voor alle type organisaties. Kiest u voor een private of hybride cloudoplossing, dan staat uw data in datacenters van Yourhosting op Nederlandse bodem.

Veilig in Azure

Azure voldoet aan een groot aantal internationale, bedrijfs- en landspecifieke nalevingsstandaarden. Grondige externe audits bevestigen dat Azure voldoet aan het strikte beveiligingsbeheer hiervan. Bij Azure Stack (Azure vanuit het datacenter van Yourhosting) zijn onze certificeringen van kracht.

logo voor microsoft gold partners
iso iec 27001 logo voor information security management
Yourhosting is Microsoft Marketmaker Nederland
Yourhosting is #1 internet dienstverlener volgens MT

24/7 ondersteuning en support

24/7 technische ondersteuning

U krijgt 365 dagen per jaar 24/7 ondersteuning via chat, telefoon en tickets van ons technisch supportteam.

Accountbeheer

U krijgt een persoonlijke accountmanager bij wie u terecht kunt voor advies en antwoord op uw vragen.

Eigen lead engineer

Uw eigen lead engineer kent uw workloads en omgeving door en door en biedt waar nodig ondersteuning.

Architectuuradviseurs

Begeleiding bij het (complete) ontwerp van uw cloudomgeving dat voldoet aan de unieke vereisten van uw workload.

SLA-garantie

We ondersteunen onze dienstverlening met een SLA met een responstijd van 15 minuten.

Begeleiding bij de lancering

Onze specialisten zorgen ervoor dat uw cloudomgeving bij oplevering snel en naar behoren werkt.

Management en monitoring

Wij beheren en monitoren uw omgeving proactief zodat we direct kunnen inspringen als dat nodig is.

Ondersteuning bij cloudservices

Wij ondersteunen u bij keuzes voor uw workload en waar nodig voegen we services toe of verwijderen we deze.

Interesse in Azure Cloud?
Bel 038-2305010 of neem contact op via onderstaand formulier: