Altijd bereikbaar
Ook ‘s avonds en in het weekend!

Over Yourhosting

Yourhosting biedt sinds 2001 gevarieerde kwaliteitsproducten op het gebied van domeinnamen, webhosting en websites. We zijn – met 450.000 geregistreerde domeinnamen voor meer dan 120.000 klanten – de grootste shared webhostingprovider van Nederland.

We onderscheiden ons met bereikbaarheid en deskundigheid, en staan bekend om onze vergaande service. In 2012 en 2013 scoorden we een 8,4 op service in ons jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek.

Voordelen

Altijd bereikbaar

Gemotiveerde en professionele servicemedewerkers staan altijd voor je klaar. Ook ‘s avonds en in het weekend. Net als jij houden we van een snelle service. Daarom hoor je bij ons geen lang keuzemenu en krijg je direct een medewerker aan de lijn! Op vragen via ons supportformulier krijg je binnen een werkdag persoonlijk reactie.

Naar de supportpagina

Nieuws

 • 10 feb

  Nieuw: Skype voor Bedrijven

  Skype voor Bedrijven is een professioneel platform voor bellen, chatten, vergaderen, video en bestanden delen. Het is volledig geïntegreerd met uw vertrouwde Office-programma's, en u legt eenvoudig contact met uw collega's en zakenpartners. U kunt Skype voor Bedrijven bestellen als een los abonnement.

  > Lees meer over Skype voor Bedrijven

 • 7 feb

  Tijdelijk geen uitlevering producten (opgelost)

  12.30 uur
  De storing in ons systeem is opgelost. Bestelde producten en diensten worden weer uitgeleverd. 

  11.44 uur
  Vanwege een storing in ons systeem kunnen we tijdelijk geen bestelde producten of diensten uitleveren. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Op zoek naar een leuke baan of stageplek binnen een jong, professioneel team?

Bekijk snel onze vacatures

Vergaande service

Gemotiveerde medewerkers staan je graag te woord, ook ‘s avonds en in het weekend. Klanten beoordelen onze service met een 8,4 in ons klanttevredenheidsonderzoek.

Jarenlange ervaring

We hebben meer dan 10 jaar ervaring op
het gebied van hosting, domeinnamen
en websites, en investeren continu in de verdere ontwikkeling van onze kennis.

Betrouwbaar

We hosten je website op geavanceerde apparatuur met een uptime van 99,99%. Voor al onze pakketten geldt maar liefst
100 dagen: Niet goed? Geld terug!

Live chat offline