De hosting- en cloudspecialist met 15+ jaar ervaring


  Met de beste support en begeleiding van ervaren IT-experts

  Over Yourhosting

  Yourhosting is er voor iedereen. Wij bieden de juiste oplossing voor elk IT-vraagstuk. Of het nu voor je grote of kleine onderneming is, of voor thuis. Van website hosting tot clouddiensten en maatwerk IT.

  Binnen onze stabiele, veilige infrastructuur profiteer je optimaal van kostenbesparende en innovatieve technologie. We bieden het beste van de (hybride) cloud. We zijn Microsoft Gold Certified Partner en werkten mee aan de release van Microsoft Azure Stack.

  Online

  Met 1,1 miljoen domeinnamen voor klanten in beheer zijn we de grootste hostingprovider van Nederland. Al meer dan 15 jaar zijn we gedreven om de best mogelijke performance, uptime en support voor de IT-omgeving van meer dan 160.000 klanten te leveren. Dat doen we met een bevlogen team van experts. We onderscheiden ons met onze vergaande service, die onze klanten beoordelen met een 8,5.

  Managed IT

  Als kennispartner op het gebied van cloudhosting leveren we IT-oplossingen van hoge kwaliteit. Met onze schaalbare infrastructuur en hybride mogelijkheden kunnen we maatwerk leveren en snel aanpassen aan veranderende behoeften. Samen met onze partners realiseren we 360° Cloud Care. Zo kun je met al je IT-vragen op een betrouwbaar adres terecht. Altijd met je eigen accountmanager als vast aanspreekpunt.

  Persoonlijke service

  Vergaande service, gemak en zekerheid voor onze klanten staan voorop. Daar staan we ook om bekend. Klanten beoordelen onze service met een 8,5. Gedreven IT-experts staan voor je klaar en denken graag met je mee. Zonder moeilijke termen, in no-nonsense taal.

  het schild icoontje van Yourhosting
  het logo van microsoft gold partner

  Microsoft Gold Certified Partner

  Wij zijn Microsoft Gold Certified Partner. Deze hoogste status binnen het Microsoft Partner Network wordt toegekend aan partners die voldoen aan zware toelatingseisen op het gebied van klantreferenties, succesvolle implementaties, specialisatie en certificering van medewerkers.

  Ook werken bij Yourhosting

  Op zoek naar een leuke baan of stageplek binnen een jong, professioneel team?

  Bekijk snel onze vacatures

  Blogartikelen