Altijd bereikbaar
Ook ‘s avonds en in het weekend!

Over Yourhosting

Yourhosting biedt sinds 2001 gevarieerde kwaliteitsproducten op het gebied van domeinnamen, webhosting en websites. We zijn – met 450.000 geregistreerde domeinnamen voor meer dan 120.000 klanten – de grootste shared webhostingprovider van Nederland.

We onderscheiden ons met bereikbaarheid en deskundigheid, en staan bekend om onze vergaande service. In 2012 en 2013 scoorden we een 8,4 op service in ons jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek.

Voordelen

Altijd bereikbaar

Gemotiveerde en professionele servicemedewerkers staan altijd voor je klaar. Ook ‘s avonds en in het weekend. Net als jij houden we van een snelle service. Daarom hoor je bij ons geen lang keuzemenu en krijg je direct een medewerker aan de lijn! Op vragen via ons supportformulier krijg je binnen een werkdag persoonlijk reactie.

Naar de supportpagina

Nieuws

 • 22 jul

  Yourholding ISO 27001 en NEN 7510-gecertificeerd

  Yourholding, het moederbedrijf van onder andere Yourhosting, is ISO 27001 en NEN 7510-gecertificeerd. Een belangrijk moment, want hiermee zijn klanten verzekerd van een veilige en betrouwbare omgeving voor al hun bedrijfsinformatie. Gisteren is hierover een persbericht verschenen.

  ISO 27001 is de internationale norm voor informatiebeveiliging, en toont aan dat Yourholding een scherp securitybeleid heeft vastgesteld en hanteert. Hiermee waarborgt ze een uitstekende beveiliging van de gegevens van klanten.

  NEN 7510 is de beveiligingsnorm voor de zorgsector, en de standaard voor beveiliging van medische data. Deze is gebaseerd op de ISO 27001-norm en toont aan dat Yourholding informatie beveiligt volgens de wettelijke eisen rond het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD).

  > Lees het volledige persbericht

  > Lees meer op de website

  Lees verder
 • 27 jul

  Hostingmanager onbereikbaar (opgelost)

  16.25 uur
  De Hostingmanager en de module DNS-beheer zijn weer bereikbaar.

  Lees verder

Op zoek naar een leuke baan of stageplek binnen een jong, professioneel team?

Bekijk snel onze vacatures

Vergaande service

Gemotiveerde medewerkers staan je graag te woord, ook ‘s avonds en in het weekend. Klanten beoordelen onze service met een 8,4 in ons klanttevredenheidsonderzoek.

Jarenlange ervaring

We hebben meer dan 10 jaar ervaring op
het gebied van hosting, domeinnamen
en websites, en investeren continu in de verdere ontwikkeling van onze kennis.

Betrouwbaar

We hosten je website op geavanceerde apparatuur met een uptime van 99,99%. Voor al onze pakketten geldt maar liefst
100 dagen: Niet goed? Geld terug!

Live chat offline