Meer dan 15 jaar betrouwbare webhosting
Live support via telefoon en chat
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Live support via telefoon en chat

De hosting- en domeinspecialist met 15+ jaar ervaring


Met de beste support en begeleiding van ervaren IT-experts. Alles wat je nodig hebt voor jouw website.

Over Yourhosting

Yourhosting is een van de grootste hostingproviders van Nederland, gespecialiseerd in shared hosting en VPS, domeinnamen, SSL, en clouddiensten zoals Office 365. We zijn er voor iedereen. Of het nu voor een grote of kleine onderneming is, of voor thuis.

Al meer dan 15 jaar doen we er alles aan om onze klanten de best mogelijke performance, veiligheid en support te geven. Met een team van gedreven experts onderscheiden we ons als premium webhoster door onze deskundigheid, klantvriendelijkheid en vergaande service, wat onze klanten waarderen met een 8,5.

Yourhosting is voor iedereen
 

Iedereen online! 

Door kwaliteit en deskundige support te leveren willen we iedereen helpen zijn of haar online plek eenvoudig te veroveren. Service staat bij ons voorop. We willen er zijn voor onze klanten en gaan zo ver als kan om onze klanten zo goed mogelijk te helpen met hun online doelstellingen.

Persoonlijke service

Vergaande service, gemak en zekerheid voor onze klanten staan voorop. Daar staan we ook om bekend. Klanten beoordelen onze service met een 8,5. Gedreven IT-experts staan voor je klaar en denken graag met je mee. Zonder moeilijke termen, in no-nonsense taal.

We helpen je graag via telefoon, chat of socials. Heb je een vraag? Kijk dan eens op onze supportpagina voor de meestgestelde vragen. Contact opnemen kan natuurlijk ook. 

het schild icoontje van Yourhosting
het logo van microsoft gold partner

Microsoft Gold Certified Partner

Wij zijn Microsoft Gold Certified Partner. Deze hoogste status binnen het Microsoft Partner Network wordt toegekend aan partners die voldoen aan zware toelatingseisen op het gebied van klantreferenties, succesvolle implementaties, specialisatie en certificering van medewerkers.

Ook werken bij Yourhosting

Op zoek naar een leuke baan of stageplek binnen een jong, professioneel team?

Bekijk snel onze vacatures

Maak een website om trots op te zijn

Yourhosting maakt jouw ervaring graag zo eenvoudig mogelijk. Of het nu gaat om het aanbieden van webhosting, domeinen of SSL, ook daarna zijn we er graag voor jou. Een website maken om trots op te zijn. We willen je daarmee zo goed mogelijk ondersteunen. Niet alleen door het productaanbod van bijvoorbeeld WordPress hosting of MijnWebsite, maar ook door net die stap extra te doen. Zo leggen we uit hoe je een webshop of website maakt, maar ook aan de slag kunt met SEO. Door informatieve e-mails, goede producten en downloads waar je echt iets aan hebt. Kijk bijvoorbeeld eens naar: 

  1. Een stappenplan voor je WordPress website 
  2. Whitepaper over SEO 
  3. Webshop weekly: alle ins en outs over het starten van je webshop 
  4. Een zakelijke website maken
 

Blogartikelen

Affiliate worden?

Bekijk de mogelijkheden! Ga direct naar: