Meer dan 15 jaar betrouwbare webhosting
Live support via telefoon en chat
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Live support via telefoon en chat

De hosting- en cloudspecialist met 15+ jaar ervaring


Met de beste support en begeleiding van ervaren IT-experts.

Over Yourhosting

Yourhosting is een van de grootste hostingproviders van Nederland, gespecialiseerd in shared hosting en VPS, domeinnamen, SSL, en clouddiensten zoals Office 365. We zijn er voor iedereen. Of het nu voor een grote of kleine onderneming is, of voor thuis.

Al meer dan 15 jaar doen we er alles aan om onze klanten de best mogelijke performance, veiligheid en support te geven. Met een team van gedreven experts onderscheiden we ons als premium webhoster door onze deskundigheid, klantvriendelijkheid en vergaande service, wat onze klanten waarderen met een 8,5.

Yourhosting is voor iedereen
 

Iedereen online! 

Door kwaliteit en deskundige support te leveren willen we iedereen helpen zijn of haar online plek eenvoudig te veroveren. Service staat bij ons voorop. We willen er zijn voor onze klanten en gaan zo ver als kan om onze klanten zo goed mogelijk te helpen met hun online doelstellingen.

Persoonlijke service

Vergaande service, gemak en zekerheid voor onze klanten staan voorop. Daar staan we ook om bekend. Klanten beoordelen onze service met een 8,5. Gedreven IT-experts staan voor je klaar en denken graag met je mee. Zonder moeilijke termen, in no-nonsense taal.

het schild icoontje van Yourhosting
het logo van microsoft gold partner

Microsoft Gold Certified Partner

Wij zijn Microsoft Gold Certified Partner. Deze hoogste status binnen het Microsoft Partner Network wordt toegekend aan partners die voldoen aan zware toelatingseisen op het gebied van klantreferenties, succesvolle implementaties, specialisatie en certificering van medewerkers.

Ook werken bij Yourhosting

Op zoek naar een leuke baan of stageplek binnen een jong, professioneel team?

Bekijk snel onze vacatures

Blogartikelen

Affiliate worden?

Bekijk de mogelijkheden! Ga direct naar: