Verkozen tot de snelste webhoster
Deskundige support
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Gratis website bij je domeinnaam
Verkozen tot de snelste webhoster

Domeinnaam registreren? Al vanaf €1,-!

Domeinnaam geregistreerd? Ga dan aan de slag met je website en kies je hostingpakket. Nu ook per maand beschikbaar. 

www.
Aantrekkelijke welkomsttarieven
Gratis MijnWebsite
De beste support

Waarom heb ik een domeinnaam nodig?

Domeinnamen zijn als het adres van je huis, maar dan voor internet. Als je je eigen website wilt maken of wilt mailen vanaf je eigen adres, dan is een domeinnaam registreren de eerste stap. Als je een onderneming hebt, is je domein meestal gelijk aan je bedrijfsnaam zodat (potentiële) klanten je makkelijk kunnen vinden.

 

Voordelig je domeinnaam registreren 

Heb jij een goed idee voor een webshop, een website voor je bedrijf, blog of portfolio website? Registreer vandaag nog je domeinnaam. Bij Yourhosting kies je jouw domeinnaam uit meer dan 900 extensies. Zo zit er altijd een perfecte domeinnaam voor je bij. 

Waarom heb ik een domeinnaam nodig?

Een domeinnaam registreren:

1
Bepaal de domeinnaam
Kijk of deze nog beschikbaar is via de domeinnaamchecker
2
Kies je domeinnaamextensie
Bijvoorbeeld .NL of .COM of één van de andere 900 extensies
3
Je domeinnaam registreren
En selecteer daarna één van de producten, bijvoorbeeld hosting

Wat is een domeinnaam?

Een domeinnaam is een uniek webadres dat je kunt gebruiken als website-URL en/of als e-mailadres, bijvoorbeeld www.yourhosting.nl. Een domeinnaam tik je dus in in de adresbalk van je browser. Een domeinnaam eindigt altijd op een domeinnaamextensie, denk aan .NL of .COM. In combinatie met hosting is de domeinnaam daadwerkelijk bereikbaar voor bezoekers, wil je dus dat je website zichbaar is voor bezoekers, kies dan naast je domein altijd ook voor hosting of e-mailhosting.

domeinnaam extensies
Populaire extensies

Populaire domeinnamen

Ga je een domeinnaam registreren, dan heb je ook de keuze uit vele domeinnaamextensies. De meest geregistreerde domeinnaamextensies zijn .NL en .COM, maar er zijn ook nog veel andere populaire domeinnaamextensies. Handig als de domeinnaam die je wilt registreren bezet is.

Bekijk alle domeinnaamextensies!

Website maken met je domeinnaam

Na het vastleggen van je domeinnaam is het tijd voor de volgende stap: wat wil je met je domeinnaam doen? Als je een website gaat maken, dan heb je een hostingpakket nodig.

Maak gratis een website

Wist je dat je bij je domeinnaam ook gratis toegang hebt tot MijnWebsite Lite? Je kunt dan één pagina bouwen in de MijnWebsite builder om een idee te krijgen van hoe de website builder werkt. Upgraden kan via Mijn Account, jouw persoonlijke klantomgeving.

MijnWebsite installatie

900+ domeinnaamextensies

De domeinnaamprijzen zijn per jaar.

Wat is hosting?

Voor een website heb je hosting nodig. Maar wat is hosting eigenlijk precies? En welke vormen zijn er? In de video leggen we je uit wat hosting is en wat je ermee kunt.

Lees meer over hosting

Mailen vanaf je domeinnaam

Wil je met jouw domeinnaam mailen? Dat kan met een Shared Hostingpakket (op deze pakketten kun je ook een website maken) of met een e-mailpakket. Als je het pakket eenmaal hebt, installeer je je e-mailadres inclusief je eigen domeinnaam op je eigen mailprogramma. Je kunt ook gebruikmaken van onze eigen webmail.

E-mailpakketten

Je domeinnaam doorlinken?

Wil je jouw domeinnaam doorlinken, bijvoorbeeld omdat je meerdere domeinnaamvarianten op dezelfde domeinnaam wil laten uitkomen? Met onze DNS-redirectservice kan dit al voor slechts € 0,45. Staat je website nog niet live? Link de domeinnaam dan door naar je social media, zodat je nog wel bereikbaar bent voor bezoekers.

Meer over DNS

Domeinnaam verhuizen naar Yourhosting

Je domeinnaam verhuizen naar Yourhosting? Dat kan! Onze specialisten helpen je graag en je website en e-mail blijven tijdens het proces gewoon online. Met onze verhuisservice hoef je zelf niets te doen en nemen wij graag alles uit handen.

Meer over verhuizen

Een veilige domeinnaam met SSL

Met een SSL-certificaat versleutel je de gegevens van je websitebezoekers. Dit houdt in dat derden deze gegevens niet meer kunnen lezen. Niet alleen voorkomt een SSL-certificaat de ‘onveilig’-melding als bezoekers op je website komen, maar het is ook beter voor je positie in zoekresultaten van bijvoorbeeld Google en vaak verplicht vanuit de AVG-wet. Lees in ons blog meer over het SSL-certificaat.

Meer over SSL

Domeinnaam registreren bij Yourhosting

Bij Yourhosting registreer je al vanaf €1,- jouw eigen domeinnaam. Als je vragen hebt over onze producten of diensten, dan staat de klantenservice zes dagen in de week voor je klaar via chat, mail, Facebook of Twitter. Of raadpleeg Yar, onze groene chatbot. Hij kan op veel vragen ook het antwoord geven.

Maak gebruik van onze klantenservice
www.
Aantrekkelijke welkomsttarieven
Gratis MijnWebsite
De beste support