Verkozen tot de snelste webhoster
Deskundige support
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Gratis website bij je domeinnaam
Verkozen tot de snelste webhoster

Domeinnaam registreren? Al vanaf € 1,-!

Domeinnaam geregistreerd? Ga dan aan de slag met je website en kies je hostingpakket.

www.
Aantrekkelijke welkomsttarieven
Gratis MijnWebsite
De beste support

Waarom heb ik een domeinnaam nodig?

Domeinnamen zijn als het adres van je huis, maar dan voor internet. Als je je eigen website wilt maken of wilt mailen vanaf je eigen adres, dan is een domeinnaam registreren de eerste stap. Als je een onderneming hebt, is je domein meestal gelijk aan je bedrijfsnaam zodat (potentiële) klanten je makkelijk kunnen vinden.

 

Voordelig je domeinnaam registreren 

Heb jij een goed idee voor een webshop, een website voor je bedrijf, blog of portfolio website? Registreer vandaag nog je domeinnaam. Bij Yourhosting kies je jouw domeinnaam uit meer dan 900 extensies. Zo zit er altijd een perfecte domeinnaam voor je bij. 

Waarom heb ik een domeinnaam nodig?

Een domeinnaam registreren:

1
Bepaal de domeinnaam
Kijk of deze nog beschikbaar is via de domeinnaamchecker
2
Kies je domeinnaamextensie
Bijvoorbeeld .NL of .COM of één van de andere 900 extensies
3
Je domeinnaam registreren
En selecteer daarna één van de producten, bijvoorbeeld hosting

Wat is een domeinnaam?

Een domeinnaam is een uniek webadres dat je kunt gebruiken als website-URL en/of als e-mailadres, bijvoorbeeld www.yourhosting.nl. Een domeinnaam tik je dus in in de adresbalk van je browser. Een domeinnaam eindigt altijd op een domeinnaamextensie, denk aan .NL of .COM. In combinatie met hosting is de domeinnaam daadwerkelijk bereikbaar voor bezoekers, wil je dus dat je website zichbaar is voor bezoekers, kies dan naast je domein altijd ook voor hosting of e-mailhosting.

domeinnaam in adresbalk
Populaire extensies

Populaire domeinnamen

Ga je een domeinnaam registreren, dan heb je ook de keuze uit vele domeinnaamextensies. De meest geregistreerde domeinnaamextensies zijn .NL en .COM, maar er zijn ook nog veel andere populaire domeinnaamextensies. Handig als de domeinnaam die je wilt registreren bezet is.

Hoeveel kost een domein?

Domeinen komen in verschillende prijsklassen. Zo heb je nu een .NL-domeinnaam voor €1,- het eerste jaar en is een .COM-domeinnaam €10,- het eerste jaar. Een domeinnaam kopen kan dus al vanaf een euro! Kijk tussen de domeinnaamextensies en bepaal welke bij jouw domeinnaam past.

Bekijk alle domeinnaamextensies!

Website maken met je domeinnaam

Na het vastleggen van je domeinnaam is het tijd voor de volgende stap: wat wil je met je domeinnaam doen? Als je een website gaat maken, dan heb je een hostingpakket nodig.

Maak gratis een website

Wist je dat je bij je domeinnaam ook gratis toegang hebt tot MijnWebsite Lite? Je kunt dan één pagina bouwen in de MijnWebsite builder om een idee te krijgen van hoe de website builder werkt. Upgraden kan via Mijn Account, jouw persoonlijke klantomgeving.

MijnWebsite installatie

900+ domeinnaamextensies

De domeinnaamprijzen zijn per jaar.

Wat is hosting?

Voor een website heb je hosting nodig. Maar wat is hosting eigenlijk precies? En welke vormen zijn er? In de video leggen we je uit wat hosting is en wat je ermee kunt.

Domeinnaam geregistreerd? Kies je pakket

Weet je al wel dat je een domein wil kopen maar nog niet zeker of je ook een hostingpakket wil? Hosting heb je nodig om je website zichtbaar te laten zijn voor bezoekers. Begin je met een kleine website of blog? Dan is een klein pakket vaak voldoende. 

Lees meer over hosting

Mailen vanaf je domeinnaam

Wil je met jouw domeinnaam mailen? Dat kan met een Shared Hostingpakket (op deze pakketten kun je ook een website maken) of met een e-mailpakket. Als je het pakket eenmaal hebt, installeer je je e-mailadres inclusief je eigen domeinnaam op je eigen mailprogramma. Je kunt ook gebruikmaken van onze eigen webmail.

E-mailpakketten

Je domeinnaam doorlinken?

Wil je jouw domeinnaam doorlinken, bijvoorbeeld omdat je meerdere domeinnaamvarianten op dezelfde domeinnaam wil laten uitkomen? Met onze DNS-redirectservice kan dit al voor slechts € 0,45. Staat je website nog niet live? Link de domeinnaam dan door naar je social media, zodat je nog wel bereikbaar bent voor bezoekers.

Meer over DNS

Domeinnaam verhuizen naar Yourhosting

Je domeinnaam verhuizen naar Yourhosting? Dat kan! Onze specialisten helpen je graag en je website en e-mail blijven tijdens het proces gewoon online. Met onze verhuisservice hoef je zelf niets te doen en nemen wij graag alles uit handen.

Meer over verhuizen

Een veilige domeinnaam met SSL

Met een SSL-certificaat versleutel je de gegevens van je websitebezoekers. Dit houdt in dat derden deze gegevens niet meer kunnen lezen. Niet alleen voorkomt een SSL-certificaat de ‘onveilig’-melding als bezoekers op je website komen, maar het is ook beter voor je positie in zoekresultaten van bijvoorbeeld Google en vaak verplicht vanuit de AVG-wet. Lees in ons blog meer over het SSL-certificaat.

Meer over SSL

Domeinnaam registreren bij Yourhosting

Bij Yourhosting registreer je al vanaf €1,- jouw eigen domeinnaam. Als je vragen hebt over onze producten of diensten, dan staat de klantenservice zes dagen in de week voor je klaar via chat, mail, Facebook of Twitter. Of raadpleeg Yar, onze groene chatbot. Hij kan op veel vragen ook het antwoord geven.

Maak gebruik van onze klantenservice
www.
Aantrekkelijke welkomsttarieven
Gratis MijnWebsite
De beste support


Hulp nodig? Wij helpen je verder!

Onze klantenservice staat klaar

Heb je hulp nodig bij het kopen van een domein? Stel je vraag aan onze klantenservice of onze chatbot Yar, zij helpen je graag verder. De klantenservice is zes dagen in de week bereikbaar via chat, mail, Facebook en Twitter en Yar staat 24/7 voor je klaar.

Premium Support

Met voorrang geholpen worden als je technische problemen ervaart? Met Premium Support heb je meteen hulp via een exclusieve telefoonlijn. Je krijgt hulp van een vast team met specialisten. vanaf  per maand. 

Website verhuizen

Wil je jouw website verhuizen naar Yourhosting? Wij nemen de zorg graag voor je uit handen. Wij zorgen ervoor dat je met minimale downtime je website zo snel mogelijk over is. Zo beheer je alles op een plek, wel zo makkelijk. Vanaf  € 75,-.  Liever zelf doen? Volg de verhuisprocedure