Bouw in een paar minuten je eigen website met de beste software

Je eigen website maken

Met een domeinnaam en hostingpakket heb je de basisbenodigdheden voor je website in huis. Nu kun je je website ontwikkelen. Yourhosting heeft de meest gebruiksvriendelijke tools voor de ontwikkeling van je website alvast in je hostingpakket beschikbaar gemaakt.

tot 20% korting*

Nu tot 20% korting op het laten maken van je website

Wat heb ik nodig voor een website?

Direct zelf aan de slag met je eigen website? Volg de hieronder beschreven stappen om binnen 5 minuten te beginnen! Na je bestelling kun je meteen aan de slag en klik je al in een paar minuten een website in elkaar.


Gratis software

In je hostingpakket vind je een aantal gebruiksvriendelijke tools die het je makkelijk maken om zelf een website te bouwen.
Zo bouw je bijvoorbeeld in een handomdraai een eenvoudige website met de gratis SiteBuilder.

Heb je een Small- of groter pakket, dan is ook meer geavanceerde software als het populaire Joomla! of WordPress gratis voorgeïnstalleerd en
beschikbaar in je pakket. Activeer met één druk op de knop je favoriete software en ga direct aan de slag!

Website beter vindbaar

Goed vindbaar zijn in zoekmachines is heel belangrijk voor online succes. Lees onze tips voor het beter vindbaar maken van je website.

Verhuisservice

Hulp nodig bij de verhuizing van je domeinnamen en/of websites? Wij ondersteunen elke stap in het proces met onze Verhuisservice.

Webmasterservice

Snelle en betaalbare hulp nodig bij je website? Bijvoorbeeld met een CMS-update, plug-in installatie of een template-aanpassing?

Succesvol online

Wil je je website, webshop of app laten maken door professionele webdesigners? Of ben je al online, maar wil je meer kansen benutten en je online presentatie verbeteren? Yourhosting Webdesign helpt je bij het maken van de juiste keuzes om je online doelstellingen te realiseren.

.nl-domeinnaam nu slechts € 1,- Direct bestellen
Volg ons op

Klantbeoordeling

Op basis van 665 stemmen

Wat ben ik goed geholpen door Tom van de helpdesk @Yourhosting Heel fijn als je meteen online de wijzigingen in een website kan doorvoeren!!
@yourhosting heeft me heel geduldig geholpen met het maken van een database/website kopie vandaag. Dank voor de fijne service!
Grote complimenten voor @Yourhosting ! Ben heel goed geholpen door jullie, mijn dag is weer goed :)
@Yourhosting levert weer eens goede dienst. Snelle reply op support mail, zelfs na 18:00. Mag gezegd worden.
@Yourhosting Uitstekend geholpen door helpdesk van yourhosting. Migratie naar rustiger server toegezegd. Onder de indruk van oplossing.
Had ik al gezegd hoe blij ik ben met de support van @Yourhosting Altijd vriendelijk, geduldig en behulpzaam! #MagGezegdWorden #ShareAll
#hoepubliceerikeenboek - stap 38: Koop hosting voor je website bij @Yourhosting #goedekwaliteit #vriendelijkeservice #gewoongoedgeregeld :o)
Een compliment voor @Yourhosting, zij leveren een service waar menig bedrijf nog iets van kan leren.
Yourhosting.nl is aan te raden. Snel, goede service en niet duur. @Yourhosting
Wow, hulde aan team @Yourhosting voor hulp bij verhuizing van http://www.plzant.nl . #blijmee #soepel
@Yourhosting Binnen een uur het probleem -dat ik zelf veroorzaakte- opgelost! Dat is service waar ik blij van word. Bedankt.
Vandaag een leuke verrassing van @Yourhosting... Bedankt voor de taart! Het heeft gesmaakt! :-)
Er wordt veel gemopperd over helpdesks en klantenservices, maar @Yourhosting heeft ECHT een heel goede klantenservice! #compliment
@JustJulesNL yourhosting, perfect voor het hosten van websites en goede service. Ben al jaren vaste klant daar. #yourhosting
@Yourhosting Complimenten voor jullie klantenservice. Vandaag 3 verschillende medewerkers gesproken. Correct, vriendelijk en servicegericht!
Super goeie gasten die van #yourhosting. En snel. Elke keer als ik iets heb weten ze meteen een oplossing of wat er aan de hand is.
Fijn als een Host (@Yourhosting) je goed, snel en vriendelijk helpt! Bedankt!!!
Algemene voorwaardenPrivacy policyDisclaimerCookie policyVacatures
Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2014
Heb je vragen?Stel je vraag aan Iris
Live chat offline
Ga naar supportpagina
Je bent op de supportpagina
Bel 0900-0309(€ 0,10 per minuut)