Bouw snel je eigen website
met de beste gratis software

Je eigen website maken

Met een domeinnaam kun je al een gratis website maken met MijnWebsite. Kies voor een hostingpakket als je meer mogelijkheden wilt. Je kunt dan kiezen tussen de uitgebreide versie van MijnWebsite en andere populaire, gebruiksvriendelijke software.

Wat heb ik nodig voor een website

Direct zelf aan de slag met je eigen website? Volg de hiernaast beschreven stappen om binnen 5 minuten te beginnen! Na je bestelling kun je meteen aan de slag en klik je al in een paar minuten een website in elkaar.

Direct zelf aan de slag

Stap 1: Kies je domeinnaam

Met je domeinnaam (internetadres) maak je je website bereikbaar voor bezoekers. Het registreren van een makkelijk te onthouden domeinnaam is daarom de eerste stap naar een eigen website.

Stap 2: Kies je hostingpakket

In je hostingpakket vind je alle benodigdheden om je website te realiseren. Je plaatst je bestanden veilig op onze server met continue internetverbinding waarna je bezoekers je website kunnen zien.

Stap 3: Kies je gratis software

Als je een domeinnaam en hostingpakket hebt, heb je alle basisbenodigdheden voor je website. Maak je je website zelf, dan kun je nu direct aan de slag met je favoriete gratis software.

Gratis software

In je hostingpakket vind je een aantal gebruiksvriendelijke tools die het je makkelijk maken om zelf een website te bouwen. Met MijnWebsite bouw je in een handomdraai je eigen website. Met de eenvoudige drag & drop-functie is je ontwerp al binnen een paar minuten klaar. Je kunt ook kiezen voor de populaire software Joomla! of WordPress. Alle software is gratis voorgeïnstalleerd op je domeinnaam.

Website beter vindbaar

Goed vindbaar zijn in zoekmachines is heel belangrijk voor online succes. Lees onze tips voor het beter vindbaar maken van je website.

Verhuisservice

Hulp nodig bij de verhuizing van je domeinnamen en/of websites? Wij ondersteunen elke stap in het proces met onze Verhuisservice.

Webmasterservice

Snelle en betaalbare hulp nodig bij je website? Bijvoorbeeld met een CMS-update, plug-in installatie of een template-aanpassing?

Onze klanten

Vergaande service

Gemotiveerde medewerkers staan je graag te woord, ook ‘s avonds en in het weekend. Klanten beoordelen onze service met een 8,4 in ons klanttevredenheidsonderzoek.

Jarenlange ervaring

We hebben meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van hosting, domeinnamen en websites, en investeren continu in de verdere ontwikkeling van onze kennis.

Betrouwbaar

We hosten je website op geavanceerde apparatuur met een uptime van 99,99%. Voor al onze pakketten geldt maar liefst 100 dagen: Niet goed? Geld terug!

Live chat offline