Je eigen website maken was nog nooit zo makkelijk


Zelf een website maken met een populaire CMS als WordPress of Joomla!, of eenvoudig in elkaar klikken en slepen met onze eigen tool? Het kan allemaal!

icon van mijnwebsite

MijnWebsite

Beginner

Maak in een handomdraai je eigen website of blog

Met MijnWebsite klik en sleep je je website eenvoudig in elkaar, zonder dat je technische kennis nodig hebt. Kies een kant-en-klaar template en vul deze met jouw eigen teksten en afbeeldingen.

Hosting

Beginner

Volledige vrijheid over de functionaliteiten van je website

Met onze hostingpakketten heb je zelf in beheer welke software en toepassingen je gebruikt. Daarnaast up- en downgrade je eenvoudig naar een ander pakket als je meer ruimte nodig hebt voor je website.

Andere websiteoplossingen

icon van wordpress

WordPress

Beginner

Veel keuze uit templates

Met het gebruiksvriendelijke WordPress maak je in een handomdraai je eigen website of blog. Met de vele uitbreidingsmogelijkheden is het de meest populaire software.

icon van joomla!

Joomla!

Gevorderd

Uitgebreide functionaliteiten

Met Joomla! maak je een complete website voor onder andere een community, forum of een netwerk. Het heeft zeer veel mogelijkheden en enige technische kennis is nodig.

icon van mijnwebsite winkel

MijnWebsite Winkel

Beginner

Je eigen webwinkel

Zonder enige technische kennis klik je eenvoudig je webshop in elkaar. Met een gratis SSL-certificaat kunnen je klanten direct veilig bestellen en betalen in jouw webshop.

Website services

Webmasterservice

Wil je ondersteuning bij het maken van je website? Onze webmasters gaan graag voor je aan de slag. Van het oplossen van foutmeldingen tot het updaten van je CMS, we bieden een betaalbare oplossing.

Meer over webmasterservice

Premium Support

Verzekerd zijn van de snelste support? Kies dan voor Premium Support. Hiermee staat een team van specialisten voor je klaar via een exclusief telefoonnummer. Bovendien krijg je binnen 4 uur reactie op mail. zodat je direct door kunt.

Meer over premium support

Migratieservice

Overstappen naar Yourhosting en zeker zijn dat tijdens de verhuizing geen data verloren gaat? Met onze Migratieservice ondersteunen we je zodat je website, e-mail of andere toepassingen blijven werken.

Meer over migratieservice