Bouw snel je eigen website
met de beste gratis software

Je eigen website maken

Met een domeinnaam kun je al een gratis website maken met MijnWebsite. Kies voor een hostingpakket als je meer mogelijkheden wilt. Je kunt dan kiezen tussen de uitgebreide versie van MijnWebsite en andere populaire, gebruiksvriendelijke software.

Wat heb ik nodig voor een website?

Direct zelf aan de slag met je eigen website? Volg de hieronder beschreven stappen om binnen 5 minuten te beginnen! Na je bestelling kun je meteen aan de slag en klik je al in een paar minuten een website in elkaar.


Gratis software

In je hostingpakket vind je een aantal gebruiksvriendelijke tools die het je makkelijk maken om zelf een website te bouwen.
Met MijnWebsite bouw je in een handomdraai je eigen website. Met de eenvoudige drag & drop-functie is je ontwerp al binnen een paar minuten klaar.
Je kunt ook kiezen voor de populaire software Joomla! of WordPress. Alle software zit gratis voorgeïnstalleerd op je domeinnaam.
Klik hieronder op de software naar keuze en ga direct aan de slag!

Website beter vindbaar

Goed vindbaar zijn in zoekmachines is heel belangrijk voor online succes. Lees onze tips voor het beter vindbaar maken van je website.

Verhuisservice

Hulp nodig bij de verhuizing van je domeinnamen en/of websites? Wij ondersteunen elke stap in het proces met onze Verhuisservice.

Webmasterservice

Snelle en betaalbare hulp nodig bij je website? Bijvoorbeeld met een CMS-update, plug-in installatie of een template-aanpassing?

Snel en voordelig online

Wil je je website laten maken door professionals? De webdesigners van Yourhosting Webdesign ontwerpen binnen drie weken een professionele website. Bovendien bepaal jij je eigen prijs. Zo ga jij snel en voordelig online.

Live chat offline