Een website bouwen? Alle tools vind je hier!

Het eerste jaar vanaf slechts
0,99
p/m.

Een website, webwinkel, portfolio, blog of andere site bouwen? Bouw je eigen website om trots op te zijn! Kies voor de gebruiksvriendelijke sitebuilder YourWebsite of ga aan de slag met WordPress.

Bekijk pakketten

icon van YourWebsite

YourWebsite

Beginner

Klik en sleep zelf je website of blog in elkaar

  • Geen technische kennis nodig
  • Drag-and-drop editor
  • 140+ kant-en-klare templates
  • Snelle responsive website
  • SEO mogelijkheden
icon van wordpress

WordPress

Beginner

43% van de websites wereldwijd draait op WordPress

  • Weinig technische kennis nodig
  • Ruime keuze in plugins
  • Veel uitbreiding mogelijk
  • Snelle responsive website
  • SEO mogelijkheden

Een website bouwen in drie stappen


1. Kies YourWebsite of WordPress
Klik en sleep je website in elkaar met YourWebsite of kies het meest populaire systeem WordPress.

2. Kies je domeinnaam
Registreer je gewenste domeinnaam.

3. Bestelling afronden
Doorloop de laatste stappen en rond je bestelling af in onze veilige omgeving.

Wat zeggen onze klanten?

"Buitengewoon professionele organisatie. Medewerkers spreken ICT, weten waar ze het over hebben. Ben al bij YH vanaf 2001. Producten en diensten zijn alleen maar beter geworden sinds."

Thorwald van der Tooren

"Werd teruggebeld na chat om een lastig probleem te tackelen, en een oud probleem werd gelijk ook verholpen (wat eerst niet gelukt was), dus ik ben tevreden."

Frans van den Berg

"Vandaag voor het eerst een vraag aan de chatbot gesteld. En voila :) in twee heldere stappen krijg ik onmiddellijk het goede antwoord. Chapeau!!"

Alexandra van Vliet

"De medewerkers zijn klantvriendelijk, spreken gewoon mensen-mensen taal en geen moeilijke ICT taal. Ze nemen uitgebreid de tijd en verhelpen het probleem op een adequate en professionele manier. Ik zeg: Yourhosting voor al je ICT toepassingen. Ga zo door!"

Johan Hoogerwerf

Maak je website!

Download de checklist en ga gelijk aan de slag met je website. In de checklist delen we alle belangrijkste punten die je nodig hebt om een website te maken. De checklist is ook handig als je al een website hebt, zo weet je zeker dat je een goede basis hebt.

Zelf een website maken? Gebruik de checklist.

Download de checklist voor je website

 

Een website om trots op te zijn!

Met je website kun je veel kanten op. Of je nu een blog, portfolio, zakelijke website of webshop begint, de eerste stap is een domeinnaam. Registreer je domeinnaam direct om er zeker van te zijn dat niemand je voor is! De volgende stap? een keuze maken met welke tool je een website wilt maken. Dit zijn de opties: 

Een gratis CMS als WordPress 
WordPress is een van de meest gekozen systemen in de wereld. Niet voor niets! Het open source content management systeem heeft veel functies en mogelijkheden door de widgets en plugins die je aan je thema toe kunt voegen. Ga je aan de slag met WordPress, dan is een beetje ervaring met websites wel aan te raden 

Een Sitebuilder als YourWebsite
YourWebsite is een van de meest gebruiksvriendelijke sitebuilders beschikbaar. Je maakt je content en klikt en sleept je website zo in elkaar. . YourWebsite is ideaal als je weinig ervaring hebt met websites maken, maar toch snel resultaat wilt.

Alles wat je nodig hebt:

Oneclick install voor WordPress
Veel mogelijkheden voor SSL
6 dagen in de week support
Hosting op veilige servers in Nederland
Alle tools die je nodig hebt voor je website 
YourWebsite als gebruiksvriendelijke sitebuilder
 

Website bouwen? Deze artikelen helpen je op weg

Alles voor je website: 

Een website beginnen is een leuke uitdaging! Daarom kun je wel wat hulp gebruiken. Ga je een website bouwen? Hieronder delen we een handig overzicht voor allerlei downloads, mailingen, blogs en checklists zodat je het optimale uit je website haalt. 

hulp bij het maken van de website


Voor de beste service: de webmasterservice van Yourhosting

Naast onze klantenservice, staat ook onze professionele Webmasterservice voor je klaar. Of het nu gaat om onderhoud, aanpassingen, installaties of updates, we gaan voor je aan de slag. Zo haal jij het beste uit jouw website en hostingproducten.

Bekijk alle opties

Altijd up-to-date service

Geen verouderde plugins of WordPress-versies meer. Met de altijd up-to-date service doen wij de updates voor je WordPress website. Vanaf  € 25,- per maand 

Premium Support

Met voorrang geholpen worden als je technische problemen ervaart? Met Premium Support heb je direct hulp via een exclusieve telefoonlijn. Extra service bovenop onze vertrouwde support. Je krijgt direct hulp van een vast team met ervaren specialisten. vanaf  € 8,- per maand. 

Website verhuizen

Je website verhuizen naar Yourhosting? Wij nemen die zorg graag voor je uit handen. Wij zorgen ervoor dat je met minimale downtime je website zo snel mogelijk over is. Zo beheer je alles op een plek, wel zo makkelijk. Vanaf  € 75,-.  Liever zelf doen? Volg de verhuisprocedure