logo azure stack

Azure Stack as a Service

Wel de lusten, niet de lasten van de cloud.

Ja, ik wil onbezorgd naar de cloud
Azure Stack as a Service

De cloud zoals jij dat wilt

Je wilt alle voordelen van de publieke cloud, maar wel zelf beslissen waar de data staat. Met Azure Stack as a Service van Yourhosting gebruik je de schaalbaarheid en kostenbesparing van Azure, ontwikkel je applicaties op uniforme wijze en houd je controle over de locatie van je data.

Een Stack deel je met anderen of gebruik je voor jou alleen. En het beheer? Dat laat je over aan onze Azure experts of je neemt Azure Stack unmanaged als IaaS af. Zet Azure en Azure Stack in zoals jij dat wilt en behoud de focus op je eigen business.

Grip op de locatie van je data

Azure Stack is de eerste echte hybride cloudoplossing die de controle over de locatie van data en veiligheid combineert met het gemak, de schaalbaarheid en de flexibiliteit van Microsofts Azure Public. Alle voordelen van Azure, maar dan in je eigen datacenter.

 • Apps hoef je maar 1 keer te ontwikkelen
 • Altijd verzekerd van een snelle verbinding
 • Privacygevoelige data veilig afgeschermd

Combineer het beste van twee werelden in de eerste echte hybrid cloud.

Public Cloud

Public Cloud

De voordelen van schaalbaarheid en rekenkracht in de Azure Public Cloud.

 • Geen investeringen in hardware, software, monitoring en onderhoud
 • Betaal alleen voor de resources die je daadwerkelijk gebruikt
 • Capaciteit op elk gewenst moment snel en flexibel op- en afschalen
 • Geen risico om offline te gaan met je applicatie, dienst of website
Private Cloud

Hosted Cloud

De data lokaal op een eigen of gedeelde afgeschermde Azure Stack. 

 • Volledige controle over je eigen (privacygevoelige) data
 • Afgeschermde infrastructuur voor je eigen IT-omgeving
 • Data staat in Nederland in een datacenter van Yourhosting
 • Keuze tussen een Hosted Azure Stack of een Dedicated Azure Stack
Hybrid cloud

Hybrid Cloud

Het beste van de public en hosted cloud in de Azure Stack Hybrid Cloud.

 • Combineer de services van de public cloud met de hosted cloud
 • Applicaties eenmalig ontwikkelen en uitrollen in Azure en/of Azure Stack
 • Bepaal zelf waar (privacygevoelige) data staat en voldoe aan wet- en regelgeving
 • Gebruik de wereldwijde capaciteit van de public cloud voor rekenkracht
Azure logo watermerk

Wil je weten wat Azure Stack voor jou kan betekenen? Neem contact op

Gebruik de eerste echte hybride cloud om
complexe uitdagingen te vergemakkelijken.

Als data vanwege privacy concerns, wet- en/of regelgeving een regio of land niet mag verlaten, kan Azure Stack zo worden neergezet en ingericht dat de data lokaal kan worden opgeslagen en de applicatie toch in de publieke cloud staat. Dit kan bijvoorbeeld als je internationaal actief bent en in verschillende landen compliant moet zijn.

Azure stack compliant

Met een Azure Stack op locatie vermijd je het risico van een trage of uitvallende internetverbinding. Voor bedrijven die wel de voordelen van Azure willen, maar bijvoorbeeld zoveel data creëren dat de huidige internetverbinding niet snel genoeg is om de data naar de publieke cloud te sturen en weer terug.

Altijd verbinding

Azure Stack beschikt over een geïntegreerd ontwikkelplatform. Je ontwikkelt eenmalig je applicatie en kunt die uitrollen naar Azure en/of Azure Stack. Zo kun je applicaties lokaal ontwikkelen en testen en vervolgens direct uitrollen naar de publieke cloud. Bovendien zijn de meeste apps en services die in de Azure Marketplace staan ook inzetbaar op Azure Stack.

Build once, deploy many
Dedicated hosting

Hosted en Dedicated

Bij Yourhosting kun je kiezen tussen een Hosted of Dedicated Azure Stack. Bij een Hosted Azure Stack deel je de resources met andere gebruikers. Wil je een eigen Azure Stack speciaal voor jouw bedrijf? Kies dan voor Dedicated.

Managed en Unmanaged

Afhankelijk van de wensen en behoeften verzorgen we de inrichting en het beheer van Azure Stack en regelen we eventuele doorbelastingen van het gebruik naar afdelingen of werkmaatschappijen. Azure Stack as a Service zoals jij het wilt.

Neem contact op
"Door de keuze voor Microsoft Azure en Azure Stack bij Yourhosting kunnen we projecten aannemen die we eerder moesten weigeren"
Bekijk de referentie

Succesvol naar de cloud? Wij hebben de kennis in huis.

De transitie van je IT naar de cloud vraagt om grote investeringen in apparatuur, technische resources en kennis. Laat dat allemaal aan ons over.

Als deelnemer aan het exclusieve Azure Stack Early Adopter Initiative, werkt ons Azure Expert Team sinds 2016 intensief aan de ontwikkeling van Azure Stack. Hiermee hebben wij een grote voorsprong op andere serviceproviders en alle kennis en ervaring in huis voor de transitie, inrichting en het beheer van jouw Stack.

Alles in huis voor een onbezorgde transitie naar de cloud.

8 groeikansen met de hybrid cloud

De cloud is inmiddels de primaire optie voor veel organisaties. Maar welke data en applicaties zet je wel of niet in de cloud en bij wie? Bedrijven hebben hierbij de keuze uit de private en public cloud.

De hybrid cloud maakt het mogelijk om zowel te profiteren van de voordelen van public als private cloudservices. Download de whitepaper en ontdek 8 groeikansen van de hybride cloud.

Download whitepaper

Wil je weten wat Azure Stack voor jou kan betekenen? Neem contact op