- 29 januari 2016

Yourhosting heeft primeur met eerste live demo Microsoft Azure Stack

We hebben een wereldprimeur! Volgende week woensdag geven we als eerste partij een live demonstratie van het Microsoft Azure Stack platform. We waren al vanaf de start intensief betrokken bij het Azure Stack Bèta-programma, en zijn nu geselecteerd om het platform en de mogelijkheden als eerste ter wereld live te laten zien.

Op 3 februari tijdens het Windows Masters-event neemt onze Microsoft-specialist Louis Jenema je in een ‘technical deep dive’ mee naar de basis van het platform en wordt alle functionaliteit uitgebreid besproken. De demo is een publieke preview-versie (TP1) van het platform. Deze heeft Microsoft op 26 januari aangekondigd.

Schrijf je snel in!

Wil je als een van de eersten ter wereld het Microsoft Azure Stack-platform live in actie zien? Schrijf je dan hier snel in voor deze gratis bijeenkomst! Ben je niet in de gelegenheid om dit event bij te wonen? Volg het dan online via een Skype broadcast.

Microsoft Azure Stack van Yourhosting

Zodra Microsoft Azure Stack officieel op de markt komt biedt Yourhosting ook oplossingen aan op basis van het platform. Onze klanten hoeven straks niet meer te kiezen tussen het datacenter en de cloud. Daarmee krijg je het beste van beide werelden: het platform is eenvoudig te integreren met de bestaande omgeving, maakt IT simpeler en bespaart kosten. In plaats van techniek gaat het hybride cloud-model van Microsoft Azure Stack uit van bedrijfsdoelstellingen en bouwt het voort op eerdere investeringen. Ofwel IT zoals IT zou moeten zijn!

> Microsoft Azure Stack bij Yourhosting
> Persbericht aankondiging live demo

Microsoft Azure Stack, Windows Masters
Samenvatting
Yourhosting heeft primeur met eerste live demo Microsoft Azure Stack
Naam artikel
Yourhosting heeft primeur met eerste live demo Microsoft Azure Stack
Beschrijving
Een live demonstratie van het Microsoft Azure Stack platform! We waren al vanaf de start intensief betrokken bij het Azure Stack Bèta-programma, en zijn nu geselecteerd om het platform en de mogelijkheden als eerste ter wereld live te laten zien.
Auteur
Naam organisatie
Yourhosting
Logo organisatie

Dit artikel delen op social media

Één reactie

Nederlandse hoster gaat als eerste Microsoft Azure Stack demonstreren – PChulp-Noord on 29 januari 2016

[…] een ‘hybride’ tussen een datacentrum en ‘cloudinfrastructuur’. Yourhosting wil op het moment dat Azure Stack uit bèta komt, het platform direct aanbieden aan klanten. Azure […]

Reageer op deze post

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *