Verkozen tot de snelste webhoster
Deskundige support
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Gratis website bij je domeinnaam
Verkozen tot de snelste webhoster

het .tips domeinnaam logo

Jouw eigen .tips-domeinnaam


Registreer .tips bij Yourhosting

Nu slechts € 20,-

www.
Binnen 1 minuut geregistreerd
Online support
Gratis website

Je eigen .tips voor slechts € 20,-

Als jouw website onmisbare tips geeft over dat ene belangrijke onderwerp, val dan op met een .tips-domeinnaam. Dankzij deze extensie weten je bezoekers direct wat ze op jouw website kunnen vinden. Daarnaast is deze internationaal herkenbare extensie makkelijk te onthouden. Registreer je .tips nu!

Voordelen van .tips

Laat jouw expertise zien
Makkelijk te onthouden
Internationaal herkenbaar

Voorkom Phishing!

Wist je dat veel phishing-sites gebruik maken van een gratis SSL-certificaat? Ook cybercrimininelen weten de eenvoudige weg naar een gratis SSL inmiddels goed te vinden. Dit maakt de betrouwbaarheid van een gratis SSL daarom ook een stuk minder. Vertrouwen uitstralen? Kies dan voor een Domain Validation SSL, waarbij er validatie op de domeinnaam plaatsvindt. 

Kies je certificaat

Bij Yourhosting krijg je meer:

Gratis website bij iedere domeinnaam
Binnen 30 minuten na registratie online
Vertrouwde en deskundige support
 

Advies over je .tips-domeinnaam

Is je .tips-domeinnaam al bezet en ben je op zoek naar een goede domeinnaam? Of wil je advies hoe je als bedrijf het beste kunt omgaan met je domeinnaamportfolio? Wij helpen je graag op weg met nuttige tips, zoekopties en hulpmiddelen.

.tips-domeinnaam verhuizen?

Je .tips-domeinnaam verhuizen naar Yourhosting is snel en eenvoudig. Heeft je verhuizing extra zorg nodig, gebruik dan onze verhuisservice. Wij ondersteunen elke stap in het proces met de verhuisservice voor domeinnamen.

Registreer vandaag jouw .tips-domeinnaam voor € 20,-

www.

Andere extensies

Wil je een domeinnaam met een andere extensie registreren? Bij Yourhosting kun je domeinnamen registreren met alle soorten extensies.