Verkozen tot de snelste webhoster
Deskundige support
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Gratis website bij je domeinnaam
Verkozen tot de snelste webhoster

Uniek Active E-mail Spamfilter


Yourhosting maakt gebruik van uitgebreide anti-spam mogelijkheden. Alle e-mailadressen die je bij ons instelt maken gebruik van ons anti-spam-cluster. Je hebt zelf toegang tot het spamcluster en kunt zien wat er met je berichten is gebeurt. Is een bericht tegengehouden, dan geeft het spamcluster daar een reden voor. In sommige gevallen kun je het bericht dan zelf nog weer door laten sturen en het spamcluster vertellen dat de volgende soortgelijke berichten doorgelaten mogen worden. Zo leert het spamfilter welke berichten jij zelf ervaart als spam en wat je juist niet als spam ervaart. 

een spamfilter maakt je webmail veilig

Active Spamfiltering controleert of een aan jou gezonden e-mail een virus bevat. Daarnaast controleert het filter de tekstuele inhoud van de e-mail. Bevat een e-mail teveel 'foute' woorden (bijvoorbeeld enlargement of free subscription) dan wordt het bericht in quarantaine geplaatst, of teruggestuurd aan de afzender. Je kunt zelf zien welke berichten in quarantaine zijn geplaatst. Je kunt er ook zelf voor kiezen om de e-mail te verwijderen, toch door te sturen en het spamfilter daarmee jouw voorkeuren te laten kennen.


De verschillen

De verschillen tussen Standaard Spamfilters en Active Spamfilters zijn:

 Normale spamfiltersActieve spamfilters
Afkomst
Inhoud en vormGeen
BayesianGeen
BlacklistenGeen


Log in op "Mijn Account" voor extra producten


De Voordelen

Niet blacklisten

Stel zelf in van welke e-mailadressen je altijd e-mailberichten wilt weigeren. Voeg ook uitzonderingen toe aan je blacklist (blacklisten: *@domein.nl).

Whitelisten

Stel in van welke e-mailadressen je altijd e-mailberichten wilt accepteren. Voeg ook uitzonderingen toe aan je whitelist (whitelisten: *@domein.nl). 

 

Bestel nu je E-mail 2-pakket voor slechts € 4,50 per maand

  • 6 GB e-mailruimte
  • 60 mailboxen

Bestel