• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke support
  • 160.000 tevreden klanten

Uniek Active Email Spamfilter

Yourhosting maakt gebruik van uitgebreide anti-spam mogelijkheden. Het aantal spamfilters is afhankelijk van het pakket dat je hebt. Je kunt ook eenvoudig extra spamfilters bestellen via 'Mijn producten' in Mijn Account.

Active Spamfiltering controleert of een aan jou gezonden e-mail een virus bevat. Daarnaast controleert het filter de tekstuele inhoud van de e-mail. Bevat een e-mail teveel 'foute' woorden (bijvoorbeeld enlargement of free subscription) dan wordt het 'onderwerp' van de e-mail voorzien van de tag ***SPAM***. Je kunt er ook voor kiezen om de e-mail te verwijderen.

De verschillen tussen Standaard Spamfilters en Active Spamfilters zijn:

Normale Spamfilters Actieve Spamfilters
Afkomst
Inhoud en vorm Geen
Bayesian Geen
Blacklisten Geen

De voordelen

Strengheid

Stel zelf criteria op wanneer een bericht gemarkeerd wordt als spam. Zo’n bericht wordt verplaatst, verwijderd of krijgt een aangepaste onderwerpregel.

Afhandeling

Stel in hoe de onderwerpregel er uitziet wanneer het bericht wordt gemarkeerd als spam. Gangbaar is de toevoeging van het woord ***SPAM***. Via een filter in het e-mailprogramma verplaats je het bericht met ***SPAM*** in het onderwerp rechtstreeks naar de prullenbak.

Niet blacklisten

Stel zelf in van welke e-mailadressen je altijd e-mailberichten wilt weigeren. Voeg ook uitzonderingen toe aan je blacklist (blacklisten: *@domein.nl & Niet blacklisten: jan@domein.nl).

Whitelisten

Stel in van welke e-mailadressen je altijd e-mailberichten wilt accepteren. Voeg ook uitzonderingen toe aan je whitelist (whitelisten: *@domein.nl & Niet whitelisten: spammer@domein.nl).

Niet whitelisten

Je kunt uitzonderingen op de whitelist toevoegen (Whitelisten: *@domein.nl & Niet Whitelisten: bepaaldespammer@domein.nl).

Ook handig

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2017

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2017