VPS-hosting

Ongekende snelheid en stabiliteit met je eigen VPS

Volledige vrijheid om je eigen instellingen, software en services te kiezen

Kies je VPS-pakket vanaf 4.00

VPS hosting bij Yourhosting

Unmanaged VPS

Configureer je voorgeïnstalleerde VPS-pakket online en ga binnen 1 minuut van start. Je VPS is volledig unmanaged en jij bent dus baas, bijvoorbeeld over het uitbreiden met Direct Admin als control panel. Je hebt zelf het volledige beheer in handen, inclusief verantwoordelijkheid over back-ups en software. 

Managed VPS

Met Managed VPS beheren onze experts jouw VPS van A tot Z, zodat jij je kunt richten op je eigen business. Hierdoor heb je geen omkijken meer naar software-updates en back-ups. Je Managed VPS is natuurlijk inclusief Premium VPS-monitoring en Back-upservice.

VPS-hosting bij Yourhosting

Direct VPS-hosting bestellen? Kies je VPS-pakket

VPS-hosting bij Yourhosting

Ervaar maximale snelheid, gebruiksgemak en kwaliteit. Ons High Available Cloud VPS-platform kenmerkt zich door een uitstekende stabiliteit, indrukwekkende snelheden en een A-kwaliteit redundant hardware en netwerk.


Shared hosting of VPS-hosting?

Vraag je je af of VPS voor jou de beste keuze is, en welke vorm dan precies? Lees dan waar je op kunt letten bij het kiezen tussen Shared hosting of VPS-hosting.

VPS-techniek

 • KVM
 • SSD disks
 • Intel 64 bit hexacore (6 cores)
 • 2.5 Ghz processors
 • Hot-spare disks en standby servers
 • 100 Mbit/s up- en downloadsnelheid
 • Redundant gigabit netwerk
 • Multi-layer firewall

Applicatie-VPS

In een paar stappen je website online via een kant-en-klare Ubuntu-installatie met Joomla!, Magento, WordPress, PrestaShop, File Server of LAMP.

Voorgeïnstalleerde VPS

Start binnen een paar minuten met het gemakkelijk inrichten van je VPS met een kant-en-klare basisinstallatie van Ubuntu, CentOS of Debian.

ISO-VPS

Volledige controle over je VPS met keuze uit diverse beschikbare besturingssystemen. Installeer na de basisinstallatie eventueel je eigen kernel.

Onze VPS-klanten

"De VPS-oplossingen van Yourhosting zijn snel, stabiel en leveren een goede performance. Een partner waar wij graag mee samenwerken!"
PEC Zwolle
"Dankzij het specialisme van Yourhosting en hun VPS-oplossingen zijn wij verzekerd van maximale snelheid, gebruiksgemak en kwaliteit"
People Inc.
"Met snelle infrastructuur, servers die wij 24/7 uit kunnen rollen en aan kunnen passen en een goede corporate oplossing op maat voor ons, is dit de partij waarmee wij hand in hand de strijd voor een snel internet aan zijn gegaan."
SEO Provider
 •  
 •  
 •  
8,5

Vergaande service

Gemotiveerde medewerkers staan je graag te woord, ook ‘s avonds en op zaterdag. Klanten beoordelen onze service met een 8,5.

Jarenlange ervaring

We hebben meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van hosting, domeinnamen en websites, en investeren continu in de verdere ontwikkeling van onze kennis.

Betrouwbaar

We hosten je website op geavanceerde apparatuur met een uptime van 99,99%. Voor al onze pakketten geldt maar liefst 100 dagen: Niet goed? Geld terug!