Online werken in de cloud, veilig en efficiënt

Vanaf slechts
4,30
p/m

Schaalbare oplossingen voor een optimale inrichting van je online werkplek

icon van onedrive

OneDrive voor Bedrijven


Bestanden veilig opslaan en delen in de cloud

Met OneDrive voor Bedrijven heb je je bestanden altijd bij de hand. Sla documenten veilig op en deel ze eenvoudig met collega’s. Je online opslag is overal te bereiken, via elk apparaat.

populair
icon van office 365

Office 365


Op alle apparaten efficiënt werken met je vertrouwde Office-programma's

Werk altijd en overal met de nieuwste versie van Word, Excel, PowerPoint en andere vertrouwde Office-programma’s, op elk apparaat. Je bent altijd up-to-date en betaalt geen aanschafkosten.

icon van acronis

Acronis Backup Online


Stel je data veilig met de snelste back-up ter wereld

Raak nooit meer bestanden kwijt met de razendsnelle en veilige back-up van Acronis. Je bestanden zijn altijd en overal bereikbaar. Acronis Backup Online is geschikt voor telefoon en tablet.

Je ideale online werkplek op maat

Nieuwe IT-diensten en technologieën volgen elkaar in een rap tempo op. Er is zoveel keuze en de gevolgen voor organisaties kunnen groot zijn. Dat online werken in de cloud veel voordelen biedt staat vast, maar welke oplossingen zijn geschikt voor jouw organisatie? Yourhosting helpt je graag de juiste keuzes te maken.

Voordelen van de cloud

Efficiënt
Flexibel
Veilig

Andere cloudoplossingen

Sharepoint


Flexibel beheer van projecten

Met SharePoint organiseer je projecten eenvoudig. Werken aan hetzelfde project was nog nooit zo makkelijk. Werk samen in een overzichtelijke online werkomgeving en haal het optimale uit jouw project.

Project Online


Volledige vrijheid over de functionaliteiten van je website

Vereenvoudig het beheer van projecten en werk vanaf elke locatie samen. Met Microsoft Project werk je georganiseerd en efficiënt samen, en bepaal je samen de prioriteiten.

Online Werken bij Yourhosting

Efficiënt
Schaalbaar
Flexibel
Veilig
Betrouwbaar
Uitstekende support
Nuon logo
Monuta logo
Dieren bescherming logo
Veilig verkeer logo

Empowering your business

Met 15+ jaar ervaring in hosting- en cloudtechnologie realiseren we betrouwbare IT-oplossingen die bijdragen aan je bedrijfsstrategie en business. We werken samen met gespecialiseerde partners zodat je altijd de juiste ondersteuning krijgt. Met een van onze eigen ervaren accountmanagers als vast aanspreekpunt. Wel zo prettig.

Meer over ons
 
logo voor microsoft gold partners
Yourhosting is Microsoft Marketmaker Nederland