Microsoft Teams logo

Microsoft Teams:
Efficiënt thuiswerken

Vanaf slechts
8,99
p/m

Werk samen en communiceer met je collega’s vanaf elk apparaat. Thuis, op locatie of onderweg. Microsoft Teams zit standaard in de Microsoft 365 Business Basic en Business Standard pakketten.

Bestel Office inclusief Microsoft Teams

Thuiswerken was nog nooit zo makkelijk

Je hoeft niets te missen van wat er binnen het bedrijf speelt als je thuis werkt. Naast dat je met je collega’s chat en (video)belt, kun je ook gewoon deelnemen aan meetings via Microsoft Teams.

Je hebt vanuit huis toegang tot alle laatste bestanden via Teams. Lange mailwisselingen met verschillende versies van één bestand zijn niet meer nodig.

Zelfs de gezellige koffiezetapparaat-gesprekken hoef je niet te missen tijdens het thuiswerken. Geef je weekendverhalen nog meer kleur door middel van gif’jes, memes en emoji’s.

Thuiswerken met Microsoft Teams

Werk samen in bestanden

Bestanden over en weer mailen schakelt vaak minder snel dan je zou willen. Met Microsoft Teams werk je real-time in bestanden. Zo haal je dat ene foutje er nog even uit en heeft je collega direct beschikking over de laatste versie. Als je iets wil bespreken over het bestand, dan stel je de vraag via chat voor een snel antwoord.

werk samen in bestanden met Microsoft Teams

Wil je meer informatie over Microsoft Teams of Microsoft 365?

Neem contact op met ons Microsoft 365 Team:

Neem contact op

Optimale communicatie met Microsoft Teams

Of je nu de voorkeur geeft aan chatten, bellen of een videogesprek. Microsoft Teams biedt je de mogelijkheid om van veel verschillende kanalen gebruik te maken.

Maak groepchats aan met je team en start met één druk op de knop een vergadering. Neem de meeting op als niet iedereen aanwezig is of als je de vergadering terug wil kijken. Je kunt zoeken op termen om naar een specifiek onderdeel van de vergadering te gaan om nog sneller de informatie te vinden die je nodig hebt.

Laptop niet bij de hand? Pak je mobiele telefoon of tablet en je hoeft niets te missen van de laatste berichten. Zo blijft je altijd op de hoogte.

communiceer via chat, bellen of een videogesprek met Teams

Voordelen Microsoft Teams

Schakel snel met collega’s via chat of (video)bellen
Start moeiteloos een vergadering
Werk samen in bestanden
Gebruik vanaf verschillende locaties en apparaten
Haak externe partijen aan via gastverbinding
Vrolijk gesprekken op met gif’jes, memes en emoji’s
Integratie met Word, Excel, PowerPoint en meer
Standaard bij Microsoft 365 Business Basic en Business Standard pakketten

Bestel Office inclusief Microsoft Teams

Werken met externe partijen is heel eenvoudig via Teams

Makkelijk contact met externe partijen

Werkt jouw organisatie samen met bijvoorbeeld freelancers? Via een uitnodiging kunnen zij als gast ook aan het gesprek toegevoegd worden, zonder dat zij alle rechten hebben. Zo hoeft niemand twee keer hetzelfde verhaal te doen en is iedereen bekend met de laatste updates.

Integreer je favoriete apps in Microsoft Teams

Naast Office 365 programma’s als Word, Excel en PowerPoint, integreer je ook gemakkelijk andere apps in Microsoft Teams. Denk aan Trello, Evernote en Adobe. Zo werk je nog sneller en efficiënter binnen al je apps.

Integreer eenvoudig andere apps in Teams, zoals evernote.

Meer weten over Microsoft Teams of Microsoft 365?

Neem hieronder contact op met ons Office 365 Team. Zij helpen je bij alle vragen rondom Office 365 en Microsoft Teams.

 

captcha