Verkozen tot de snelste webhoster
Deskundige support
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Gratis website bij je domeinnaam
Verkozen tot de snelste webhoster

Ondersteuning en prijzenHoe kan ik betalen?

U kunt betalen met alle bekende creditcards en het bedrag van uw abonnement wordt op uw creditcardafschrift vermeld. Bij Office 365 Enterprise- en Office 365 Business-abonnementen kunt u een factuur ontvangen en wordt u maandelijks of jaarlijks gefactureerd, afhankelijk van de gekozen services. U ontvangt een e-mailbericht wanneer uw factuur klaar staat.


Wat is het verschil tussen maandelijkse en jaarlijkse betaling?

Er zijn verschillende betalingsopties beschikbaar om u de meeste flexibiliteit te bieden. Office 365 Business, Business Essentials en Business Premium-abonnementen zijn beschikbaar met maandelijkse en met jaarlijkse betaling. De Office 365 Enterprise-abonnementen (inclusief afzonderlijke Enterprise-abonnementen zoals Exchange Online) en Office 365 ProPlus zijn beschikbaar voor jaarabonnementen.

  • Maandabonnement: u betaalt per maand en kunt uw abonnement op elk gewenst moment opzeggen.
  • Jaarabonnement: u registreert zich voor een abonnement voor één jaar, het bedrag wordt dan in één keer in rekening gebracht. Bij sommige pakketten ontvangt u een korting wanneer u dit per jaar afneemt.

Krijgen bedrijven volumekortingen?

Ja, Office 365-klanten met een Enterprise-overeenkomst die via volumelicenties (gewoonlijk meer dan 250 licenties) abonnementen willen kopen, kunnen korting krijgen. Onze experts nemen graag de mogelijkheden voor grote ondernemingen met u door en helpen u bepalen welke optie het beste voor u is.


Kan ik overstappen naar andere Office 365-abonnementen?

Ja. Als u wilt upgraden, kunt u uw account overzetten naar een ander abonnement. U kunt bijvoorbeeld upgraden van een Office 365 Business-abonnement naar een Office 365 Enterprise-abonnement. Wilt u upgraden of downgraden, neem dan contact op.


Kan ik verschillende Office 365-abonnementen combineren en op elkaar afstemmen?

Ja, u kunt verschillende Office 365-abonnementen combineren en op elkaar afstemmen. Houd er rekening mee dat er enkele licentiebeperkingen zijn op abonnementsniveau. De abonnementen voor Office 365 Business, Business Essentials en Business Premium hebben elk een limiet van 300 gebruikers, terwijl voor de Enterprise-abonnementen een onbeperkt aantal gebruikers geldt. U kunt bijvoorbeeld 300 Business Premium-gebruikers, 300 Business Essentials-gebruikers en 500 Enterprise E3-gebruikers op één account kopen.


Kan ik mijn abonnement op elk moment opzeggen?

U kunt uw abonnement opzeggen per einddatum van uw contract.


Wat gebeurt er met mijn gegevens als ik mijn abonnement opzeg?

Uw gegevens zijn van u. Als u besluit om uw Office 365-abonnement op te zeggen, kunt u uw gegevens (bijvoorbeeld uw e-mail en documenten op teamsites) downloaden en opslaan op een andere locatie. Doe dit wel voordat u uw abonnement opzegt. Hierna zijn de gegevens die aan uw Office 365-abonnement zijn gekoppeld, nog 90 dagen voor uw beheerder(s) beschikbaar via een account met beperkte functionaliteit.


Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

Klik hier als u uw wachtwoord wilt wijzigen.


Ik gebruik Windows Vista of Windows XP. Zijn er in dat geval beperkingen?

Office 365 Business, Business Essentials en Business Premium ondersteunen Windows Vista en Windows XP voor de meeste internetfuncties. Deze bieden echter geen ondersteuning voor het downloaden en het gebruik van de meest recente versie van Office-software. Ook kunt u Office 2010 niet vervangen door de meest recente versie. U kunt uw bestaande Office 2010- of Office 2007-software koppelen aan de Office 365-service, maar als u Windows Vista of Windows XP uitvoert, kunt u Office 365 Business-, Business Essentials- en Business Premium-software niet installeren en kunt u Office 365 Business-, Business Essentials- of Business Premium-software niet vervangen door een gedownloade versie van Office 2010.


Ik heb extra hulp nodig bij het instellen van Office 365. Wie kan mij helpen?

Onze Microsoft-experts zijn getraind in Office 365-producten en helpen u graag bij de overstap naar Office 365. Voor ondersteuning, neem contact op.


Wat is er gebeurd met het abonnement Office 365 voor Professionals en Kleine Bedrijven?

De naam van Office 365 voor Professionals en Kleine Bedrijven is veranderd in Office 365 Business Essentials. Office 365 Business Essentials heeft alle functies van het Office 365 voor Professionals en Kleine Bedrijven-abonnement, plus aanvullingen en verbeteringen. Zo is bijvoorbeeld Active Directory toegevoegd aan Office 365 Business Essentials en het maximum aantal gebruikers verhoogd van 25 naar 300.


Wat is er gebeurd met het abonnement voor Office 365 voor Professionals en Kleine Bedrijven Premium en Office 365 voor Middelgrote en Grote Ondernemin

De abonnementen voor Office 365 voor Professionals en Kleine Bedrijven Premium en Office 365 voor Middelgrote en Grote Ondernemingen zijn vervangen door een nieuw abonnement, genaamd Office 365 Business Premium. Office 365 Business Premium combineert de beste functies en services binnen één abonnement, met een maximum aantal gebruikers van 300.