De beste beveiliging en privacy van je informatie

Veilig online bij Yourhosting

Bij Yourhosting ben je verzekerd van een veilige en betrouwbare omgeving. Wij werken conform de ISO-standaarden op gebied van informatiebeveiliging. Daarnaast is Yourhosting 100% Nederlands en staat je data veilig op Nederlandse bodem. Met meer dan 15 jaar ervaring kunnen we alle soorten internetbedreigingen bovendien zo goed als mogelijk elimineren.

De beste beveiliging van je informatie

Privacy - Veilig gehost in Nederland

We beschermen gevoelige informatie - zoals gegevens van je klanten, leden of patiënten - optimaal tegen ongeautoriseerde toegang en bewerking. Onze informatiebeveiliging is daarvoor gewaardeerd met de hoogst haalbare certificeringen. Daarnaast is Yourhosting 100% in Nederlandse handen en staat je data in Nederlandse datacenters. Het blijft daarmee buiten het bereik van de Amerikaanse Patriot Act.

Veilige hosting

24/7 Monitoring

We monitoren ons netwerk en onze servers 24/7. Ook ’s nachts en in het weekend lossen onze technische specialisten eventuele storingen direct op. De recovery-tijd hangt af van het type probleem, de responstijd is meestal enkele minuten.

Geavanceerde DDoS-protectie

Een DDoS-aanval komt van buitenaf en is helaas niet te voorkomen. Wél beperken we de gevolgen aanzienlijk door met de meest moderne en geavanceerde systemen het internetverkeer op ons netwerk continu te analyseren. Zo kunnen we snel ingrijpen als we onregelmatigheden signaleren.

Betrouwbare antivirus en –spam

Al het e-mailverkeer van onze managed hostingdiensten verloopt via ons Spamexperts-cluster. Daar wordt het continu gescand. Internetdreigingen als malware, phishing, virussen en spam beperken we zo tot een minimum.

Flexibele firewalls

Onze flexibele firewalls zijn voorzien van de modernste technieken en gedeeld in te zetten op maatwerkprojecten. Ze beveiligen in eerste instantie het gehele netwerk, maar kunnen ook integraal deel uitmaken van je maatwerkoplossing. Je kunt ook een virtuele firewall laten configureren.

Onze firewalls ondersteunen onder andere:
  • VPN, Traffic Shaping
  • Intrusion Prevention System (IPS)
  • Application Control
  • Vulnerability Management
  • IPv6
  • Web Filtering
  • Layer 2/3 Routing
  • WAN Optimisation & Web Caching

Meer informatie? Bel 038-2305010 of stuur een bericht

Contactformulier

*Verplichte velden

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018