• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke support
  • 160.000 tevreden klanten

Keurmerken

We vinden de kwaliteit van onze dienstverlening erg belangrijk. Om die kwaliteit te waarborgen
zijn we aangesloten bij meerdere keurmerken en organisaties.

DHPA

Yourhosting is deelnemer van de stichting DHPA die de belangen van de toonaangevende Nederlandse providers behartigt. Yourhosting voldoet aan de richtlijnen uit DHPA code of conduct die bijdragen aan een betrouwbare en veilige dienstverlening en invulling geven aan onze verantwoordelijkheid naar de maatschappij en ons personeel.

Yourhosting hanteert voor meldingen over onrechtmatige inhoud van haar afnemers de gedragscode Notice en Takedown, waarmee wij de belangen van rechtmatige content eigenaars beschermen en een bijdrage leveren aan het weren van onrechtmatige content van onze platforms en uit de maatschappij.

Voor meer informatie: https://www.dhpa.nl/coc.html en https://www.dhpa.nl/vertrouwen-ntd/.

Consuveilig Netwerk

Het Consuveilig Keurmerk zet zich in voor een betrouwbaar en veilig internet. Hierbij zijn zij uniek en het enige keurmerk dat geschikt is voor alle type websites. Met het Consuveilig Keurmerk laat u zien dat uw website betrouwbaar is, ook wanneer u geen producten verkoopt via het internet. Het Consuveilig Keurmerk is er namelijk voor iedere onderneming, van webwinkel tot dienstverlener.

Website Consuveilig Keurmerk

Yourhosting is ook aangesloten bij:

Ook handig

Microsoft Gold Certified Partner

Wij zijn Microsoft Gold Certified Partner. Deze hoogste status binnen het Microsoft Partner Network wordt toegekend aan partners die voldoen aan zware toelatingseisen op het gebied van klantreferenties, succesvolle implementaties, specialisatie en certificering van medewerkers.

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2017

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2017