Domeinnaam redirect en DNS instellen

Via 'Domeinnaambeheer' in je Hostingmanager verwijs je je domeinnaam eenvoudig naar een andere domeinnaam of website op internet. Heb je een DNS-/redirectservice of E-mailpakket, dan gebruik je hiervoor 'Redirectbeheer' in je Hostingmanager

redirect beheer hostingmanager

DNS-beheer

De DNS van je domeinnamen beheer je via 'DNS-beheer' in de Hostingmanager. Als je op de resetbutton klikt maak je alle wijzigingen weer ongedaan. Alle acties in DNS-beheer worden opgeslagen. Het duurt ongeveer 4 uur voordat wijzigingen in de DNS actief zijn.

dns beheer hostingmanager

Features van de DNS manager

klik hier voor technische uitleg ]

Acties Record types
Je kunt de volgende acties gebruiken: Je kunt de volgende recordtypes gebruiken:
  • Een record toevoegen
  • Een record aanpassen
  • Een record verwijderen
  • Een domein resetten
  • NS (Name Server)
  • A (Authorative)
  • MX (Mail eXchange)
  • CNAME (Canonical NAME)
  • PTR (PoinTeR)