Meer dan 15 jaar betrouwbare webhosting
Live support via telefoon en chat
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Live support via telefoon en chat

Welke PHP-versie ondersteunt Yourhosting?

PHP is een veelgebruikte scriptingtaal op internet. Bij Yourhosting werk je met de meest stabiele versie, momenteel is dat PHP 7.3. Mocht je website hier nog niet klaar voor zijn, dan bieden we ook nog PHP 7.1 en PHP 7.2. De nieuwere versie PHP 7.4 is momenteel in onderzoek. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. We wachten daarom altijd met het installeren van de nieuwste versie totdat deze goed is getest.

Lees meer over PHP

Wil je weten hoe de PHP-configuratie er op je eigen account uitziet? Maak dan het bestand info.PHP aan met deze code er in:

<? phpinfo(); ?>

Ga vervolgens naar je domeinnaam en zet erachter:

/info.php

(Dus https://vulhierjedomeinnaamin/info.php). Daar kun je de de PHP-configuratie bekijken.

Lees meer over de technische mogelijkheden bij Yourhosting

.nl-domeinnaam met gratis website nu slechts € 1,-