Hulp op afstand met TeamViewer

Bij sommige supportvragen is het handig als onze servicemedewerker je probleem met eigen ogen ziet, of een handeling op je computer voor je kan uitvoeren. Hiervoor kan hij via TeamViewer je computer tijdelijk op afstand besturen. De kosten hiervoor bedragen € 12.50 per gestart kwartier.

Ben je hierin geïnteresseerd? Installeer TeamViewer dan alvast op je computer, bel daarna onze klantenservice en geef aan dat je gebruik wilt maken van TeamViewer. Je kunt dan snel weer verder!

TeamViewer

Om je computer over te nemen gebruiken we TeamViewer. Dit programma brengt binnen enkele seconden een verbinding tot stand tussen jouw computer en die van onze medewerker. Zo kan onze medewerker je computer bedienen alsof hij er zelf voor zit. Download TeamViewer hieronder om onze medewerker tijdelijk toegang te geven tot je computer.

Download

TeamViewer voor Windows

Download TeamViewer voor Windows

TeamViewer voor Mac OS X

Download TeamViewer voor Mac OS X

Installatie

Je kunt het programma na downloaden direct starten. Installatie is niet nodig. Je krijgt een scherm te zien met twee belangrijke waarden:

• Je ID;
  • Je wachtwoord.

Verbinding maken

Geef deze waarden door aan onze servicemedewerker. De servicemedewerker kan met behulp van deze waarden eenmalig inloggen op je computer. Zodra hij de gewenste handeling heeft uitgevoerd, verbreekt de servicemedewerker de verbinding en kun je TeamViewer afsluiten. Onze servicemedewerkers hebben dan geen toegang meer tot je computer.

Opnieuw verbinding maken

Voor je eigen veiligheid en privacy gebruiken we de verstrekte gegevens eenmalig. Bij een eventuele volgende sessie herhaal je de procedure en gebruik je nieuwe gegevens.