Verkozen tot de snelste webhoster
Deskundige support
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Gratis website bij je domeinnaam
Verkozen tot de snelste webhoster

Back-ups van je website, database of e-mailWebsite back-up

Maak regelmatig een back-up van je website via ‘Bestanden’ in de Hostingmanager. Zo kun je snel je eigen back-up terugplaatsen als er iets misgaat. Met een FTP-programma download je de back-up eventueel naar je computer. 

Yourhosting maakt iedere nacht een back-up van alle servers en hostingpakketten en bewaart deze gedurende vijf dagen. Het kan voorkomen dat er door een storing of onderhoud geen back-up is gemaakt. Wanneer we beschikken over en back-up van maximaal vijf dagen oud, dan zetten we deze kosteloos voor je terug. Je kunt een back-up aanvragen via het supportformulier.


E-mail back-up

De inhoud van je mailbox wijzigt constant. E-mail staat in de meeste gevallen op je eigen computer en niet meer op onze server. We leveren geen back-up van je mailboxen. We adviseren je dan ook om zelf regelmatig een back-up te maken in je e-mailcliënt.


Database back-up

Maak regelmatig een databaseback-up via 'Databases' in de Hostingmanager. Dit doe je via "Dump exporteren". Zo kun je snel een eigen back-up terugplaatsen als er iets misgaat.


Automatische MySQL back-up

Wil je regelmatig een automatische MySQL-back-up laten maken? Vraag een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse back-up aan via 'Support' in Mijn Account.

Back-upabonnement*Kosten per jaarBenodigde vrije ruimte
1x per dag

€ 150,-

10 x databaseformaat
1x per week

€ 100,-

5 x databaseformaat
1x per maand

€ 60,-

2 x databaseformaat

*Bij een back-upabonnement is het nodig dat er voldoende ruimte beschikbaar is op je hostingpakket. Houd voor een dagelijkse back-up tienmaal het formaat van je database vrij. Via ‘FTP-quota’ in je Hostingmanager zie je hoeveel ruimte je hebt.


Eenmalig een back-up door Yourhosting laten terugplaatsen

Heb je zelf geen back-up gemaakt, dan kan Yourhosting op verzoek een back-up van één tot vijf dagen geleden terugplaatsen. Voor back-ups ouder dan vijf dagen (indien aanwezig) rekenen wij eenmalig € 150,-.

Aanvragen

Vraag je back-up aan met het supportformulier via ‘Support’ in Mijn Account. Vermeld in je bericht:

  • van welke website en/of database je een back-up wilt terugplaatsen;
  • van welke datum je een back-up wilt terugplaatsen.

Geef in het geval van een back-up ouder dan vijf dagen aan dat je akkoord gaat met de kosten van € 150,-.

.nl-domeinnaam met gratis website nu slechts € 1,-

www.