Website back-up

Mijn Account en klik op 'Hostingmanager'.

Je kunt met slechts één simpele stap een back-up maken van je website of een gemaakte back-up weer terugplaatsen.

Ga naar 'Website back-up' in de Hostingmanager. Wil je een nieuwe back-up maken, klik dan op 'Nieuwe back-up'. Na bevestiging wordt er een back-up gemaakt van je website.

Deze back-upmodule is bedoeld als extra hulpmiddel om snel een back-up terug te kunnen plaatsen. Daarnaast maakt Yourhosting regelmatig back-ups van de gehele server, zodat we in het geval van storingen je website weer terug kunnen plaatsen. Meer info over MySQL back-ups.

Wij kunnen ook een back-up van je website terugplaatsen.

Je kunt in enkele simpele stappen een back-up maken van je website of een gemaakte back-up weer terugplaatsen.

Website back-up (nieuwe hostingmanager)

Ga naar 'Bestanden' in de Hostingmanager en selecteer de map waar je een back-up van wilt maken. Selecteer alle bestanden en klik vervolgens op ‘Aan archief toevoegen’. Geef de map  een naam en klik op ‘OK’. Je back-up vind je vervolgens terug in de map waar je een back-up van gemaakt hebt.

Een gemaakte back-up zet je terug door op het back-up-bestand(.zip-bestand) te klikken. Zet een vinkje bij ‘Bestaande bestanden vervangen’ en klik op ‘OK’. Het .zip-bestande wordt uitgepakt en je bestanden verschijnen in de map waar het zip-bestand uitgepakt is.

MySQL database Back-up

Een back-up van je database maak je bij ‘Databases’ in de Hostingmanager. Dit doe je via ‘Dump exporteren’. Selecteer de map waar je de back-up in wilt zetten en geef dit bestand een naam. Klik op ‘OK’.

Via ‘Dump importeren’ zet je een back-up van je database terug. Ga naar de map waar je back-up staat en klik op dat bestand (dat is altijd een .sql.zip-bestand) en vervolgens op ‘OK’. Je back-up wordt vervolgens terug gezet.

Yourhosting maakt regelmatig back-ups van de gehele server, zodat we in het geval van storingen je website weer terug kunnen plaatsen. Meer info over MySQL back-ups.

Wij kunnen ook een back-up van je website terugplaatsen.