Webmasterservice

Professionele hulp op afroep voor je website              

Snelle en betaalbare ondersteuning voor je website-installatie en onderhoud

Onze Webmasterservice staat voor je klaar

Hulp nodig bij je website? Of het nu gaat om onderhoud, aanpassingen, installaties of updates: onze ervaren webmasters gaan graag voor je aan de slag. Ook bij incidentele gebeurtenissen zoals een verhuizing, migratie of het oplossen van een hack kun je ons natuurlijk inschakelen. Wij bieden snelle en betaalbare ondersteuning, wanneer je het nodig hebt.

Elke gewenste vorm van ondersteuning met duidelijke afspraken vooraf

Hierboven vind je een selectie van onze mogelijkheden. Ook voor andere websiteondersteuning kun je bij onze Webmasterservice terecht. Heb je bijvoorbeeld hulp nodig bij het oplossen van foutmeldingen, het aanpassen van teksten en templates, of het installeren van plug-ins?

Onze webmasters staan voor je klaar. Voor een vast bedrag van slechts € 50.00 gaat een van onze webmasters een uur lang voor je aan de slag. Na dat uur toch nog niet helemaal klaar? Dan neemt hij eerst contact met je op om te overleggen over het eventuele meerwerk en de kosten.

Stuur een bericht, bel 038 - 2305020 of start een live chat. Een van onze webmasters plant vervolgens graag een afspraak met je in.

Ons webmaster team

desley

Desley

floris-jan

Floris-Jan