.app logo domeinnaam

.app-domein: de domeinnaam voor apps en app-ontwikkelaars


Registreer .app bij Yourhosting

Nu slechts € 29,99

www.
Binnen 1 minuut geregistreerd
Online support
Telefonische helpdesk

Claim jouw .app-domeinnaam nu voor slechts € 29,99

We leven in een digitale wereld. Apps zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks bestaan en vormen de basis van onze mobiele devices. Hoe vaak gebruik jij WhatsApp, of de app van Instagram? Check jij regelmatig het nieuws in de nieuwsapp op jouw telefoon of kijk je de laatste vlogs via de app van YouTube op je tablet. Ook in ons dagelijks leven gebruiken we meer apps. Denk aan een slimme thermostaat waarmee je onderweg alvast de verwarming aanzet, of de Netflix app op jouw smart-TV.

We gebruiken allemaal apps. Zelfs zoveel, dat apps een eigen domeinnaamextensie hebben gekregen: .app! Dit is dé domeinnaam om jouw app aan de wereld te laten zien. Heb jij een app voor Android of iOS, schrijf je veel over applicaties of ben je een app-ontwikkelaar? Dan is een .app domeinnaam onmisbaar. De .app domeinnaam extensie is nieuw en daarom zijn er (nog) veel domeinnamen beschikbaar.

Voordelen van .app

Perfect voor jouw app
Wereldwijd te gebruiken
Binnen 30 minuten na registratie online
Meer veiligheid: SSL certificaat nodig
Goed alternatief voor .online

Kies voor Yourhosting:

Eenvoudig beheer in je eigen klantomgeving
6 dagen per week bereikbaar voor al je vragen
Deskundige support
 

Waarom een .app

Een .app domeinnaam is perfect om de vindbaarheid van jouw applicatie te vergroten in zoekmachines. Specialiseer jij je in apps, schrijf je over software en technologie of heb jij een applicatie die je aan de wereld wilt laten zien? Dan is een .app domeinnaam een must! Ook voor het verwijzen naar jouw app is deze domeinnaamextensie perfect! Heb jij een Android app in de Google Play Store of een iOS app in de Apple store staan? Dan kun je de .app domeinnaam bijvoorbeeld automatisch door laten verwijzen naar jouw plekje in de app store. Wel zo makkelijk voor je app-gebruikers.

 

Gratis doorstuurservice

Heb jij je domeinnaam geregistreerd maar nog geen tijd om een website te plaatsen op dit domein? Je kunt je .app domein bij ons gratis doorsturen naar een andere domeinnaam. Bezoekers die jouw .app domein bezoeken worden dan automatisch doorgestuurd. 

Registreer vandaag jouw .app-domeinnaam voor  € 29,99

www.

Hosting of VPS?

Met een .app domeinnaam geef je direct aan dat er een app beschikbaar is! of dit nu een webapp of een applicatie is, je wilt ten alle tijden dat je app goed werkt voor de gebruikers. Het is daarom een goed idee om te overwegen of je voor hosting of voor VPS kiest bij Yourhosting. 

Hosting 

  • Goedkoper dan VPS
  • Volledig beheert door Yourhosting 
  • Geen technische kennis nodig 

Meer over hosting

VPS

  • Hogere kosten 
  • VPS in eigen beheer, of volledig in het beheer van Yourhosting bij managed VPS
  • Maximale stabiliteit doordat je geen last hebt van andere gebruikers van de server 

Meer over VPS

Alles over .app

.app is beschikbaar sinds 8 mei 2018 en wordt beheerd door Google. Deze zoekmachinegigant en ontwikkelaar van Android heeft ruim 22 miljoen euro betaald en kreeg het topleveldomein toegewezen door ICANN, de Amerikaanse organisatie die de domeinextensies beheert. Wacht niet te lang met het registreren van jouw .app domeinnaam. .App is nu al populair en wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Voorwaarden voor een .app domeinnaam

Deze domeinnaam heeft een first-come, first-served principe. Heb jij interesse in een .app domeinnaam? Wacht dan niet te lang met het registreren van deze domeinnaam! Aan de registratie zelf zijn geen voorwaarden verbonden. Wel is het verplicht om een SSL-certificaat te hebben voor een werkende website. Wil jij een .app-domeinnaam registreren? Denk dan dus ook meteen na over een SSL-certificaat.

SSL certificaat is verplicht

Een SSL-certificaat is vereist bij jouw .app-domeinnaam. Hiermee worden gegevens versleuteld verzonden en dit biedt bijvoorbeeld meer veiligheid bij het gebruik van online formulieren. Een SSL-certificaat is gratis inbegrepen bij alle shared hostingpaketten en bij YourWebsite. Wil je liever gebruik maken van een wildcard SSL om meerdere subdomeinen te beveiligen? Of een Extended Validation SSL om jouw eigen bedrijfsnaam bij de URL te tonen? Bekijk dan hier alle opties voor SSL certificaten.

Gratis SSL certificaat

Ontdek de mogelijkheden van een VPS

Ben jij een app-ontwikkelaar? Dan is een VPS perfect voor jou. Host je .APP-website of je applicatie op een VPS en je weet zeker dat jouw website of applicatie supersnel is. Een VPS is perfect voor het testen van omgevingen en goed geschikt voor het hosten van meerdere websites of applicaties. Met een VPS heb je meer opslagruimte, snelheid en technische vrijheid. Gebruik bijvoorbeeld je VPS als gameserver of als server voor je applicatie!   

Meer over VPS

Advies over je .app domeinnaam

Is jouw .app-domein al bezet of heb je geen idee waar je moet beginnen met jouw online aanwezigheid? We helpen je graag op weg met praktische tips en tools voor jouw domeinnaam. Krijg tips over je domeinnaam, doorlinken en de vindbaarheid.

 

Een andere domeinnaamextensie

Zoek je een andere extensie dan de .app? Geen probleem! Bij Yourhosting kies je uit verschillende extensies. Een goede vervangen voor .app zou .online zijn, of .website. Zoek je een compleet andere extensie, kies dan uit één van de +900 domeinnaamextensies van Yourhosting.

 

Verhuis je domeinnaam

Heb jij al een .app domeinnaam of een andere domeinnaam, dan kun je deze eenvoudig verhuizen naar Yourhosting. Bij Yourhosting ben je altijd verzekerd van de beste service en onze klantenservice is 6 dagen van de week bereikbaar. Heb je hulp nodig bij de verhuizing, maak dan gebruik van de handige verhuisservice.