het logo van .store voor winkels

.SITE-domeinnaam registreren


De domeinnaam voor bedrijven en personen overal ter wereld 

Van € 39,99 
Nu voor  € 1,99 voor het eerste jaar!

www.
Binnen 1 minuut geregistreerd
Online support
Telefonische helpdesk

Registreer nu jouw .site-domeinnaam 

Doordat de .site-domeinnaam een generieke domeinnaam is, kun je deze voor veel doelstellingen inzetten. Bedrijf, onderneming, blog, informatieve website of iets anders? De domeinnaam extensie .site is goed geschikt voor jouw website. 

.Site is een goede vervanger voor .com, waar inmiddels miljoenen domeinnamen voor zijn geregistreerd. Voor .Site zijn er ongeveer 1 miljoen domeinnamen geregistreerd, wat het een stuk makkelijker maakt een geschikte domeinnaam te vinden. Registreer nu tijdelijk jouw .SITE domeinnaam voor slechts  € 1,99 voor het eerste jaar.

Voordelen van .site-domeinnaam

Voor alle doeleinden geschikt
Professionele domeinnaam
Goed geschikt voor online ondernemingen
Makkelijk te onthouden

Standaard bij jouw .site

Gratis telefonische helpdesk
Deskundige support via Livechat
Binnen 30 minuten is je domeinnaam online
 

Over de .site domeinnaam

.Site is een populaire domeinnaamextensie die steeds vaker wordt gebruikt. Maak je online aanwezigheid kenbaar en gebruik een .site-domeinnaam. Doordat .site in veel landen hetzelfde betekent is deze domeinnaam wereldwijd inzetbaar. Sportverenigingen, ondernemingen, ontwikkelaars, online ondernemingen, pas gestart bedrijf, blog of hobby, .Site is geschikt! .Site is een relatief nieuwe domeinnaam extensie en ontstaan omdat het aanbod in gangbare domeinnaamextensies steeds minder wordt. Doordat de extensie nog vrij nieuw is, is de kans groot dat jouw gewenste domeinnaam nog gewoon beschikbaar is!

Voorkom Phishing!

Wist je dat veel phishing-sites gebruik maken van een gratis SSL-certificaat? Ook cybercrimininelen weten de eenvoudige weg naar een gratis SSL inmiddels goed te vinden. Dit maakt de betrouwbaarheid van een gratis SSL daarom ook een stuk minder. Vertrouwen uitstralen? Kies dan voor een Domain Validation SSL, waarbij er validatie op de domeinnaam plaatsvindt. 

Bestel je SSL-certificaat

Registreer jouw .site-domeinnaam 

Radix is de uitgevende instantie van de .site-domeinnaam. Deze is beschikbaar sinds mei 2015. Voor het registreren van deze domeinnaam zijn er weinig beperkingen, iedereen kan de domeinnaam registreren. Wel is er een first come, first served principe, wil jij een .site-domeinnaam registreren, registreer deze dan snel voordat deze door een ander wordt geregistreerd. 

Check je domeinnaam

Heb je een domeinnaam in gedachten? Check dan nu of deze beschikbaar is in de domeinnaamchecker. In deze checker controleer je ook gelijk of je domeinnaam ook voor andere extensies nog beschikbaar is. Heb je ook al nagedacht over hosting? Combineer jouw domeinnaam met een Hostingpakket van Yourhosting. 

Registreer vandaag jouw .SITE-domeinnaam voor  € 1,99

www.

Verstuur e-mail met je .site-domeinnaam

E-mail versturen met je eigen professionele e-mailadres? Met e-mail van Yourhosting heb je altijd en overal toegang tot je e-mail, gedeelde agenda’s en contactpersonen en maak je een onbeperkt aantal a-mailaliassen. 

Meer over e-mail

.site verhuizen naar Yourhosting 

Heb je al een .site website en wil je deze verhuizen naar Yourhosting? We verwelkomen je graag! Voor het verhuizen van je domeinnaam hebben wij een verhuiscode of token nodig. Deze vraag je op bij je huidige hostingprovider. Meer weten over hoe je een verhuizing snel en eenvoudig regelt?

Meer over domeinnamen verhuizen

Domeinnaam al bezet? Kies een andere extensie!

Het voordeel van de .site-domeinnaamextensie is dat er nog relatief weinig domeinnamen voor zijn geregistreerd. Is jouw domeinnaam toch bezet? Kies dan uit een van de vele andere domeinnaamextensies zoals een .online of een .store. 
 

Je .site-domeinnaam doorlinken 

Vergroot je vindbaarheid en verwijs meerdere domeinnamen naar je website. Is je website nog niet live? Stuur je domeinnaam dan door naar je social-mediaprofiel. Zo ben je altijd bereikbaar. Lees meer over de Redirectservice. 
 

Privacy Protect: jouw gegevens zijn veilig 

De .site-domeinnaam is een zogenoemde generieke domeinnaam. De gegevens van de eigenaren van deze domeinnamen zijn publiekelijk toegankelijk via een centrale Whois-database. Wij vinden jouw privacy belangrijk, daarom doen we er alles aan om jouw gegevens te beschermen. Dit doen we proactief door alle generieke domeinnamen te registreren onder Privacy Protect een gratis dienst waarmee we onze gegevens invullen in de Whois-database. De domeinnaam is en blijft van jou, alleen onze gegevens staan in de database.