Supersnelle hosting van Yourhosting

De eerste drie maanden voor slechts
0,99
p/m.

Alles wat je nodig hebt voor jouw online succes: het begint met hosting. Welk pakket past bij jou?

Kies gelijk je hostingpakket

 

Wat is hosting?

Hosting is het stukje webruimte dat je nodig hebt om je domeinnaam te gebruiken. Met website hosting breng jij je website onder op een server die permanent verbonden is met het internet. Je kunt je domeinnaam zien als een straatnaam, het adres dat mensen kunnen bezoeken. Hosting is het lege appartementencomplex, omdat je met hosting een server deelt met andere gebruikers. VPS is te vergelijken met een vrijstaand casco huis, het omhulsel waarin jij je website maakt.  Een Virtual Private Server deel je niet met andere gebruikers, hosting wel. 

Lees meer
Wat is Hosting?

Welke soorten hosting zijn er?

Shared Hosting

Er zijn verschillende soorten hosting waar je uit kunt kiezen. De meest bekende vorm is Shared Hosting, ook wel webhosting genoemd. Met deze vorm van hosting deel je de server met andere gebruikers, waardoor Shared Hosting een voordelige optie is. Bij shared Hosting kies je zelf een CMS of sitebuilder zoals WordPress  Deze vorm van hosting is een goede keuze als je een website wilt (laten) maken, maar niet de technische kennis of ervaring hebt voor een VPS.

Meer over Hosting

VPS Hosting 

Ook is er VPS Hosting, met een VPS huur je een eigen Virtual Private Server, deze deel je niet met andere gebruikers. De rekenkracht, opslag en geheugen zijn volledig voor jou. Een VPS is een goede keuze als je bijvoorbeeld een grote website zoals een webshop hebt. Met een Managed VPS beheren wij de server voor jou, zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Met een Unmanaged VPS heb je zellf de vrijheid en controle over je server.

Meer over VPS Hosting

E-mail Hosting

Wil je alleen e-mailen met je domeinnaam, dan is E-mail Hosting een goede oplossing. Je verstuurt dan met je eigen domeinnaam e-mails, bijvoorbeeld hallo@jouwdomeinnaam.nl. e-mailen doe je dan vanaf de webmail van Yourhosting of je kiest zelf je eigen e-mailclient zoals Outlook of Gmail. Toch een website maken met E-mail Hosting? Voeg dan eenvoudig een hostingpakket toe of kies voor YourWebsite. 

Meer over E-mail Hosting

populair

Hosting

Beginner

Snelle en veilige hosting voor je website

Website Hosting bij Yourhosting. Kies zelf welke software en toepassingen je gebruikt. Installeer met een klik een uitgebreid CMS als WordPress en ga los met je gewenste template en widgets.

 • Supersnelle hosting
 • Goede en snelle support
 • Probleemloze installaties via Plesk 
 • Veilig gehost in Nederland
icon van yourwebsite

YourWebsite

Beginner

In een handomdraai je eigen website of blog. Ervaring is niet nodig! 

Met YourWebsite klik en sleep je je website eenvoudig in elkaar, technische kennis is niet nodig. YourWebsite is een losse dienst waar hosting direct bij inbegrepen is. Kies een passende categorie en vul deze eenvoudig met jouw eigen teksten en afbeeldingen. 

 • De meest gebruiksvriendelijke website maker
 • Inclusief gratis SSL-certificaat
 • Uitgebreide support
 • Inclusief website hosting
   

VPS Hosting

Gevorderd

Volledige controle, vrijheid en stabiliteit met VPS Hosting

Kies Unmanaged VPS voor volledige controle of kies voor het gemak van Managed VPS. Onze experts verzorgen dan alle instellingen en monitoring van je VPS, zodat jij er geen omkijken meer naar hebt.

 • Eigen virtual server
 • Supersnel en hoge uptime
 • Eenvoudig te beheren 
 • Veel technische vrijheden

Hosting van Yourhosting

Supersnelle hosting
Eenvoudig beheer in de hostingmanager Plesk
Keuze uit gratis software zoals WordPress of Joomla
Uitgebreide FAQ en handleidingen
Gratis SSL
Deskundige support
Betrouwbaar en veilig
 

Welke hosting is voor mij geschikt?

Welk hostingpakket voor jou geschikt is, is afhankelijk van je wensen. Ben je bijvoorbeeld van plan een webshop te beginnen? Dan heb je meer opslagruimte nodig.

 
Start
Ga je een kleine website of een blog beginnen waar je regelmatig artikelen op plaatst, of ben je ZZP’er en ga je een website beginnen, dan is een Start pakket vaak genoeg. Je hebt dan genoeg ruimte voor de benodigde pagina's. Opschalen naar een groter hosting-pakket kan altijd nog. 
 
Plus
Voor middelgrote websites of kleine webshops raden we altijd Plus pakket aan. Zo heb je genoeg ruimte om al je producten op je website te laten zien. Verwacht je veel bezoekers? Kies minimaal een Plus pakket.
 
Max
Ga je een grote website maken voor bijvoorbeeld je onderneming of heb je een middelgrote webshop waardoor je meer ruimte nodig hebt, kies dan voor een Max pakket. Ook als je meer bezoekers verwacht is een Max pakket een goede keuze
 
VPS
Een VPS raden we altijd aan voor grote websites met veel bezoekers. Ook is een VPS een hele goede keuze als je een webshop gaat beginnen, omdat je dan de server niet deelt met andere gebruikers en veel technische vrijheden hebt.

Stappenplan:

Wat heb je nodig om een website te maken?

Van domeinnaam tot een gepubliceerde website, dit is wat je nodig hebt om jouw website te maken

1
Kies domeinnaam
je eigen .nl voor maar 0,99
2
Kies hostingpakket
hosting vanaf 0,99 p/mnd
3
Kies je SSL-certificaat
SSL vanaf 5,- p/mnd
4
Maak en publiceer
Kies je CMS en ga aan de slag!

Ruim 15 jaar ervaring

Bij Yourhosting weet je zeker dat het goed zit. We hebben jarenlange ervaring met hosting en websites en helpen je graag op weg met jouw online succes. Of het nu gaat over stappenplannen hoe je een website of webshop maak of je website vindbaar maakt met SEO. Heb je een vraag over hosting, domeinamen of websites? je bent altijd verzekerd van het beste advies. 

Lees de blogs

Betrouwbaar en veilig

Standaard bij elk hosting-pakket krijg je een gratis SSL-certificaat. Wil je ook e-mailen met je domeinnaam? Je krijgt standaard spamvrije e-mail bij je hostingpakket. je bent verzekerd van goede virus- en spamfilters zodat je altijd en overal veilig je e-mails verstuurd en ontvangt. Ben je niet tevreden? dan geldt voor al onze pakketten maar liefst 100 dagen: Niet goed, geld terug. 

Meer over e-mail

Maak zelf je website

Met YourWebsite klik en sleep je zelf je eigen website in elkaar. Het is een van de meest gebruiksvriendelijke sitebuilders en binnen een uutje staat je website live! En kom je er toch niet uit? Dan is er een uitgebreide FAQ beschikbaar en staat onze klantenservice voor je klaar. 

Meer over YourWebsite

Andere oplossingen voor Hosting

icon van windows

Windows Hosting

Gevorderd

Speciaal voor Windows

Kies voor Windows Hosting als je website niet op Linux draait, maar gebruikmaakt van APS, ASP.NET en Microsoft SQL-servers.

icon van windows

WordPress Hosting

Beginner

Meest gebruikte CMS

Aan de slag met WordPress? In onze Hostingmanager Plesk installeer je WordPress gemakkelijk en snel. Kies je hostingpakket, installeer WordPress en binnen een paar klikken staat jouw website online.

Supersnelle hosting van Yourhosting!

Yourhosting biedt de supersnelle hosting! Een snelle website is belangrijk voor de vindbaarheid van je website en de gebruikservaring van jouw sitebezoekers, maar heeft ook directe invloed op het aantal aankopen via jouw website! 

snelste webhoster van nederland

Aan de slag met je website of webshop. Deze tips helpen je op weg! 

Maak je website tot een succes

SSL-certificaten

Met een SSL-certificaat zijn de gegevens van je bezoekers altijd beschermd. Dit is bij wet verplicht. Daarnaast worden websites met een https hoger getoond in de zoekresultaten van Google.

Meer over SSL-certificaten

Reseller Hosting

Verkoop onze diensten onder eigen naam aan jouw klanten. Beheer je klanten in ons overzichtelijke klantbeheersysteem en ontvang tot 12,5% korting. Al mogelijk vanaf slechts drie klanten!

Meer over reseller hosting

Overstappen naar Yourhosting

Overstappen naar Yourhosting en ervan verzekerd zijn dat tijdens de verhuizing geen data verloren gaat? Met onze Migratieservice ondersteunen we je zodat je website, e-mail of andere toepassingen blijven werken.

Meer over migratieservice