De hosting- en cloudspecialist met 15+ jaar ervaring


Met de beste support en begeleiding van ervaren IT-experts

Basic

MANAGED


 • 1024 MB RAM
 • 1 CPU core
 • 50 GB schijfruimte
 • 1000 GB dataverkeer

HIGH AVAILABILITY NETWERK

Business

MANAGED


 • 2048 MB RAM
 • 2 CPU core
 • 50 GB schijfruimte
 • 1500 GB dataverkeer

Pro

MANAGED


 • 4096 MB RAM
 • CPU core
 • 50 GB schijfruimte
 • 3500 GB dataverkeer

Meer specificaties

Managed hosting bij Yourhosting

Wil je de allerhoogste uptimegaranties? Wij hebben ruime ervaring met het inrichten, optimaliseren en beheren van grote, complexe hostinginfrastructuren. Met succes managen we de prestaties van allerlei maatwerkoplossingen voor bijvoorbeeld banken, overheidsinstellingen en een aantal eredivisieclubs.


Flexibel en betrouwbaar

Bij Yourhosting neem je een schaalbaar platform af op basis van virtuele servers en betaal je alleen voor wat je echt nodig hebt. We adviseren je graag over de juiste samenstelling van prestatiekracht en beveiliging.

Wij verzorgen de performance, beschikbaarheid en optimalisatie van je serverapplicaties waarna je aan de slag kunt. Onze top-level engineers zijn 24/7 beschikbaar om je waar nodig te ondersteunen.

Voorbeelden

Microsoft SharePoint, Exchange
Webservers (LAMP en Windows)
Databaseservers (bijvoorbeeld MySQL, Microsoft SQL-server)
CRM-, HRM- en financiële systemen
Dataopslag voor operationele, back-up- en archiefdata
Test- en ontwikkelomgevingen voor uw eigen applicaties (OTAP)
Load balancing en clustering
Server deployment met slimme ISO’s

De voordelen van managed hosting

Bewezen platform, snel, stabiel en veilig
Ook bij piekverkeer maximaal bereikbaar
Flexibiliteit in toe te wijzen resources
Geen investeringen in hard- en software
Gecertificeerde informatiebeveiliging

Meer specificaties

 

Basic

MANAGED

Hight availability

Business

MANAGED

Pro

MANAGED

Webserver Single VPS Single VPS Single VPS
RAM 1024 MB 2048 MB 4096 MB
CPU 1 2 4
Schijfruimte 50 GB 50 GB 50 GB
Back-up*
Back-up cyclus Elke 24 uur* Elke 24 uur* Elke 24 uur*
Back-up retentie 14 dagen* 14 dagen* 14 dagen*
Back-up per uur Optioneel Optioneel Optioneel
Dataverkeer p/m 1000 GB 1500 GB 3500 GB
Infrastructuur
High-end hardware
Redundant infrastructuur
Clustering
High Availability netwerk
Failover + Loadbalanced Optioneel Optioneel Optioneel
200Mbit-poort
Extra 100Mbit-poort € 50.- € 50.- € 50.-
Ip-nummers 1 1 1
Optimalisatie & control
VPS-monitoring
SSH-toegang (user level)
DNS-beheer
Controlpanel DirectAdmin-licentie Optioneel Optioneel Optioneel
Prijzen & SLA's
Linux met SLA Basic € 125.- € 199.- € 275.-
Linux met SLA Plus € 149.- € 239.- € 329.-
Windows met SLA Basic € 289.-
Windows met SLA Plus € 349.-
Eenmalige Setup Fee € 350.- € 350.- € 350.-
Vanaf

€ 125.-

Per maand

Neem contact op
Vanaf

€ 199.-

Per maand

Neem contact op
Vanaf

€ 275.-

Per maand

Neem contact op

* Back-up is een aparte dienst die wij in samenwerking met u bepalen.

Wat je van ons kunt verwachten

Volledig beheer

Wij beheren je netwerk, hardware, softwareapplicaties en -platform (OS) en overige ict-resources in onze managed cloudomgeving. Vertrouw op onze daadkrachtige expertise voor monitoring, onderhoud en het oplossen van eventuele storingen in de vorm van SLA’s met support en uptimegaranties. Indien gewenst nemen we ook servicedesktaken op ons.

Werkwijze

We werken enkel met de meest stabiele virtualisatieplatformen. Daarom geven wij de voorkeur aan VMware en RHEV (Red Hat Enterprise Virtualization). Samen onderzoeken we welk platform het best op de wensen van je bedrijf aansluit. Gaat je voorkeur uit naar een ander platform, dan zoeken we graag samen naar een passende oplossing.

High Availability

We beheren de ict van je organisatie op een schaalbaar en krachtig netwerk met kwaliteitshardware, redundante verbindingen en hoogwaardige veiligheidstoepassingen. We bieden qua connectiviteit een exclusieve mix van carriers, hoogwaardige firewallconstructies en DDoS-protectie. Voor maximale uptime zijn alle essentiële netwerkcomponenten redundant uitgevoerd. Ook normeringen en voorzieningen op het gebied van stroom, beveiliging en koeling zijn van het hoogste niveau.

Monitoring en onderhoud

Met SLA’s spreken we op basis van jouw wensen af wanneer en hoe vaak we onderhoud plegen aan het netwerk, de systemen en applicaties. Onze monitoringtools helpen ons 24/7 proactief te handelen bij signalen die kunnen duiden op het ontstaan van problemen. Bij storingen reageren we binnen enkele minuten.

DDoS-protectie

Een DDoS-aanval komt van buitenaf en is niet te voorkomen. We beperken de gevolgen wel, door het netwerk permanent te bewaken met de meest geavanceerde en moderne systemen. We maken uitgebreide analyses van het verkeer op de server om zo onregelmatigheden snel te detecteren en tijdig in te grijpen.

Load balancing

Gebruik load balancing voor een maximale bereikbaarheid van je websites of applicaties. Load balancing zorgt voor een gelijkmatige verdeling van eventuele pieken in belasting over de servers die deel uitmaken van de configuratie. Het is ook mogelijk om tijdelijk extra servers bij te schakelen. Als er vanwege een storing of onderhoud een server uitgezet of herstart moet worden, blijft de afgenomen dienst beschikbaar.

Clustering

Elke applicatie stelt andere eisen aan de configuratie en resources van de server. Denk aan databases, webservers, caching servers, file systems en loadbalancers. Met clustering plaats je elke applicatie op een aparte virtuele server, die is geoptimaliseerd voor die specifieke service. Hiermee heb je een snelle, robuuste totaaloplossing die ook gemakkelijk uitbreidbaar is als extra capaciteit gewenst is.

Managed Firewall

Onze flexibele firewalls zijn voorzien van de modernste technieken. Ze zijn gedeeld in te zetten binnen maatwerkprojecten. Onze firewalls beveiligen in eerste instantie het gehele netwerk, maar kunnen ook integraal deel uitmaken van je maatwerkoplossing. Uiteraard heb je ook de keuze om een virtuele firewall te laten configureren.

Onze firewalls ondersteunen onder andere:

 • VPN, traffic shaping
 • Intrusion Prevention System (IPS)
 • Application Control
 • Vulnerability Management
 • IPv6
 • Webfiltering
 • Layer 2/3 Routing
 • WAN Optimization & Web Caching

Caching

Door diverse caching-technieken toe te passen handelen we taken efficiënt en effectief af. Dit verkort de laadtijden van je website of applicatie aanzienlijk. Opgevraagde pagina’s van de website of applicatie worden opgeslagen in het RAM-geheugen. Wanneer een bezoeker een pagina opvraagt, staat deze daar al klaar om hem vervolgens razendsnel te tonen.

Antivirus en anti-spam

Bescherm je systemen optimaal tegen internetdreigingen als malware, phishing, virussen en spam met onze gedegen antivirus- en anti-spammaatregelen. De impact op (virtuele) hardware is tijdens het continue scannen minimaal, je merkt er niets van. Er zijn veel toepassingen en software verkrijgbaar voor antivirus en anti-spam. We adviseren je graag over de mogelijkheden.

Interesse in Managed hosting? Bel 038-2305010 of stuur een bericht:

Neem contact op

Samenwerken en support

Kwaliteit

Ons netwerk en de daarbij passende beveiliging is van de hoogste kwaliteit. Je data staat in Nederlandse datacenters buiten de invloedssfeer van de Amerikaanse Patriot Act en we zijn ISO 27001- en NEN 7510-gecertificeerd.

SLA's

Kies uit twee niveaus van ondersteuning, werkzaamheden en garanties, die de basis vormen van de SLA (Service Level Agreement):

 • SLA Basis
 • SLA Plus

Personeel

We besteden veel aandacht aan het kennisniveau en de klantbetrokkenheid van onze medewerkers. Bij de implementatie van maatwerkprojecten borgt een projectleider dat we continu de kwaliteit leveren waar we als organisatie voor staan.

Meer informatie

Managed dienstverlening

Magento-hosting valt onder onze managed dienstverlening. Dit houdt in dat wij standaard updates en patches uitvoeren, kleine aanpassingen aan je server doen, 24/7 monitoren op storingen en waar nodig proactief ingrijpen.

Programmeerwerkzaamheden aan je website of wijzigingen aan de serverconfiguratie verzorgen we tegen een uurtarief.

Managed hosting bij Yourhosting

Updates en patches
Werkzaamheden
24/7 Monitoring

Interesse in Managed Hosting?
Bel 038-2305010 of stuur een bericht: