Managed VPS

Vanaf
69,99
p/m

Kies voor Managed VPS bij Yourhosting. Snel, flexibel en zonder zorgen.

Managed VPS: Eigen stukje van de server zonder zorgen

Bij een Managed VPS beheren onze experts jouw server. Wij zorgen ervoor dat je website, applicaties en e-mail snel en stabiel blijven werken, zodat jij er geen omkijken naar hebt. Wij regelen back-ups, monitoring en updates en zorgen voor goede beveiliging. Technische kennis is niet nodig. Zelf instellingen beheren? Dat doe je in de gebruiksvriendelijke VPS-manager. Past een Managed VPS M4 niet bij jouw wensen? Neem dan contact met ons op voor een maatwerk VPS.

Waarom VPS?

VPS staat voor Virtual Private Server. Dit is een eigen afgeschermde omgeving op een fysieke server, een dedicated server. Heb jij een webshop, grote website, wil je bezoekerspieken opvangen voor bijvoorbeeld je ticketbureau of evenement of heb je een eigen server nodig? Dan is een VPS geschikt voor jou. Lees meer over VPS.

Met een VPS-hosting van Yourhosting maak je gebruik van een eenvoudig VPS-platform, het volledige beheer door onze experts, uptime garantie, flexibiliteit en schaalbaarheid van een eigen server. Je Managed VPS is supersnel. Heb je een vraag of verzoek? Onze VPS-specialisten staan altijd voor je klaar.

Managed VPS bij Yourhosting

Volledig beheer door Yourhosting
6 dagen in de week support
Gebruiksvriendelijke VPS-manager
Back-upservice
Meerdere domeinnamen op 1 VPS
Nederlandstalige support
Nederlandse datacenters
Eenvoudig uit te breiden

Waarom Managed VPS?

Wij beheren je VPS

Geen zorgen over het beheer, wij regelen de updates en het onderhoud en zorgen ervoor dat je server optimaal beveiligd is.

Bezoekerspieken opvangen

Heb je caching geconfigureerd? Dan kun je met VPS goed bezoekerspieken opvangen! 

Eigen virtual server

Je maakt gebruik van je eigen stukje van de server. Hierdoor heb je nooit last van andere gebruikers.

Gebruik de eenvoudige Hostingmanager

Je hoeft je eigen VPS niet te beheren, maar het kan wel! In de Hostingmanager voeg je eenvoudig domeinnamen of een SSL toe.

Hoge snelheid

Onze servers maken gebruik van SSD-schijven. Hierdoor is jouw VPS extra snel. 

Onbeperkt aantal websites

Of je nu één website of webshop hebt, of 100, Je bent zelf de baas over je VPS.

Hoge uptime 

Gegarandeerde Uptime van 99%, altijd verzekerd dat jouw website werkt. 

Back-up service 

Managed VPS-en zijn standaard voorzien van extra back-ups voor een snel herstel van individuele VPS-en  

VPS M4

MANAGED


 • Ubuntu VPS
 • 4096 MB RAM
 • 1024 MB SWAP RAM
 • 4 CPU Cores
 • 5000 GB dataverkeer
 • 100 GB SSD opslag

 •  Meer specificaties nodig?
   Neem contact op! 

populair

VPS M3

MANAGED


 • Ubuntu VPS
 • 2048 MB RAM
 • 1024 MB SWAP RAM
 • 3 CPU Cores
 • 2500 GB dataverkeer
 • 80 GB SSD opslag

VPS M2

MANAGED


 • Ubuntu VPS
 • 1024 MB RAM
 • 1024 MB SWAP RAM
 • 2 CPU Cores
 • 1000 GB dataverkeer
 • 60 GB SSD opslag

VPS M1

MANAGED


 • Ubuntu VPS
  512 MB
   RAM
 • 1024 MB SWAP RAM
 • 1 CPU Core
 • 150 GB dataverkeer
 • 25 GB SSD opslag

Meer specificaties

 

VPS M4

MANAGED

populair

VPS M3

MANAGED

VPS M2

MANAGED

VPS M1

MANAGED

RAM4096 MB2048 MB1024 MB512 MB
SWAP RAM1024 MB1024 MB1024 MB1024 MB
SSD Opslag100 GB80 GB60 GB25 GB
CPU Cores4321
Dataverkeer per maand5000 GB2500 GB1000 GB150 GB
50 GB extra schijfruimteOptie---
Processorshet logo van intel Intel 64bit hexacore (6 cores) 2.5 Ghz
BesturingssysteemUbuntuUbuntuUbuntuUbuntu
Back-upservice
Root toegang----
Maandelijkse onderhoud
SLA 3: 24/7 support
Premium VPS-monitoring
Looptijd3 maanden3 maanden3 maanden3 maanden

Is een VPS M4 niet voldoende? 

Neem dan contact met ons op voor een maatwerk oplossing. Vanaf een VPS 4 bieden we graag de mogelijkheid om in samenspraak een VPS-pakket op te stellen. Heb je behoefte aan meer capaciteit, extra RAM, dataverkeer of heb je wensen anders dan dat we bij een VPS M4 bieden? Neem dan contact met ons op.

 

 

Tip: Gebruik caching! 

Caching is het tijdelijk bewaren van gegevens om snellere toegang mogelijk te maken. Met VPS is het een goed idee om gebruik te maken van caching. Hierdoor kan jouw website of applicatie goed bezoekerspieken opvangen en is jouw website sneller. Gebruik je VPS? Stel dan caching in. 

Meer over caching

 

Geen zorgen met Managed VPS

Managed VPS staat voor zorgeloos. Onze specialisten verzorgen je server waardoor jij nooit meer bezig hoeft te zijn met de werking van je e-mail, applicaties of websites. Wij verzorgen de updates en het onderhoud en zorgen ervoor dat je server optimaal beveiligd is. Met Managed VPS kies je voor gemak. Jouw VPS is in handen van de experts.

Jouw VPS is snel en stabiel

Door de SSD-disken is de VPS supersnel. In tegenstelling tot een traditionele HDD is een SSD een stilstaande schijf waardoor een SSD tot wel 4 keer sneller is. De VPS’en van Yourhosting hebben een gegarandeerde hoeveelheid schijfruimte en werkgeheugen.

Meer over Managed VPS

KVM

We gebruiken KVM als virtualisatietechniek. Dit staat voor Kernel-based Virtual Machine en is de meest stabiele techniek in de linux kernel. KVM zorgt ervoor dat je VPS een eigen geheugen heeft en biedt altijd de meest optimale prestaties.

Lees meer over KVM.

Redundante hardware

Je VPS hosten we op state of the art apparatuur in goed beveiligde datacenters in Nederland. Alle componenten zijn dubbel, ook wel redundant genoemd, uitgevoerd. Dit houdt in dat bepaalde onderdelen dubbel aanwezig zijn, zodat je VPS goed blijft werken als er een onderdeel uitvalt. De redundante harddisken die we gebruiken zijn lokale SSD harddisken in een RAID 5 opstelling.

Techniek

Onze VPS maakt gebruik van de beste technieken:

 • KVM
 • SSD
 • Intel 64 bit Hexacore (6 cores)
 • 2.5 Ghz Processors
 • Hot-spare disks en standby servers
 • 1 Gbit/s up- en downloadsnelheid
 • Redundant gigabit network
 • Multi-layer firewall

  Bekijk alle VPS-specificaties.

  Ubuntu

  Het besturingssysteem voor VPS is Ubuntu. Dit is een Linux distributie die bedoeld is voor servertoepassingen. Ubuntu staat erom bekend heel stabiel te zijn, daarom gebruiken wij ook Ubuntu voor onze Managed VPS.

  Back-ups

  Elke nacht maken we een back-up van jouw VPS voor een disaster recovery. Dit betekent dat data off-site naar een ander datacenter geback-upt wordt. Hierdoor kunnen we in geval van nood de back-up terugplaatsen. Managed VPS-en zijn standaard voorzien van extra back-ups voor een snel herstel van individuele VPS-en.

  Kwalitatief beheer door onze VPS-experts

  Wij houden je Managed VPS 24 uur per dag in de gaten. Ook 's nachts en in het weekend is ons technische team actief dat eventuele storingen signaleert en direct aan de slag gaat. Wij leveren volledige support op hardware, netwerk, systeemsoftware, webserver en de mailserver voor Managed VPS. De responstijd op jouw vraag is in de meeste gevallen slechts enkele minuten. De looptijd van Managed VPS is minimaal 3 maanden.

  Met Yourhosting kies je voor maximale prestaties en minimale impact bij een eventuele storing. Met Managed VPS leveren wij standaard support op hardware, netwerk, systeemsoftware (LAMP), de webserver en de mailserver. Wij hosten je VPS op state-of-the-art apparatuur van A-merken in optimaal beveiligde datacentra in Amsterdam.

  Lees meer over het beheer van Managed VPS

  Schaalbaar

  Is je huidige VPS-pakket niet meer voldoende? Als je op een later tijdstip meer prestatiekracht, dataverkeer of ruimte voor je VPS nodig hebt, upgrade je eenvoudig naar een groter pakket. Je hoeft daarom geen investering te doen in dure hardware.

  Veiligheid

  Onze Managed VPS-pakketten worden opgeleverd met Ubuntu LTS als besturingssysteem. Voor software binnen dit besturingssysteem (zoals bijvoorbeeld Apache, MySQL en PHP) komen er vijf jaar lang beveiligingsupdates uit. U bent dus verzekerd van veilige serversoftware.

  Voorkom de ‘onveilig’- melding in browsers

  Steeds meer browsers markeren websites zonder SSL als onveilig. Zo geeft Google Chrome een duidelijke melding weer dat websites zonder SSL-certificaat niet veilig zijn. Het gevolg? Minder conversies en minder sitebezoekers!

  Meer over SSL

  Managed VPS en het beheerpaneel

  Met Managed VPS nemen wij je zorgen uit handen. Natuurlijk heb je wel de mogelijkheid om zelf je VPS te controleren of instellingen aan te passen. Je hebt zelf toegang tot een eenvoudig en gebruiksvriendelijk beheerpaneel voor jouw VPS. Deze Hostingmanager vind je via Mijn Account. 

  In dit beheerpaneel voeg je zelf eenvoudig een domeinnaam toe, stel je de webserver in, voeg je een SSL-certificaat toe en maak je eenvoudig een back-up.

  Kies je VPS pakket

  Dit beheren wij voor jou: 

  De webserver, zodat je websites of applicaties altijd blijven werken 
  De FTP-server die nodig is voor het uploaden van bestanden
  De mailserver zodat je ongestoord mails kunt ontvangen en verzenden 
  Het besturingssysteem zodat je VPS altijd up-to-date is 
  De back-ups
  De geïnstalleerde software zoals PHP of MySQL

  Features voor jouw VPS

  Automatische back-ups

  Elke nacht maken wij een back-up van de gehele VPS. Deze zetten we in als een disaster recovery nodig is. Je maakt zelf eenvoudig een back-up in het VPS-controlepaneel. 

  Zorgeloos online

  Met Managed VPS beheren wij de webserver, de software, mailserver en meer. Dit betekent dat jij tijd hebt voor andere zaken. Een Managed VPS van Yourhosting, wel zo makkelijk.

  Optimale uptime

  Elke VPS heeft een uptimegarantie van 99%. Met Yourhosting kies je voor maximale prestaties en minimale impact bij een eventuele storing. 

  Schaalbaarheid

  Ben je toe aan meer prestatiekracht? VPS van Yourhosting is eenvoudig schaalbaar naar jouw wensen. Upgrade eenvoudig naar een groter pakket in Mijn Account, of voeg extra geheugen of IP-adressen toe. 

  Zorgeloos zakendoen met Managed VPS?

  Wij het beheer, jij het gemak! 

  Kies je Managed VPS-pakket

  Ook interessant

  SSL-Certificaat

  Met een SSL-certificaat bescherm je privacygevoelige informatie met een versleutelde verbinding. Verwerk je met jouw website of applicatie persoonsgegevens, bijvoorbeeld via een contactformulier of betaalmogelijkheid? Dan is SSL zelfs verplicht! (link naar blog) Ook helpt het bij de vindbaarheid van je website.  

  Bestel vandaag nog een SSL-certificaat

  Unmanaged VPS

  Met Managed VPS heb je geen omkijken. Wij regelen het beheer en onderhoud van je VPS. Beheer je liever zelf je VPS inclusief updates en back-ups? Dan is Unmanaged VPS een goede keuze. Met Unmanaged VPS heb je complete vrijheid om jouw VPS te beheren.

  Meer over Managed VPS
   

  Veelgestelde vragen over VPS

  • Wat is VPS? 
   VPS staat voor Virtual Private Server. Het is een eigen afgeschermde omgeving op een fysieke server. Deze fysieke server is opgedeeld in meerdere VPS-en doormiddel van virtualisatietechnieken. Met een VPS-pakket heb je dezelfde mogelijkheden als met een eigen fysieke dedicated server. Lees meer over VPS.
  • Wat is KVM? 
   KVM is de vitualisatietechniek waar wij mee werken. KVM staat voor Kernel-based Virtual Machine en staat bekend op zijn stabiliteit. Met KVM is je VPS verzekerd van een eigen geheugen. Lees meer over KVM.
  • Hoe werken de back-ups? 
   Managed VPS-en zijn standaard voorzien van dagelijkse backups voor het snel kunnen herstellen van individuele bestanden en VPS-en. Meer over back-ups.
  • Wat is het verschil tussen Managed VPS en Unmanaged VPS? 
   Bij een Unmanaged VPS ben je zelf verantwoordelijk voor het beheer van je VPS. Bij Managed VPS nemen wij deze zorg uit handen. Wij zorgen dag en nacht voor de bereikbaarheid van je VPS en leveren volledige support op onder meer de hardware, netwerk, webserver en mailserver. Lees meer over Managed VPS.

  Naar de VPS supportpagina

  Vergaande service

  Gemotiveerde medewerkers staan je graag te woord, ook ‘s avonds en op zaterdag. Klanten beoordelen onze service met een 8,5.

  Jarenlange ervaring

  We hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van hosting, domeinnamen en websites, en investeren continu in de verdere ontwikkeling van onze kennis.

  Betrouwbaar

  We hosten je website op geavanceerde apparatuur met een uptime van 99%. Voor al onze pakketten geldt maar liefst 100 dagen: Niet goed? Geld terug!