Webhosting


Ontwikkel supereenvoudig je website op betrouwbare en snelle webhosting. Hier vind je alles wat je nodig hebt om te starten met je website.  

Kies direct je webhosting

Webhosting, wat is dat? 

Webhosting, ook wel website hosting, web hosting of hosting genoemd, is het onderbrengen van je website op een grote computer (server) die altijd verbonden is met internet en altijd aan staat. Op die manier is je website bereikbaar voor al je bezoekers. Met webhosting huur je eigenlijk een stukje webruimte op een server die in een datacenter staat. Op deze server staan dan de bestanden die samen jouw website of applicatie vormen.

Ga direct naar de hostingpakketten

Welke webhosting heb je nodig?

Bij het kiezen van je webhosting let je vooral op snelheid, zodat je een lekker snelle website kunt maken, opslagruimte zodat er voldoende ruimte is voor het maken van je website, e-mail en dataverkeer. Bij Yourhosting is je dataverkeer onbeperkt, zodat je nooit tekortkomt. Ga je net beginnen of blijft je website klein? Dan heb je aan een start-pakket genoeg. Upgraden kan altijd nog!  

Webruimte is nodig:

Als je een website of webshop wilt maken
Als je alleen wilt e-mailen met je domeinnaam. Kies in dit geval voor e-mailhosting.
 • Max
 • Voor grote websites
  of grote webshops

 • € 20,99

  p/m
 • Actie: Nu de eerste 3 maanden:
  € 0,99 per maand

 • Geoptimaliseerd voor WordPressLogo van WordPress
 • Snelheid:Progressbar l
 • 100 GB schijfruimte
 • Onbeperkt dataverkeer
 • 250 e-mailadressen
 • 15 GB mailboxgrootte
 • 25 MySQL databases
 • 1 website per pakket
 • Plus
 • Voor middelgrote websites
  of kleine webshops

 • € 15,99

  p/m
 • Actie: Nu de eerste 3 maanden:
  € 0,99 per maand

 • Geoptimaliseerd voor WordPressLogo van WordPress
 • Snelheid:Progressbar l
 • 50 GB schijfruimte
 • Onbeperkt dataverkeer
 • 100 e-mailadressen
 • 10 GB mailboxgrootte
 • 10 MySQL databases
 • 1 website per pakket
 • Start
 • Voor kleine websites
  en blogs

 • € 10,99

  p/m
 • Actie: Nu de eerste 3 maanden:
  € 0,99 per maand

 • Geoptimaliseerd voor WordPressLogo van WordPress
 • Snelheid:Progressbar l
 • 25 GB schijfruimte
 • Onbeperkt dataverkeer
 • 50 e-mailadressen
 • 5 GB mailboxgrootte
 • 5 MySQL databases
 • 1 website per pakket

Meer specificaties

Schijfruimte

Max

Pakket

populair

Plus

Pakket

Start

Pakket

Totale opslag (GB)*100 GB50 GB25 GB
Max. grootte mailbox15 GB10 GB5 GB
Max. domeinnamen111
Aantal mailboxen25010050
Gratis upgraden
Max. grootte mailbox15 GB10 GB5 GB
Max. domeinnamen111
Aantal mailboxen25010050
Gratis upgraden
E-mailaliassen
Spamfilter
Virusscanner
Webmail
Mailinglist
IMAP4 / POP3
Afwezigheidsberichten
Forwarding
Webruimte100 GB50 GB25 GB
DataverkeerOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
MySQL-databases25105
FTP-gebruikersOnbeperkt11
PHP 7.4 en PHP 8.0
Back-upbeheer
Beveiligde mappen
Online FTP-beheer
Custom errorpagina's
Statistieken
Gratis SSL
FacturatieJaarlijksJaarlijksJaarlijks
Forwarding en DNS
Max. domeinnamen111
Subdomeinnamen
Joomla
WordPress
Drupal
Prestashop
phpBB
Lazarus
GBook
phpBB
OpenCart
Coppermine
MediaWiki
Malware beveiliging
Automatisch malware opschonen
DDoS-protectie
Brute-force beveiliging
 

€ 20,99 p/m

Actie: Nu de eerste 3 maanden:
€ 1,- per maand

€ 15,99 p/m

Actie: Nu de eerste 3 maanden:
€ 1,- per maand

€ 10,99 p/m

Actie: Nu de eerste 3 maanden:
€ 1,- per maand

Wat krijg je bij je webhosting pakket?

E-mail

een zakelijk e-mailadres aanmaken voor jou en eventueel je collega's? Standaard bij je webhostingpakket maak je een e-mailadres waar je domeinnaam in voorkomt.  

Onbeperkt dataverkeer

Nooit meer druk maken over limieten van je dataverkeer, al onze webhostingpakketten hebben standaard onbeperkt dataverkeer.  

SSL

Kies je voor extra vertrouwen met een betaald certificaat, of kies je voor de gratis optie? Standaard krijg je bij je webhosting een Lets Encrypt SSL. Je moet ‘m alleen nog even zelf aanzetten.

Met één klik installeren

Of je nu kiest voor WordPress of een andere sitebuilder, je installeert jouw optie probleemloos op je pakket via de hostingmanager Plesk.

Goede snelle support

6 dagen in de week staan onze deskundige medewerkers voor je klaar voor al je vragen over websites, je domeinnaam of ander product. Bel, app, mail of chat, wat jij wilt! 

Niet goed, geld terug

Ben je niet tevreden met de diensten die Yourhosting je levert? Binnen 100 dagen krijg je geld terug.

Veiligheid

of het nu gaat om spamfilters voor je e-mail of bescherming tegen malware en DDoS. Bij Yourhosting zit je goed voor veilige en betrouwbare hosting met Nederlandse datacenters.

WordPress Tookit

Kies je voor WordPress? In de hostingmanager Plesk maak je gebruik van de handige Wordpress toolkit. Updaten, onderhouden of je plugins beheren? Appeltje eitje met de toolkit.

Website hosting van Yourhosting

Of je nu net begint of al een website of webshop hebt, jouw online-ervaring doet ertoe. Als één van de grootste hostingproviders van Nederland, vinden wij het belangrijk dat jij je als klant gehoord voelt en dat je op onlinegebied het beste uit je website haalt. We hebben meer dan 15 jaar ervaring met webhosting en domeinnamen en hebben al meer dan 200.000 ondernemers mogen helpen met hun online avontuur.  

Bij webhosting van Yourhosting host je ruimte op een van onze servers in Amsterdam. Wij beheren deze servers en zorgen ervoor dat je website veilig en bereikbaar is. Voor het hosten van een website hoef je geen verstand te hebben van servers of configuraties. Wij regelen het allemaal voor je. Bovendien kun je al binnen enkele minuten na bestellen aan de slag met je website.

Het datacenter in Amsterdam
Ons team van experts staat voor je klaar

De beste support

Ons team van experts staan graag voor je klaar voor al je vragen, deskundigheid en klantvriendelijkheid. Chat, e-mail, whatsapp of telefoon, wat je vraag ook is, we helpen je graag. Ook als je hulp nodig hebt met SEO, een snelle website of een website maken, via onze blogs helpen wij je met het beste online resultaat. 

Andere webhostingopties

Shared Hosting

Zie je de termen webhosting, hosting, web hosting of shared hosting voorbijkomen? Meestal wordt er hetzelfde bedoeld. Shared hosting is de meest voorkomende vorm van webhosting. Met webhosting huur je een stukje opslag en rekenkracht van de server, dit is nodig om je website online te plaatsen en bezoekers te ontvangen op je website. 

Bij shared hosting deel je de server met andere gebruikers. Shared hosting wordt het meest gekozen voor gewone websites. Je kunt bij Yourhosting kiezen uit verschillende hostingpakketten. Ga je net beginnen? Dan heb je vaak aan een Start pakket genoeg. Upgraden kan altijd nog via Mijn Yourhosting. Heb je hulp nodig? In dit blog lees je wanneer je welk hostingpakket nodig hebt.

Bestel gelijk een hostingpakket

VPS-Hosting

Wil je onafhankelijk zijn van de drukte van andere websites, of heb je specifieke technische wensen voor bijvoorbeeld de software die je gaat gebruiken, kies dan voor VPS-hosting. Een VPS (Virtual Private Server) is een virtuele omgeving die op een volledig zelfstandig deel van de server wordt aangemaakt en gegarandeerde processorcapaciteit en RAM-geheugen heeft. 

Een VPS geeft je veel vrijheden op technisch gebied. Ga je gebruik maken van software als Ubuntu, kies dan voor een VPS. Ook voor webshops is een VPS een uitkomst, met een VPS vang je bezoekerspieken goed op, waardoor je webshop altijd bereikbaar is.

VPS Hosting

E-mailhosting

Wil je alleen e-mailen met je domeinnaam? Dan is e-mailhosting genoeg voor jou. Met deze vorm van webhosting, host je alleen je domeinnaam en je e-mailpakket, waardoor je altijd en overal email kunt versturen en ontvangen.

E-mailhosting

Reseller Hosting

Met reseller hosting verkoop je de Yourhosting-diensten onder je eigen naam aan je klanten. Dit is mogelijk vanaf drie klanten. Ben je reseller of wil je reseller worden? Dan krijg je vanaf drie klanten een vaste factuurkorting, korting op domeinnamen en heb je zelf het beheer over je klanten.

Reseller Hosting

Veelgestelde vragen over webhosting

Je hebt webhosting nodig voor je website of applicatie, maar waar begin je? Door het beantwoorden van de volgende vragen kun je een goede keuze maken uit de hostingpakketten:

1. Hoeveel ruimte heb ik nodig?

2. Hoeveel bezoekers verwacht ik op mijn website?

3. Hoeveel e-mailadressen wil ik gebruiken

4. Met welke software wil ik mijn website maken?

5. Heb ik flexibiliteit nodig?

Een Start pakket is vaak genoeg voor een kleine website of blog. Ben je bijvoorbeeld ZZP’er en wil je een website met een paar pagina’s, een blog of een contactformulier maken en heb je daarbij ook een e-mailadres nodig, dan heb je aan een kleiner pakket genoeg. 

Voor kleine webshops raden we minimaal een Plus pakket aan. Ook als je veel bezoekers verwacht op je website of veel aan je bezoekers wilt laten zien door middel van video’s of grote afbeeldingen, dan is een Plus pakket genoeg. 

Pak je het groot aan en ga je een website voor een onderneming maken, heb je veel e-mailadressen nodig of heb je meer opslag nodig, kies dan voor een Max pakket. Voor (grote) webshops raden we eigenlijk altijd een VPS aan. Met een VPS deel je de server niet met andere gebruikers en heb je meer technische vrijheden.

Na het kiezen van je domeinnaam kies je voor webhosting. Webhosting is een stukje op de server, waar je de bestanden van je website plaatst. Hosting heb je dus nodig om je website te maken en zichtbaar te laten zijn voor jou en je bezoekers.

Ja! Bij elk pakket krijg je standaard ook de mogelijkheid één of meerdere e-mailadressen aan te maken met je domeinnaam en vervolgens e-mails te versturen en ontvangen.

Wordpress hosting is webhosting geoptimaliseerd voor WordPress. Onze webhostingpakketten zijn standaard geoptimaliseerd voor WordPress en daardoor de perfecte match als je een website wilt maken met WordPress. In de hostingmanager Plesk beheer je jouw WordPress installatie ook nog eens makkelijk zelf.