Verkozen tot de snelste webhoster
Deskundige support
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Gratis website bij je domeinnaam
Verkozen tot de snelste webhoster

Webhosting


Alles wat je nodig hebt voor de hosting van je website. Kies je hostingpakket, ook per maand beschikbaar! 

Direct hosting bestellen

Wat is webhosting?

Webhosting, ook wel hosting genoemd, is het onderbrengen van je website op een grote computer (server) die altijd verbonden is met internet en altijd aan staat. Op die manier is je website bereikbaar voor al je bezoekers. Met webhosting huur je eigenlijk een stukje webruimte op een server die in een datacenter staat. Op deze server staan dan de bestanden die samen jouw website of applicatie vormen.

Ga direct naar de hostingpakketten

Hosting van Yourhosting


Ga jij voor een jaarpakket of een maandpakket? Met een maandpakket kies je voor flexibiliteit, betalen en opzeggen kan per maand. Ga je liever voor een lagere prijs? Kies dan voor een jaarpakket. Bij webhosting van Yourhosting host je ruimte op een van onze servers in Amsterdam. Wij beheren deze servers en zorgen ervoor dat je website veilig en bereikbaar is. Voor het hosten van een website hoef je geen verstand te hebben van servers of configuraties. Wij regelen het allemaal voor je.

Wanneer heb ik hosting nodig?

Je hebt webhosting nodig als je een website of webshop wilt maken. Met webhosting zorg je ervoor dat je website altijd blijft werken zichtbaar is voor je websitebezoekers. Met een webhosting-pakket kun je ook e-mailen. Wil je alleen mailen met je eigen domeinnaam? Kies dan voor e-mailhosting. 

Webhosting is nodig:

Als je een website of webshop wilt maken
Als je alleen wilt e-mailen met je domeinnaam. Kies in dit geval voor e-mailhosting.

Soorten Hosting

Yourhosting biedt verschillende vormen van webhosting aan: 

Bij Yourhosting bieden we Shared Hosting, VPS Hosting, Email Hosting en Reseller Hosting aan

Shared Hosting

Zie je de termen webhosting, hosting of shared hosting voorbijkomen? Meestal wordt er hetzelfde bedoeld. Shared hosting is de meest voorkomende vorm van webhosting. Met webhosting huur je een stukje opslag en rekenkracht van de server, dit is nodig om je website online te plaatsen en bezoekers te ontvangen op je website. 

Bij shared hosting deel je de server met andere gebruikers. Shared hosting wordt het meest gekozen voor gewone websites. Je kunt bij Yourhosting kiezen uit verschillende hostingpakketten. Ga je net beginnen? Dan heb je vaak aan een XS- of een S-pakket genoeg. Upgraden kan altijd nog via Mijn Account. Heb je hulp nodig? In dit blog lees je wanneer je welk hostingpakket nodig hebt.

Bestel gelijk een XS- of S-pakket

VPS-Hosting

Wil je onafhankelijk zijn van de drukte van andere websites, of heb je specifieke technische wensen voor bijvoorbeeld de software die je gaat gebruiken, kies dan voor VPS-hosting. Een VPS (Virtual Private Server) is een virtuele omgeving die op een volledig zelfstandig deel van de server wordt aangemaakt en gegarandeerde processorcapaciteit en RAM-geheugen heeft. 

Een VPS geeft je veel vrijheden op technisch gebied. Ga je gebruik maken van software als Ubuntu of Magento, kies dan voor een VPS. Ook voor webshops is een VPS een uitkomst, met een VPS vang je bezoekerspieken goed op, waardoor je webshop altijd bereikbaar is.

VPS Hosting

E-mailhosting

Wil je alleen e-mailen met je domeinnaam? Dan is e-mailhosting genoeg voor jou. Met deze vorm van webhosting, host je alleen je domeinnaam en je e-mailpakket, waardoor je altijd en overal email kunt versturen en ontvangen.

E-mailhosting

Reseller Hosting

Met reseller hosting verkoop je de Yourhosting-diensten onder je eigen naam aan je klanten. Dit is mogelijk vanaf drie klanten. Ben je reseller of wil je reseller worden? Dan krijg je vanaf drie klanten een vaste factuurkorting, korting op domeinnamen en heb je zelf het beheer over je klanten.

Reseller Hosting

Website hosten met supersnelle hosting

Wij bieden je graag supersnelle webhosting. Een snelle website is belangrijk voor de vindbaarheid van je website en de gebruikservaring van jouw sitebezoekers, maar heeft ook directe invloed op het aantal aankopen via jouw website!

snelste webhoster van nederland

Van domeinnaam tot webhosting

Wil je een website maken? Dan heb je een domeinnaam en webhosting nodig.

1
Kies domeinnaam
je eigen .nl voor maar € 1.-
2
Kies hostingpakket
hosting vanaf € 2.- p/mnd
3
Kies je SSL-certificaat
SSL vanaf 2,41 p/mnd
4
Maak en publiceer
Kies je CMS en ga aan de slag!

Wat is belangrijk voor de keuze van webhosting?

Je hebt webhosting nodig voor je website of applicatie, maar waar begin je? Door het beantwoorden van de volgende vragen kun je een goede keuze maken uit de hostingpakketten:

  • Hoeveel ruimte heb ik nodig?
  • Hoeveel bezoekers verwacht ik op mijn website?
  • Hoeveel e-mailadressen wil ik gebruiken
  • Met welke software wil ik mijn website maken?
  • Flexibiliteit

Vind je de kosten belangrijk? Kies dan voor een hostingpakket per jaar. Heb je liever veel flexibiliteit, ga dan voor een maandpakket. Kies je hostingpakket, selecteer of je voor een maand- of jaar wilt betalen en rond je bestelling af met een domeinnaam.

Een S- of een XS-pakket is vaak genoeg voor een kleine website of blog. Ben je bijvoorbeeld ZZP’er en wil je een website met een paar pagina’s, een blog of een contactformulier maken en heb je daarbij ook een e-mailadres nodig, dan heb je aan een kleiner pakket genoeg. 

Voor kleine webshops raden we minimaal een M-pakket aan. Ook als je veel bezoekers verwacht op je website of veel aan je bezoekers wilt laten zien door middel van video’s of grote afbeeldingen, dan is een M-pakket genoeg. 

Pak je het groot aan en ga je een website voor een onderneming maken, heb je veel e-mailadressen nodig of heb je meer opslag nodig, kies dan voor een L- of XL-pakket. 

Voor (grote) webshops raden we eigenlijk altijd een VPS aan. Met een VPS deel je de server niet met andere gebruikers en heb je meer technische vrijheden.

 Bestel direct je hostingpakket
 

Tevredenheidsgarantie. 100 dagen: Niet goed? Geld terug!

Webhosting van Yourhosting

Supersnelle hosting 
Infrastuctuur
Veiligheid
Optimale service
Niet goed? Geld terug! 

Blogposts: