• 15 jaar ervaring
 • Persoonlijke support
 • 160.000 tevreden klanten
Yourhosting Skype logo

Waar teamwork
werkelijkheid wordt

Yammer Enterprise is het besloten sociale netwerk van uw bedrijf dat u en uw teams helpt alles onder controle te houden. Start gesprekken, werk samen aan bestanden en organiseer projecten, zodat u meer kunt doen en sneller kunt werken. U krijgt gratis hulp op afstand bij de basisinstallatie, zo kunt u direct aan de slag.

vanaf 3.45

5 redenen om Yammer Enterprise te kiezen

Microsoft Yammer Enterprise voor Office 365

Yammer Enterprise is de upgrade van Yammer Basic. Yammer Basic zit al in verschillende Office 365-abonnementen van Yourhosting. U kunt nu upgraden naar Yammer Enterprise als uw Office 365-abonnement hiervoor geschikt is. Wilt u geen Office 365-abonnement afnemen maar wel profiteren van alle functionaliteiten van Yammer Enterprise? Neem dan nu een los abonnement af.

Bestel direct

Breng uw team bij elkaar

Met Yammer Enterprise is het gemakkelijk om uw team snel bij elkaar te brengen, zodat ze gesprekken kunnen voeren, kunnen samenwerken aan bestanden en meer.

Geef uw teams een thuis

Gebruik een Yammer-groep om personen, gesprekken en gegevens bij elkaar te brengen, zodat het werk altijd en overal kan worden gedaan.

Houd contact met anderen

Voeg relevante personen toe aan gesprekken om teamwork te vergemakkelijken.

Werk samen buiten uw organisatie

Stroomlijn projecten door klanten en leveranciers in gesprekken te betrekken, zodat het hele team op één plaats kan samenwerken.

Slimmer en sneller werken in teams

Yammer Enterprise is gebaseerd op open communicatie, zodat teamleden snel aan de slag kunnen, beschikken over meer context rondom het werk dat ze doen en betere beslissingen kunnen nemen.

Blijf op de hoogte

Teams werken beter samen als ze over voldoende context beschikken. Start een Yammer-gesprek vanuit een Office-document om iedereen snel op de hoogte te brengen.

Grotere zichtbaarheid leidt tot betere beslissingen

Yammer Enterprise helpt u relevante gesprekken, groepen, bestanden en personen binnen het hele bedrijf te vinden.

Werk vanaf elke locatie

Via de mobiele app van Yammer kunt u vanaf vrijwel elke locatie deelnemen, zodat u nooit meer iets hoeft te missen.

Verdeel uw aandacht tussen teams

Yammer Enterprise biedt één weergave voor meerdere teams, zodat u meerdere projecten kunt beheren en uw kennis met het hele bedrijf kunt delen.

Werken met verschillende projectteams

Met Yammer Enterprise kunt u eenvoudig projectgroepen vinden en ertussen schakelen, waarbij de meest relevante groepen worden weergegeven op basis van uw interesses en interacties.

Blij op de hoogte van belangrijke gesprekken

Gebruik uw Postvak IN om georganiseerd te blijven met @-vermeldingen, aankondigingen, gesprekken en privéberichten waarvan u deel uitmaakt.

Uitgebreide controle over uw netwerk

Met Yammer Enterprise heeft u uitgebreide controle over het uiterlijk, het beheer van inhoud en lidmaatschappen, of de beveiliging van het Yammer-netwerk.

Yammer Enterprise bevat functies voor het toepassen van een huisstijl, beveiliging en administratieve functies waarmee het privénetwerk kan worden aangepast en beveiligd.

 • Creëer een aangepast ontwerp zodat u het netwerk de huisstijl van uw bedrijf meegeeft.
 • Maak gebruik van geavanceerde configuratie-instellingen waarmee een algemeen beheermodel voor gebruikers en content management wordt geboden.
 • Beheer de toegang en beveiliging van het netwerk met besturingselementen.
 • Exporteer netwerkgegevens voor rapportages, bewaring en analyse.
 • Geavanceerde integratie waaronder Directory-synchronisatie en eenmalige aanmelding.

Microsoft Gold Certified Partner

Wij zijn Microsoft Gold Certified Partner. Deze hoogste status binnen het Microsoft Partner Network wordt toegekend aan partners die voldoen aan zware toelatingseisen op het gebied van klantreferenties, succesvolle implementaties, specialisatie en certificering van medewerkers.

Prijzen

Yammer Enterprise

3.45 per maand

Waar teamwork werkelijkheid wordt
 • Sociaal werken

 • Naadloze integratie met Office 365

 • Uitgebreide beheer- en
  configuratiemogelijkheden
Bestel

Product toevoegen aan winkelmandje


Hier komt de product naam Type abonnement

Aantal:
10,60

per maand

€ 14,60

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2017

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2017