Alphamega Hosting wordt binnenkort Yourhosting

Op 1 januari wordt Alphamega Hosting Yourhosting! We bundelen onze Eindhovense roots met de Zwolse nuchterheid om jou zo nog beter te kunnen helpen met al je vragen over hosting en websites. Binnenkort gaat de website van Alphamega Hosting op in Yourhosting. Dit betekent dat je de website van Alphamega Hosting niet meer kunt bezoeken en automatisch wordt doorgestuurd naar de website van Yourhosting. 

Volop voordelen met Alphamega Hosting en Yourhosting  

Samen staan we sterker. Daarom combineren we de eigenheid, creativiteit en gezellgheid van Alphamega met die van Yourhosting, zodat we een unieke mix hebben van behulpzaamheid, professionaliteit en bereikbaarheid! Door onze krachten te bundelen kunnen wij jou nog beter helpen met al je vragen over jouw online succes. 

Meer over Yourhosting

 

 

 

 

Alphamega Hosting
Alphamega team

Over Alphamega Hosting

Al bijna 17 jaar zorgt deze enthousiaste club slimmerikken van Alphamega voor meer dan 50.000 websites! Alphamega hosting is een relatief oude hosting partij (gestart in 2001) die nog steeds zeer veel klanten bedient. Het bedrijf is gevestigd in Eindhoven en is ook telefonisch bereikbaar voor vragen of support. Vanaf 1 januari helpen we je natuurlijk nog steeds graag, maar dan onder de naam Yourhosting.

Alphamega Hosting

Met de Succes Hosting van Alphamega Hosting heb je de maximale vrijheid om je site precies zo te maken als jij het graag wilt. Ook is Alphamega Hosting de betrouwbare partner als het gaat om WordPress Hosting. Dat verandert gelukkig niet bij Yourhosting. Met de webhosting van Yourhosting ben je nog altijdverzekerd van betrouwbare hosting zodat jij een succesvolle website kunt opzetten. 

Meer over Hosting

Alphamega hosting

het begint bij een domeinnaam van Alphamega Hosting

Een domeinnaam is de naam van je website, maar ook een belangrijk onderdeel van je e-mailadres. De domeinnamen die je bij Alphamamegahosting hebt geregistreerd neem je gewoon mee naar Yourhosting. Heb je nog geen domeinnaam? Dan kun je deze ook bij Yourhosting registreren. 

 

www.
Aantrekkelijke welkomsttarieven
6 dagen per week support
 Telefonische helpdesk

Veelgestelde vragen over Alphamega Hosting

Ben je klant bij Alphamega Hosting? Dan kun je nog altijd inloggen in je vertrouwde klantportaal van Alphamega via de website van Alphamega. Als dit op een later moment wijzigt dan informeren we je hierover en kun je dan inloggen via Yourhosting.nl 

Met de Alphamega webmail heb je toegang tot je e-mailboxen vanaf je browser. Je mailbox is nog gewoon bereikbaar, dus je hoeft niets aan te passen. Als de webmail op een later moment niet meer bereikbaar is via alphamega.nl dan kun je nog steeds inloggen via de website van Yourhosting en je kunt gelijk bij je e-mail. De instructies hiervoor volgen wanneer het zover is.