Alphamega Hosting is nu Yourhosting

Sinds 1 januari 2022 is Alphamega Hosting onderdeel van Yourhosting! Vanaf 19 januari 2023  zal de website alphamega.nl niet langer bereikbaar zijn. Wanneer je vanaf deze datum alphamega.nl bezoekt dan word je automatisch doorgestuurd naar yourhosting.nl.

We bundelen onze Eindhovense roots met de Zwolse nuchterheid om jou zo nog beter te kunnen helpen met al je vragen over hosting en websites. Als Alphamega klant kun je vertrouwen op de jarenlange ervaring van Yourhosting. Samen kunnen we jou nog beter helpen om je bedrijf of website succesvol te maken!

Ben je klant van Alphamega en ben je benieuwd wat er vanaf 19 januari 2023 voor jou verandert?

Bekijk de informatiepagina

Volop voordelen met Alphamega Hosting en Yourhosting  

Samen staan we sterker. Daarom combineren we de eigenheid, creativiteit en gezellgheid van Alphamega met die van Yourhosting, zodat we een unieke mix hebben van behulpzaamheid, professionaliteit en bereikbaarheid! Door onze krachten te bundelen kunnen wij jou nog beter helpen met al je vragen over jouw online succes. 

Meer over Yourhosting

 

 

 

 

Alphamega Hosting
 

Over Alphamega Hosting

Al bijna 17 jaar zorgt deze enthousiaste club slimmerikken van Alphamega voor meer dan 50.000 websites! Alphamega hosting is een relatief oude hosting partij (gestart in 2001) die nog steeds zeer veel klanten bedient. Het bedrijf is gevestigd in Eindhoven en is ook telefonisch bereikbaar voor vragen of support. We helpen je natuurlijk nog steeds graag, maar dan onder de naam Yourhosting.

Alphamega Hosting

Met de Succes Hosting van Alphamega Hosting heb je de maximale vrijheid om je site precies zo te maken als jij het graag wilt. Ook is Alphamega Hosting de betrouwbare partner als het gaat om WordPress Hosting. Dat verandert gelukkig niet bij Yourhosting. Met de webhosting van Yourhosting ben je nog altijdverzekerd van betrouwbare hosting zodat jij een succesvolle website kunt opzetten. 

Meer over Hosting

Alphamega hosting

het begint bij een domeinnaam van Alphamega Hosting

Een domeinnaam is de naam van je website, maar ook een belangrijk onderdeel van je e-mailadres. De domeinnamen die je bij Alphamamegahosting hebt geregistreerd neem je gewoon mee naar Yourhosting. Heb je nog geen domeinnaam? Dan kun je deze ook bij Yourhosting registreren. 

 

www.
Aantrekkelijke welkomsttarieven
6 dagen per week support
 Telefonische helpdesk

Veelgestelde vragen over Alphamega Hosting

Ben je klant bij Alphamega Hosting? Dan kun je nog altijd inloggen in je vertrouwde klantportaal van Alphamega. Dit doe je vanaf 19 januari 2023 via yourhosting.nl i.p.v. via alphamega.nl. Klik op yourhosting.nl rechtsboven op 'Inloggen' -> 'Mijn account' en log daar in met de bij jou bekende inloggegevens. Je wordt dan automatisch ingelogd op Mijn Alphamega (voortaan Mijn Yourhosting).

Met de Alphamega webmail heb je toegang tot je e-mailboxen vanaf je browser. Je mailbox is nog gewoon bereikbaar, dus je hoeft niets aan te passen. Je kunt je webmail nog steeds bezoeken via webmail.jouwdomeinnaam.nl. Ook kun je vanaf nu ook inloggen op de webmail via Yourhosting.nl door rechtsboven op 'Webmail' te klikken.