Argeweb wordt binnenkort Yourhosting

Argeweb wordt op 1 januari 2022 onderdeel van Yourhosting. Dit betekent dat de website van argeweb binnenkort niet meer bereikbaar is. wanneer je deze website probeert te bezoeken, je wordt vanaf dat moment automatisch doorgestuurd naar Yourhosting.nl.

Bij Yourhosting kun je dezelfde service verwachten als bij Argeweb. Alle medewerkers van Argeweb zijn gebleven, dus de kans is groot dat je door een klantenservice medewerker wordt geholpen die je nog kent van Argeweb. We zijn dus nog steeds de meest klantvriendelijke webhoster! 


Alle voordelen onder één dak 

Door onze specialisten, technologie en gezamenlijke kennis van Argeweb en Yourhosting bij elkaar te brengen, kunnen we onze diensten eenvoudiger, sneller en betrouwbaarder maken. Voor klanten van Argeweb heeft dit dus veel voordelen. Ook kunnen we beter je (technische) vragen beantwoorden én nieuwe diensten aanbieden waar veel vraag naar is. Als Yourhosting kunnen we je dus nog beter helpen en heb je alle voordelen onder één dak!

Meer over Yourhosting

Argeweb wordt Yourhosting
Populaire extensies

Over Argeweb

Argeweb heeft al 21 jaar ervaring met webhosting en streeft ernaar de meest klantvriendelijke hosting provider van Nederland te zijn. Als we naar de reviews van onze klanten kijken dan is dat de afgelopen jaren enorm goed gelukt! Onze klanten zijn niet alleen blij met onze service maar ook met onze betrouwbare webhosting. We doen er alles aan om jou blij te maken, en zullen dat zeker blijven doen onder de naam Yourhosting. Dit doen we met premium service. Bij Argeweb denken we graag in oplossingen, dat blijven we ook doen.  

De afgelopen jaren was ons kantoor gevestigd in Maassluis. Doordat er steeds meer vanuit huis wordt gewerkt en we verdergaan als Yourhosting is ons kantoor voortaan gevestigd in Zwolle.  

 

Argeweb webhosting 

De vertrouwde Argeweb webhosting kenmerkte zich door snelheid, veiligheid, gratis SSL en uitstekende service. Hier is gelukkig niets aan veranderd, de webhosting van Yourhosting is net zo goed als die van Argeweb. Net als bij de Argeweb webhosting profiteer je bij Yourhosting ook van vele voordelen als goede support, snelheid en standaard e-mail bij je hostingpakket. Kom je ergens niet uit? De klantenservicemedewerkers van Argeweb helpen je nu graag onder de naam Yourhosting.

Wil je meer weten over de hosting van Yourhosting, dan vertellen wij je daar graag meer over. 

Meer over Hosting

Argeweb Webhosting
Argeweb Domeinnaam

Argeweb Domeinnaam

Een domeinnaam is enorm belangrijk voor je website, denk er daarom goed over na welke domeinnaam je wilt gaan gebruiken. Had je bij Argeweb keuze uit ruim 500 domeinextensies, bij Yourhosting zijn dat er ruim 900, alijd iets te kiezen! Tussen een Argeweb domeinnaam of een Yourhosting domeinnaam zitten geen verschillen, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

Net als Argeweb heeft Yourhosting een enorme keuze uit verschillende domeinnamen. Zoek je een nieuwe domeinnaam? Geen probleem! Yourhosting biedt meer dan 900 verschillende domeinextensies aan, keuze genoeg dus. Je kunt bij ons direct een domeinnaam registreren. En standaard bij je domeinnaam krijg je de mogelijkheid om je domein door te sturen naar een ander domein. 

 

www.
Aantrekkelijke welkomsttarieven
Telefonische support
6 dagen per week bereikbaar

VPS van Argeweb

Waar Argeweb alleen VPS’en aanbiedt waarbij je zelf verantwoordelijk bent voor het technisch beheer (unmanaged), is het bij Yourhosting ook mogelijk om een Managed VPS af te nemen. Met een Managed VPS onderhouden de specialisten jouw virtuele server, zodat deze altijd goed werkt en veilig en up-to-date blijft. Heb je een grote website, maar weinig kennis over het onderhouden van een VPS? Dan is een managed VPS ideaal. Bekijk de mogelijkeden van een managed VPS. 

Managed VPS

VPS van Argeweb

Veelgestelde vragen over Argeweb

Inloggen bij Argeweb kon je voorheen eenvoudig doen via de Argeweb website. Omdat de website van Argeweb binnenkort niet meer bestaat kun je binnenkort inloggen in Mijn Argeweb via de website van Yourhosting.

Met Argeweb webmail kun je eenvoudig je e-mailboxen openen en beheren vanuit je webbrowser. Voor Argeweb webmail hoef je dus niets te installeren, je kunt direct aan de slag door in te loggen met de juiste gegevens. Omdat de website van Argeweb binnenkort niet meer bestaat kun je vanaf dat moment op Argeweb webmail inloggen via de website van Yourhosting. De instructies over het inloggen op de webmail volgen nog.