DeHeeg wordt binnenkort Yourhosting

Hostingprovider DeHeeg uit Haarlem gaat haar krachten bundelen met het Zwolse Yourhosting. Dit betekent dat DeHeeg binnekort verdwijnt en verdergaat als Yourhosting. Door de krachten te bundelen kunnen we jou als DeHeeg.nl klant straks nog beter helpen met al je vragen over hosting, domeinnamen en natuurlijk je website. Binnenkort verdwijnt de website van DeHeeg en gaat deze op in de website van Yourhosting. Dit betekent dat je dan de DeHeeg.nl niet meer kunt bezoeken en automatisch wordt doorgestuurd naar Yourhosting.nl

Meer voordelen voor DeHeeg klanten

DeHeeg.nl gaat binnenkort verdwijnen en zal vanaf dat moment verdergaan als Yourhosting. Voor klanten van DeHeeg heeft dit veel voordelen. Benieuwd wat deze voordelen zijn? Lees snel verder! Door het bundelen van onze krachten met Yourhosting kunnen we je straks nog beter helpen met het succes van jouw website. We bieden niet alleen ruimere openingstijden en meer contactmogelijkheden maar beschikken door onze krachten te bundelen ook over meer kennis waardoor we je vragen beter kunnen beantwoorden.

Tot slot zijn we druk bezig met het uitrollen nieuwe diensten waarmee jij straks nog meer uit je business kunt halen! Kortom, ben je nu klant van DeHeeg.nl dan profiteer je straks van veel voordelen bij Yourhosting. 

Wil je meer weten over Yourhosting? Wij vertellen je graag meer over Yourhosting.

Meer over Yourhosting

 

 

 

Realhosting logo
DeHeeg

Over DeHeeg

DeHeeg, ook wel bekend als DeHeeg.nl bestaat als sinds 1999. Hiermee is DeHeeg een van de Nederlandse hostingproviders van het eerste uur. Met deze ervaring ben je er zeker van dat je hosting in goede handen is bij DeHeeg. We staan voor kwaliteit, een goede match met Yourhosting waar kwaliteit en service ook voorop staat. Samen met Yourhosting willen we de meest klantvriendelijke hostingprovider van Nederland worden en daar hebben we alle vertrouwen in. Je kunt bij DeHeeg terecht voor webhosting, een uitgebreid aanbod in domeinextensies, SSL en Cloud Servers, dit aanbod kun je nu ook al bestellen bij Yourhosting. 

 

 

DeHeeg.nl webhosting

Om je website online te krijgen heb je webhosting nodig. Om je website succesvol te maken heb je snelle en betrouwbare webhosting nodig. Die vind je bij DeHeeg en Yourhosting! We maken niet alleen gebruik van de nieuwste hardware en technieken maar leveren daarnaast ook uitstekende service bij onze webhosting. Heb je een vraag over je webhosting of website? Neem dan contact op met onze helpdesk en we helpen je graag verder. Naast webhosting kun je bij ons ook terecht voor domeinnamen, VPS, SSL en Microsoft 365. Zo heb je al jouw online diensten onder één dak.

Meer over Hosting

Webhosting van DeHeeg.nl
DeHeeg domeinnaam

Start met een domeinnaam van DeHeeg

Een domeinnaam is hét visitekaartje van je website. Een korte domeinnaam die goed te onthouden is dat is de beste keuze. Heb je al een domeinnaam bij DeHeeg dan verhuizen we die later gewoon met je mee naar Yourhosting. Zoek je een nieuwe domeinnaam? Met de domeinchecker hieronder kun je direct kijken of je domein nog vrij is.

 

www.
Aantrekkelijke welkomsttarieven
6 dagen per week bereikbaar
Telefonische support

Veelgestelde vragen over DeHeeg

Wil je inloggen bij DeHeeg op Mijn DeHeeg? Momenteel kun je nog gewoon inloggen via de website van DeHeeg. Binnenkort kun je ook inloggen op je Mijn DeHeeg account via de website van Yourhosting met de bij jou bekende inloggegevens. Dit doe je binnenkort eenvoudig door rechtsboven op ‘Inloggen’ te klikken en vervolgens op ‘Mijn Account’.

Wil je contact opnemen met de klantenservice van DeHeeg? Op de website van DeHeeg vind je onze actuele openingstijden en contactgegevens. Wanneer de website van DeHeeg straks niet meer bestaat wordt je automatisch doorgestuurd naar Yourhosting.nl en helpen we je daar graag verder.