100 dagen Tevredenheidsgarantie. Niet goed? Geld terug!


Wij streven naar de beste kwaliteit door ons te focussen op bereikbaarheid, betrouwbaarheid, deskundigheid en transparantie. We staan volledig achter onze producten en diensten en vertrouwen erop dat je voor de volle 100% tevreden bent.

Is dat toch niet het geval? Zeg je e-mail- of hostingpakket dan binnen 100 dagen na je bestelling op via Mijn Account en geef aan dat je gebruik wilt maken van onze tevredenheidsgarantie (100 dagen niet goed, geld terug). Je ontvangt dan de kosten van je e-mailpakket of hostingpakket terug. Gegarandeerd!

Tevredenheidsgarantie. 100 dagen: Niet goed? Geld terug!


Voorwaarden

Voor de tevredenheidsgarantie gelden de volgende voorwaarden:

Maak je gebruik van de tevredenheidsgarantie, dan wordt je e-mail- of hostingpakket per direct gedowngrade naar Alleen registreren.

Je domeinnamen zijn geregistreerd voor minimaal een jaar en komen niet in aanmerking voor deze regeling. Het is daarom nodig dat je de domeinnamen apart opzegt, als je de registratie hiervan niet wilt verlengen.


Hoe werkt het?

Log in op Mijn Account om de opzegging aan te vragen. Zeg je op binnen de standaard bedenktijd van 14 dagen, dan kun je je beroepen op het herroepingsrecht. Bij de reden van je opzegging selecteer je de optie ‘Herroepingsrecht’. Je ontvangt dan de kosten voor je producten en diensten terug. Zeg je binnen 100 dagen op, dan kun je gebruik maken van de Niet goed, geld terug-garantie. Bij de reden van je opzegging selecteer je de optie ‘Niet goed, geld terug’ en rond je de opzegging af.

Je ontvangt binnen 24 uur een bevestiging per e-mail nadat wij de opzegging hebben ontvangen. Heb je binnen tien werkdagen geen bevestiging ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Lees meer over opzeggen.

.NL-Domeinnaam nu slechts  € 0,99

www.