Realhosting wordt binnenkort Yourhosting

Realhosting wordt onderdeel van Yourhosting. Voor jou betekent dit dat de website van Realhosting binnenkort niet meer bereikbaar is. Wanneer je realhosting.nl probeert te bezoeken zal je automatisch worden doorgestuurd naar de website van Yourhosting. Wanneer dit exact het geval is dat is nu nog niet bekend, houd daarom deze pagina goed in de gaten.

Waarom Realhosting binnenkort Yourhosting wordt

Realhosting verdwijnt binnenkort en gaat dan op in Yourhosting. Ben je op dit moment klant van Realhosting? Maak je geen zorgen, door de overgang naar Yourhosting kunnen we je straks nog beter helpen! Bij Yourhosting profiteer je van deskundige support van de meest klantvriendelijke hostingprovider van Nederland. Ook profiteer je straks van ruimere openingstijden en meer contactmogelijkheden zoals Whatsapp, live chat en social media.

Wil je meer weten over Yourhosting? Wij vertellen je graag meer over Yourhosting.

Meer over Yourhosting

 

 

 

Realhosting logo
Team realhosting

Over Realhosting

Realhosting is een Nederlandse hostingprovider die al sinds 2001 gespecialiseerd is in webhosting en domeinregistraties voor webprofessionals. Met meer dan 21 jaar ervaring behoort Realhosting tot een van de meest ervaren webhosters van Nederland. Persoonlijke service, goede bereikbaarheid, professionele webhosting en e-mail en een ruim aanbod in domeinnamen zijn de speerpunten van Realhosting.

De ervaren medewerkers van Realhosting blijven natuurlijk werkzaam bij Yourhosting waardoor we samen nog meer expertise hebben om jou te helpen bij Yourhosting.

 

 

Realhosting webhosting

Bij webhosting is het natuurlijk belangrijk dat je website altijd snel en bereikbaar is. Daarnaast wil je dat je jouw website eenvoudig kunt beheren. Net als Realhosting maakt de webhosting van Yourhosting gebruik van Plesk. Ook is het mogelijk om een ssl-certificaat af te nemen, zowel betaald als gratis. Met de webhosting van Realhosting en Yourhosting ben je verzekerd van uitstekende hosting zodat jouw website online succesvol kan zijn. Dit alles doen we met de meest klantvriendelijke service!

Meer over Hosting

Webhosting van Realhosting
Realhosting domeinnaam registreren

Een domeinnaam van Realhosting

Heb je al een domeinnaam bij Realhosting geregistreerd? Deze neem je natuurlijk gewoon mee naar Yourhosting. Ben je juist op zoek naar een domeinnaam? Dan is het handig om deze direct bij Yourhosting te registreren. Je domeinnaam is de eerste stap op weg naar een eigen plek op het internet. Je creëert zo jouw eigen website, denk bijvoorbeeld  aan een zakelijk website, portfolio, webshop of blog. Je website maak je heel eenvoudig met Yourwebsite of WordPress hosting.

 

www.
Aantrekkelijke welkomsttarieven
6 dagen per week bereikbaar
Telefonische support

Veelgestelde vragen over Realhosting

Wil je inloggen bij Realhosting? Vooralsnog kun je nog gewoon inloggen op Realcloud via de website van Realhosting. Binnenkort kun je ook inloggen op je account bij Realhosting via de website van Yourhosting met de bij jou bekende inloggegevens. Dit doe je binnenkort eenvoudig door rechtsboven op ‘Inloggen’ te klikken en vervolgens op ‘Mijn Account’.

Wil je contact opnemen met de klantenservice van Realhosting? Dat kan op dit moment nog gewoon via de contactpagina van Realhosting zoals je gewend bent. Op een later moment neem je eenvoudig contact op via Yourhosting via o.a de livechat, whatsapp en social media. En natuurlijk kan je ons ook gewoon bellen!