VIP internet is nu Yourhosting

Sinds 1 januari 2022 is VIP Internet onderdeel van Yourhosting! Vanaf 22 november 2022 zal de website vip.nl niet langer bereikbaar zijn. Wanneer je vanaf deze datum vip.nl bezoekt dan word je automatisch doorgestuurd naar yourhosting.nl.

Als VIP internet klant kun je vertrouwen op de jarenlange ervaring van Yourhosting. Samen met de collega's van VIP kunnen we jou nog beter helpen om je bedrijf of website succesvol te maken. Door het uitbreiden van ons team  bieden we ruimere openingstijden, meer contactmogelijkheden en een extra groot team vol specialisten die er alles aan doen om jou snel en vakkundig te helpen!

Ben je klant van VIP internet en ben je benieuwd wat er op 22 november voor jou verandert?

Bekijk de informatiepagina

VIP Internet en Yourhosting samen sterker

Samen sta je sterker. Dat gaat zeker op voor VIP Internet en Yourhosting. Door onze kennis over webhosting, VPS en domeinnamen te combineren met de kennis van de grootste hoster van Nederland; Yourhosting, kunnen we je nog beter helpen. Ingewikkelde technische vraagstukken? Geen probleem! Samen weten we meer en kunnen we je dus nog beter helpen. Omdat ons klantenservice team nu veel groter is kunnen we je voortaan ook 's avonds helpen. 

Meer over Yourhosting

 

 

 

 

VIP internet - logo

Over VIP Internet

Al meer dan 21 jaar verzorgt VIP Internet de webhosting en domeinnamen voor klanten. Hiermee is VIP Internet een van de oudste hosters van Nederland. Je kunt dus wel zeggen dat we heel veel ervaring hebben met webhosting en kijken ernaar uit om deze kennis mee te nemen naar Yourhosting. VIP Internet is gevestigd in Nijmegen. Onze klantenservice staat voor je klaar om je te helpen, dit doen we snel via e-mail of chat of onze telefonische support. We kijken ernaar uit om je te blijven helpen onder de naam Yourhosting.

VIP Hosting

Met de cloudhosting van VIP hoef jij je geen zorgen te maken over je webhosting en ben je altijd in de lucht. Zonder technische kennis ben je razendsnel en met gemak online. Dankzij gratis SSL en ImunifyAV is je website veilig voor bezoekers en ben je beschermd tegen malware. Natuurlijk kun je ook e-mailen met de hosting van VIP. Bij Yourhosting is dit niet anders, we bieden dezelfde zekerheden voor dezelfde prijs en doen daar nog een schepje bovenop door nog meer diensten aan te bieden en nog uitgebreidere service te bieden.

Meer over Hosting

VIP hosting
VIP domeinnaam

Een domeinnaam van VIP Internet

Een domeinnaam is het visitekaartje van jouw website. Het is daarom belangrijk dat je een juiste domeinnaam kiest die voor bezoekers makkelijk te onthouden is. Een korte domeinnaam werkt daarom vaak het beste. Daarnaast is het belangrijk dat je deze onderbrengt bij een betrouwbare webhoster, zodat je er zeker van bent dat je domeinnaam in goede handen is. VIP Internet en Yourhosting hebben samen meer dan 35 jaar ervaring in het registreren en beheren van domeinnamen.

Heb je een domeinnaam geregistreerd bij VIP dan neem je die gewoon mee naar Yourhosting. Ben je nog op zoek naar een domeinnaam? Via onderstaande domeinchecker kun je snel kijken of je domein nog vrij is 

 

 

www.
Aantrekkelijke welkomsttarieven
6 dagen per week bereikbaar
Telefonische support

Veelgestelde vragen over VIP Internet

Ben je klant bij VIP? Dan kun je nog steeds gewoon inloggen in je vertrouwde  Mijn VIP omgeving (voortaan Mijn Yourhosting). Dit doe je vanaf 22 november door op Yourhosting.nl te klikken op 'Inloggen' -> 'Mijn account', vervolgens kun je inloggen met je vertrouwde inloggegevens.

Mail je het liefst vanuit je browser in plaats van via e-mailsoftware? Dat kan met de VIP webmail. Je hoeft dan niets te installeren en kunt overal je e-mail openen en versturen. Je kunt nog gewoon inloggen op de VIP Webmail via de website van Yourhosting. Klik hiervoor op 'Inloggen' -> 'Webmail' om in te loggen met je e-mailadres en het bij jou bekende wachtwoord.