• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke support
  • 160.000 tevreden klanten

Uitleg uitschakelen catch all en instellen e-mailadressen

• Selecteer links bovenin de Hostingmanager de domeinnaam.
  • Klik op het menu-item 'E-mailadressen'
  • Klik nu op 'Nieuw'
  • Vul hier de naam in die je voor het @ wilt gebruiken, bijvoorbeeld info@jedomeinnaam.nl
  • Klik op 'Ga verder'
  • Vink nu bestemming aan en klik op 'Ga verder'
  • Vul bij 'Ander adres' het e-mailadres in waar je de e-mail naar door wilt sturen,
  • of vink 'Lokaal account, nl:' aan en selecteer de mailbox waarop je wilt dat de e-mail wordt bezorgd,
  • of vink 'Nieuw lokaal account, afzendernaam:' aan om een nieuwe mailbox aan te maken. Je hoeft hier verder niets in te vullen.
  • Klik op ga verder, je hebt nu een nieuw e-mailadres ingesteld. Als je een nieuw lokaal account hebt gekozen zie je daarvoor de inlognaam en het wachtwoord staan, je kunt dit wijzigen in de Hostingmanager onder 'Wachtwoorden'.
  • Wanneer je alle e-mailadressen hebt aangemaakt verwijder je het catch all e-mailadres uit de lijst.