Wat is ASP-hosting?

Yourhosting werkt met de meest gebruikte internetsoftware, zoals het Linux-besturingssysteem, de Apache-webser, de scripttalen PHP en Perl en MySQL-databases. Een van de meest gebruikte alternatieve technologieën is Active Server Page (ASP).

ASP is van oorsprong een Microsoft-technologie. Hiermee maak je websites met een dynamisch karakter, zoals een zoekmachine en een winkelwagentje. Een groot voordeel van ASP-hosting is de integratie met het Windows-platform. Hiermee maak je vanuit de pagina's eenvoudig Microsoft Office-documenten aan.

ASP bij Yourhosting

ASP-hosting is een relatief verouderd platform en maakt tegenwoordig plaats voor ASP.NET. Toch draaien nog veel websites onder ASP. Wij bieden ASP-hosting aan zodat je je oude website inclusief database probleemloos bij ons onder kunt brengen.

Componenten van ASP: